Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Норче, ако на мен някой ми се обади по телефона и ми започне такаааа, меко казано ще го гръмна #2gunfire Как може така да те травмира, ужас ooooh!

Абе защо ми чезне точката? Е как да завършвам сега не-въпросителните изречения ooooh!

Иначе гледаме тв, след малко ще отворя тая интернет-читанка

Венче, предполагам трябва регистрация, но това не е проблем  Много ми е интересно как се чете така книга Laughing

# 631
  • София
На Жу ли й замина удиветелната вчера? Днес пък на Поли точката  Mr. Green!
Поли, сайта не изисква регистрация.
Реа, вЕрно ли му каза така на човека  hahaha, ти си опасна скица!

# 632
Да бе, на някой вчера му нямаше удивителната, а тая точка не знам що не излиза newsm78

А забравих да ви кажа, че снощи като бях на родителска среща и един тати влезе някъде по средата на срещата, седна на първият чин до едно дете, постоя, повъртя се, поогледа се, и след малко с кикот се изнесе - беше объркал класа hahaha
На кой друг му се беше случило такова нещо? Mr. Green

# 633
На Теди мъжо.  Flutter

# 634
  • София
Ха ха ха  Joy! На мъжО на Теди, ама той даже на името на детето реагирал с някаква друга майка  Joy.

# 635
Лелеее, какви заплеси са мъжете hahaha
Направо нямат равни ooooh!

# 636
Пол бях в супер преповдигнато настроение, хилихме се с колежките като пачи  Mr. Green и хич не ме травмира  Joy

Вени - верно бре, няма да си измислям, я!

На мен пък като напиша нещо и искам да сложа някаква иконка и ми се изтрива всичо и остава само иконката  newsm78 ама аз понеже съм овцЪ пак си го написвам и така........

Пол такъв случай същия мога да ти разкажа за една майка която се прави на мн важна ( беше шевка на един отдел на работа ама вече не е - уволниха я)

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 21:35 от ReaNora

# 637
  • София
Реа, и на мен ми се случва тоя номер с емотиконконките! Чакай да ти кажа хитринка - или оставяй повече интервали след думата, или като ти се затрие текста, дай десен бутон в полето за писане и после Undo  Wink - ще ти възстанови текста и после няма проблем да добавяш емотиконче.

# 638
  На мен пък като напиша нещо и искам да сложа някаква иконка и ми се изтрива всичо и остава само иконката  newsm78 ама аз понеже съм овцЪ пак си го написвам и така........

Да, това и на мен ми се случваше често, адски е дразнещо, и почти винаги не повтарях написаното после, а направо се отказвах да пиша Rolling Eyes
Обвинявам само ИЕ за това Но сега тая точка пуста ooooh!

Норче, то ясно, че има и заплеснати жени hahaha Никой не е застрахован Crazy

# 639
АлУУУУУУУУУУУ Жените лъв , дека избегахте бе? А?

Вий кво правиш?
Светле?
Вафличка?
Жу?
Вени?

Пол?
Чочо спи - знам я нея  Simple Smile
Хаяси?
Рени
ти не си писала скоро?
Камче?
Стеф?

и всички други мили драги - какво правите?

# 640
АлУУУУУУУУУУУ Жените лъв , дека избегахте бе? А?

Вий кво правиш?
Светле?
Вафличка?
Жу?
Вени?

Пол?
Чочо спи - знам я нея  Simple Smile
Хаяси?
Рени
ти не си писала скоро?
Камче?
Стеф?

и всички други мили драги - какво правите?
Аз съм тука...мА не съм от лъвичките,а от фен -клуба hahaha Joy #Silly

# 641
Вени, златна да си!  Hug Веднага си отворих сайта и намерих страхотни книжки, даже на Х. Хесе има моите най-любими - Сидхарта и Игра на стъклени перли  Shocked Колко съм ги търсила на времето. И аз се бях абонирала преди в Софийска градска библиотека и в читалищната - доста по-богата се оказа  Wink поне в наличност на търсеното. Заплюх си веднага 3-4 и при първа възмост ще зачитам  Peace

Големи заплеси тези татковци, бре!  Mr. Green Моят като го питали за кого е тук (на родителската), казал името на малкия  Shocked

Вени и туй е добре да знае човек, че все ми изчезва текста...

Аз зяпам тв и се опитвам да набутам децата в кревата, ама без резултат... правят къщи от възглавниците на дивана и фотьоилите и после скачат върху тях  Party

# 642
Мастерче, Миленка не беше умиплено за пропуска - все пак съм блонди............извинена съм нали?  Hug

# 643
Офффф бе Миленка при мен е същото . Малкият до сега яде филия с пастет нищо, че има супа и манджа.......и сега ги слушам как се кискат от тяхната стая, щЪ ги убивам    Mr. Green

Разправях ли ви дето таткото забрави детето си у дома? Става дума за моят любим дето трябваше да заведе малкият на ДГ , а го забрави в къщи и се връща сутринта ( една сутрин , не днес) . А Миши си лежи и си гледа детски филми.  Whistling Whistling Whistling

# 644
  • София
Големи заплеси тези татковци, бре!  Mr. Green Моят като го питали за кого е тук (на родителската), казал името на малкия  Shocked
Joy  Joy  Joy леле, голям смях!
Миленче, може да е решил да му запази място в училището  Joy!
Радвам се, че ти е харесал сайта, наистина е една малка литературна съкровищница  Hug!

Разправях ли ви дето таткото забрави детето си у дома? Става дума за моят любим дето трябваше да заведе малкият на ДГ , а го забрави в къщи и се връща сутринта ( една сутрин , не днес) . А Миши си лежи и си гледа детски филми.  Whistling Whistling Whistling

hahaha  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт