Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Вени с голям интерес ще видя и аз сайта някой спокоен и слънчев ден, но няма да е сега. Искам да намеря на един френски автор книгите. Четох ги преди много време ( може би когато бях на 20 ) Тогава смятах , че френският хумор е невероятен благодарение на този автор и: Сан Антонио се казва и е написал: " На зла кучка, зъл прът", "Дерзайте пичове" и подобни атрактивни заглавия. Тогава за първи път се смях от сърце на книгите иска ми се да ги препрочета и надявам се да не се разочаровам сега на 32г  Mr. Green.
Английски хумор не обичам, чела съм , но - НЕ!

# 646
Реа, не се впрягай, няма да изпишеш цялата азбука, а и аз тогава те гледах отгоре  bowuu
Ще ги потърся тези (на Колибри не се отваря сайта), хубаво е човек да се посмее, разпускаш някак...
А английския, признавам, на моменти ме дразни...
Аз пък се бях впечатлила от http://www.helikon.bg/books/53/23698_vojnata-za-vdignatiia-kapak … nata-chiniia.html - за мъжкото и женско мислене. Има свежи моменти

# 647
Зима е,  Wink все още де и ако някой иска да се разтовари и иска да чета го съветвам : всичко на Софи Кансела  -  " Пожелай ми слънчогледи" - това ми беше първата книга и после имаше няколко ама не помня заглавията с точност.
Също така и Кандис Бушнел ( писала е "сексът и градът") " Булевардът на тузарите". последно прочетох, ама нещо мн лажерно го даваше, но в състоянието дето бях ми действаше мн добре.

И накрая искам да кажа на всички: Обичам да чета книгите на Агата Кристи - феноменална жена.........................последният път отидос със страх да си взема книга - страх , че може би няма вече книга която да съм прочела, а аз книги не обичам да препрочитам  Crossing Arms

Реа, не се впрягай, няма да изпишеш цялата азбука, а и аз тогава те гледах отгоре  bowuu

Това не го разбрах  newsm78 нал съм руса  Wink Mr. Green

# 648
  • София
Реа, една приятелка ми даде три книжлета, едното е на Софи Кинсела, утре я почвам  Mr. Green.
А Агата Кристи мога да препрочитам до безкрай, много си я харесвам   bowuu. В читанка.инфо има три романа на твоя човек, Сан Антонио. Не съм ги чела, щом ги препоръчваш, ще го направя значи.
Сексът и градът на Кандис Бушнел нещо не можа да ме хване и така и не я дочетох... сигурно защото бях гледала сериала.

# 649
Хелоу!
До преди малко приспивах ooooh!. От 22 часа ooooh! ooooh!. И накрая като понечих да изляза от спалнята, и нашият се ококори и нададе вой ooooh!. Но добре, че бързо заспа пак, уж Rolling Eyes. Пуууууу, отиде ми вечерта #Cussing out. И аз явно съм позадрямала накрая и сега така ми се спи Tired. Пък исках да си пиша с вас. Ще се върна назад да видя пак сайта.

# 650
Реа, имам предвид, че не си ме писала, понеже питаше къде са..., а мене ме знаеше къде съм, името ми си седеше горе, във форума  Simple Smile

# 651
Венче, а как викаш четеш, че да не ти дразни на очите Laughing?

# 652
Сексът и градът на Кандис Бушнел нещо не можа да ме хване и така и не я дочетох... сигурно защото бях гледала сериала.

Няма да е от това - просто филма е по добър от книгата, както и " Булевардът на тузарите".
Обаче С. Кансела съм се смяла с глас ( въпреки , че ми беше трудно) , не исках да свършва книгата...............тогава бях на такава вълна и още съм де........нещо леко и забавно
Имала съм др. момент - само исторически БГ книги. Тогава признах за писател Фани Попова - Мутафова . Тази жена е писала невероятно книгите си : "Дъщерята на Калояна", "Солунският чудотворец","Йоан Асен ІІ", "Последният Асеновец"........стилът и е суперски . Ако на някой от вас му се чете исторически БГ книги - тя е човека.
Оффф спирам , че най-вероятно вече досаждам.

Пол познато.........
Миленка , разбрах   Peace

# 653
  • София
С тази програмка - http://www.rudenko.com/ebook.html, нарича се Bookreader  Peace

Реа, не досаждаш, даже ми е интересно  Hug!

# 654
С тази програмка - http://www.rudenko.com/ebook.html, нарича се Bookreader  Peace

И? Не намирам емотиконка, която гледа тъпо hahaha.

# 655
Реа, личи си че сме на една дата - точно Фани Мутафова открих още в гимназията с Дъщерята на Калояна, тя ме заплени (при това тийнеджър) и по-късно и др. й книги, даже си ги държа на 1 ред в библиотеката - първите 3 ги имам. И тя като другата ми любимка Блага Димитрова е много гонена от властта и репресирана. Ама то по онова време...
Ако ти е интересно погледни част от биографията й (доста е дълга) http://www.kultura.bg/media/my_html/2224/fani.htm
Иначе от българските много обичам Радичков, Николай Райнов (3 те тома), Дончо Цончев, Павел Вежинов (Бариера), Петя Дубарова,...

Вени, ще я свали таз, че много мори очите иначе, на компа   bouquet

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 00:58 от M_Nik

# 656
Момичета лЕгам.
Приятни и здрави сънища  Heart Eyes
Миленка има нещо във въздуха да знеш. Peace

Днес за тези книги се сетих, утре други...................мога с това да се поФаля - чела съм много и се надявам да прочета, ама този вариант с ком книга, скоро няма да мога да го практикувам. ОБИЧАМ ДА ДЪРЖА В РЪЦЕ КНИГА  Heart Eyes                             

дО УТРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 657
Аз почнах да чета, но се надявам утре Венчи да ми разясни програмката Laughing.

Лягам и аз, до утре, пардон, днес Hug!

# 658
Сега влязов да видя родените на 27 юли - Дончо Цончев е 27.07.1933 г. Всъщност на тази дата е Свети Пантелеймон - ден на акушери и лекари. При раждането му той бил наречен Пантолеон, което значи “Лъв във всичко”  Wink
Брях, кво са разбъбрих... Ама като ми е хубаво!  Hug Лека!

# 659
Добро утро , дами!

Дано денят ни е интересен и спокоен от към лоши емоци и настроения  Grinning Брей кво ЕнтЕлигентно го издумах рано сутрнитна  Joy

Миленка, дата 27 юли е велика дата, освен ,че ние се се родили  newsm47, Свети Пантелеймон  ( знаех за него) и е голям празник на град Варна. Даже има и улица тук на центъра , която се казва "27 юли"  Peace

Пол как ми се закусва у вас някой път..........сега съм мн гладна и си спомних закуските как хубаво ги снимаше и пускаше тук да ни текат лигите.  Heart Eyes Hug Ти оправи ли се снощи с програмката, става ли за четене там?

Вени като ми остане време ще я разгледам, ама пусто искам на спокойствие .

Жу
не си споменавала май скоро за някои нови бутушки или дрешка. Кажи ако имаш нещо ново, интересно ми е.

Иска ми се да ходя по магазините и да си напазарувам много неща сега по промоциите, но ми се иска когата е хубаво времето да за не мръзна, . Пусто не се оправя това време бе  #Cussing out и сега като хвърлям по едно око през прозореца - едно смарангясано навън  Simple Smile

Стеф, Чочо, Вий изпреварих ви бе маЧки   animal037

Общи условия

Активация на акаунт