Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 386
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Поли, влез в Options - Page Layouy и дай отметка пред AutoScroll. Така би трябвало да се появят "асансьорчета" встрани и да дърпаш текста (да го превърташ) ръчно. Или включи Ауто Скрола отстрани в дясното поле.
Оф, аз се оправям за излизане и не знам дали добре го обясних, ако не се оправиш - като се върна, ще пиша пак  Hug

# 691
Къде сте всички,бре-спите ли,работите ли,по разходки ли сте....? Hug

# 692
Аз съм тук, обаче днес не ми е ден.  Sad

# 693
Къде сте всички,бре-спите ли,работите ли,по разходки ли сте....? Hug

Аз  съм тук.Хайде слагам по  кафенце

# 694
The Tulip,що така?Ако желаеш-излей си мъката..... Hug
svetlaibobo,имах нужда от 1 ободряващо кафенце-мерси! Hug

# 695
 Ама наистина нямате спирка... много пишете и аз кат хаясича забравих вече....   Whistling

Реа-Пеа  Crossing Arms аз не, че съм от многУ редовните, но мен ме забрави да споменеш  Wink  Шегувка, ей...  Heart Eyes Най-малко аз пък мога да претендирам за това..

Искам да питам, коя е Вафличка? Някоя нова мацка ли е, или наричате така някоя...?
 А не мога да засека и Деси / wee.jess /... Тя къде се губи? Всичко наред ли е?

The Tulip, какво ти е? Какво е станало? Ще споделиш ли...

Аз днес съм много доволна от себе си... да ви се поФаля... Пуснах си двете поръчки от Ларедутата, и помогнах на една женичка, беше много щастлива. Не, че съм направила кой знае какво, де. Дадох й един голям чувал с дрешки за бебчето й и една лятна количка. Както казах нищо особено не съм направила, но усетих колко доволна и щастлива е жената / Rolling Eyes тя на 18 години, де/ и се чувствам много удовлетворена.
 Та така..... Отчетох се  Peace Да не кажете нещо после....

# 696
Вафличка,пише от скоро в нашта тема-включва се от дъжд на вятър  Peace

# 697
Незнам бе хора. Просто ми е едно такова тъпоооо.  Sick Нали всеки си има такива дни. Rolling Eyes На мен май са ми доста и това още повече ме депресира. Thinking

Гери, браво пиле. Добре си направила.

# 698
Каменче, да не би нещо пак твоите песъчинки нещо?  Thinking

Ако трябва да ти баем за лошо настроение?  Laughing

# 699
Каменче, да не би нещо пак твоите песъчинки нещо?  Thinking

Песачинките, докато не отида на ехограф нямам намерение да се тормозя.  Naughty

Ся кат' сЪ замисля май са парите в основата на всичко.  Thinking

П.П Стига сте ръбали Вафличка. Не ще момичето. И аз не обичам много да се показвам.  Crazy

# 700

Стефче, ако моЙш бай ми за парички и за отслабване.  Rolling Eyes Mr. Green

# 701
Каменче, тебе ще те трепя с това твоето отслабване. Точно това си мислех онзиден като написа, че имаш някакво смътно преположение дали тия песъчинки не си ги направила с Дюкан. 8 месеца. Колко свали? И защо сега пак искаш отслабване?

Уф, всички залитат по тоя Дюкан, защото бързо показва резултати. Сега Мастерче, знам, че може да ме нахока, ама... и какво като показва бързо резултат Дюкан? Естествено, че ще покаже - спираш рязко мазнини и въглихидрати почти. Хубаво, ама така цел живот не може да се кара. В един момент минаваш през другите фази, уж задържане, уж това-онова и накрая бавно, много бавно наистина, но се връщаш към тези спряни храни. И всичко тръгва нагоре.

Яж много често много по малко и ела да видиш ко ще стане.

# 702
  • София

Стефче, ако моЙш бай ми за парички и за отслабване.  Rolling Eyes Mr. Green
Не съм Стефче, ма шА са обадя  Heart Eyes! Орисвам те да си кльощава милионерка...., не размислих - милиардерка!!! Ама милиардерка не само на пари, ми на здраве и други хубавини!

# 703
 Joy Joy Joy
Вени  Hug
Усмихнах се. Благодаря ви, милички. Сега сядам да ям зелена салта.
Стефче, аз май съм казвала, че с Дюки отслабнах към 30 кила след раждането. Че бях голееем слон. От тях съм върнала 3-4.
Ама днес една продавачка така ме ядоса, може би тя ми довкисна настроението. Реших да си купя нова пола под коляното, дънкова, да ми ходи на новите ботушки. И влизам да питам в един магазин, а продавачката се фръцна и ми заяви. Големи номера нямаме. АЙ ши ви сЪ и на.........
Отивам да живея в Египет. Там съм от нормалните размери. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 704
  • София
Hug

Хапни от зелената салата и заради мен! Вчера исках да си купя, ама беше много смахмузена. Днес  пак ще бродя по пазарите  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт