Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 403
  • 751
  •   1
Отговори
# 660

Реа,ти си върхът-знайме си те тебе  Heart Eyes.
Снощи си легнах рано,ама нещо не можах да заспя,та станах да гледам Иван и Андрей  ooooh!. Хванах предаването от средата,ама по-добре да не бях пускала ТВ-то  Wink-лееееелееее,тая Ивана много зле изглеждаше  ooooh!!Егати ужаса  ooooh! ooooh! ooooh!!

# 661
Здравейте момичета.
Щях да слагам кафенци ама са ме изпреварили. Joy
Чочи,благодаря за кафенцето.

Аз днеска ще си нося хлебопекарната да видим какво ще ми кажат и колко ще ми я оправят.

Лек ден момичета. Hug Hug Hug

# 662
Добро утро Hug!

Светле, успех с машинката Peace. Пиши после какво е станало и ще те разпитвам за някои неща Wink.

Норче, ма не си казала, душа Hug! Само кажи каква закуска искаш Laughing. Иначе отворих линка на програмата, но може би си прочела, че не можах да намеря емотикона, която да гледа по-тъпо от мен ooooh!. Затова ще чакам Венчито да се наспи и да даде малко разяснения как се действа с това чудо. Иначе снощи почнах "Окончателна диагноза" и попрочетох малко.

Венче, тук е мястото да ти благодаря за културно-просветната дейност, която разви в темата Heart Eyes!

Пия кафе и чакам повикване Crazy!

# 663
Стеф, Чочо, Вий изпреварих ви бе маЧки

Добрютро. Реа, верно ни изпревари. Иначе аз се ококорих в 5 и нещо ама не се сетих се запиша тука.

Ох, аз пък нали обичам баш такова да е "смърангясано" времето... вчера беше върхът - валеше един ситен, лек дъждец - приказка.   umbrella

И на мен ми се ходи по магазини, ама съм решила тоя път да не давам един вагон пари, а да си ушия. Доносили са ми се едни блузки с едно рамо сега за пролетта. (е такИвИ )Ама хич не ми се дават пари, защото брат ми има рожден ден на 1-ви март, пък и ми се иска тоя месец вече да ида да ми направят проектчето за спалнята. Та май ще натисна шивачката ми. Пусто като не разбирам от платове и не знам ще улуча ли трикото...

Чочи, преди като работех в магазини съм виждала Ивана. Тя си е така от край време. Май нощният живот ги състарява твърде рано. Иначе пък ми е било интересно, че купува скъпи фирми, но пък купуваше и веднъж в тоя м-н дето бях последно - обикновена българска фирма - Aggata (О, Реа, ся се сещам, че е Варненска). Та изглежда земна Ивана, но... бръчки твърде много, бе. Та тя не е толкова пък възрастна.

Полинко,   bouquet добрютро и на теб, чадо мое. Аз съм изтървала, че инсталираш програмка за нещо. А какво повикване чакаш?

Жу, къде си, бре? Ти сега сигур ме намрази с моя сън дето те сънувах.  Crazy Майтап. Какво да направя аз? Мозъкът ми всяка веер ми пуска прожекция. ХубаО, че не давам пАри за билети щото инак ш' сЪ разорЪ.

# 664
Стеф, нищо не си изпуснала, щото нищо не инсталирам Crazy. Чакам да ми се обясни как Rolling Eyes. А повикването го чакам от малкият келеш Crazy. Станах, направих му закуска, междувременно каката тръгна за у-ще, аз се изкъпах, направих си кафе, даже съм по халат на компа и чаткам тук, а той спи, егати идилията Crazy.

# 665
Малее, наистина идилийка. Знаеш ли как образно си го представих? Но да не се отплесвам. Отивам да пийна още една чаша кафе и тръгвам за работа.

# 666
Приятна работа на всички работещи Hug!

# 667
  • София
Добро утро!
Поли, ти свали ли програмата от линка? Ако не си - отвори този сайт http://www.rudenko.com/downloads.html, после изтегли четвъртата програма отгоре надолу (името й е Bookreader). Инсталацията става с двоен клик и от там само потвърждаваш с Йес, Некст или Инстал, където те попита. Сори, ама ме мързи да превключвам на латиница  Mr. Green.

# 668
Венче, кликнах на Download, но само веднъж и ме запита къде да запише, чукнах там някъде и сега имам един отворен прозорец, че се изтеглят файлове. Но не виждам нещо да се тегли реално newsm78. Ще изчакам да видя какво ще стане.

# 669
  • София
Само запомни къде си му дала да се изтегли  Mr. Green, и да, изчакай малко.

# 670
Поли, аз  ще изляза по късно за хлебопекарната/че отварят чак в 9/ така че питай.
Отивам да оправям в къщи,но ще хвърлям по оченце/до 9 съм тук/

# 671
Стефи,тя Ивана като певица и характер ме кефи много,ама тая визия......както казваш ти "нощен живот".Тя сигурно и баба ти Лили Иванова можеби щеше да изглежда така,ако не бяха тия пластики по нея  hahaha

# 672
Хихии кво правите бре..........за един час и се се изписали, мали трябва да хъргам око по често тук , че да не ви изпусна.

# 673
Обаче колко е странно Реа да пише денем. Бях свикнала преди по цял ден не се включва и вечер хоп и се появи на клона. Чете, чете и накрая се разписва.
Реа, виж какво си е хубаво с нет в работата. И аз съм на твоето мнение. Не мога без да общувам в нета. Все пак криза е - по-малко работа.

# 674
Венче, дали нещо не направих като хората, но тоА прозорец все така стои - уж че тегли, пък не мърда нищо newsm78.

Светле, изпуснах те, но няма проблем. Като се върнеш, не ми е спешно Hug.

Общи условия

Активация на акаунт