Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 375
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Успях да инсталирам, намерих и файла къде съм го запратила, и сега? Отвори ми се чист прозорец на програмата, но оттам насетне идея нямам newsm78.

# 676
  • София
Поли, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453953.msg13458784#msg13458784 - от този линк можеш да прочетеш инструкциите за зареждане на книга в програмата. Съфорумката го е обяснила чудесно, за което благодаря, но ако имаш въпроси, ще помагам  Hug.

# 677
Поли, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453953.msg13458784#msg13458784 - от този линк можеш да прочетеш инструкциите за зареждане на книга в програмата. Съфорумката го е обяснила чудесно, за което благодаря, но ако имаш въпроси, ще помагам  Hug.

Ммммм, ок, ще чета там Peace.
Бе къде ги намираш тези работи Crazy.
 Hug

# 678
  • София
Е, как - от бг-мамата  Mr. Green!

# 679
Няма майтап. Каквото ти трябва, всичко има Crazy. Отивам да прочета Peace.

# 680
Запецнах ooooh!. Пусни си скайпа плийз Praynig.

Венче, сигурно имаш работа, не ми е спешно, когато можеш Hug!

# 681
Обаче колко е странно Реа да пише денем. Бях свикнала преди по цял ден не се включва и вечер хоп и се появи на клона. Чете, чете и накрая се разписва.
Реа, виж какво си е хубаво с нет в работата. И аз съм на твоето мнение. Не мога без да общувам в нета. Все пак криза е - по-малко работа.

Heart Eyes обичкате ме вие , знам си аз  Heart Eyes ама е взаймно де.

Леле Пол колко ме дразниш сега идея си нямаш............ровиш си се някъде където е мн интересно , а аз немога  Mr. Green

Светлеееееееееееее алУУУУУУУУУУУУУ чакаме фотоси, мали момичета ? Няма да ми избягаш ти на мен аз съм като един кърлеж. Ти нас налил ни видя тук и там и ние искаме.

Същото и за Вафличка важи.  Mr. Green

# 682
Норче, ич не сА дразни, гледам тъпо като индианец телевизор ooooh!...

Сега аз като го направя, довечера на теб ще ти е лесно като ти кажа всичко кое как Crazy.

# 683
Така съм съгласна Пол    bouquet

# 684
Леле, нямате спирка направо, не мога да ви изчета, пък докато стигна да пиша и съм забравила всичко.

Петъчно ме нагънаха още в 8ч. Но така ще е до обяд. После ще дремя.
Сутринта се събудих с ужасно настроение, мърморих на мъжа ми, ама пък го разбудих хубаво, защото много му се спеше и едва се надигна. Обаче сега това слънчице е толкова хубаво, такова хубаво настроение ми създаде, че ще литна направо.

Не е честно и на мен ми се чете книга, но с дребното само детски приказки чета. Обаче има такива идиотски приказки пишат сега, първо ги чета и преценявам става ли за нея или не. Мъжа ми оня ден ходи командировка в Елена и мина през Троян, свекърва ми купила анцуг и книжка за жужи, ама не прочела приказката и аз като взех да я чета и  Shocked Shocked Shocked оооооооо, ужас. То звучи като филм на ужасите, а приказката е "Хензел и Гретел". Май ще си вадя моите старите книги с приказки, защото съвременните са направо за подготвяне на серийни убийци.

Ай да поработя малко и по-късно пак ще ви видя.

# 685
Същото и за Вафличка важи.  Mr. Green

Да,ама тя нещо се поскри  Mr. Green
Вафличка,що не щеш да ни се покажеш?Кво криеш от нас?  Mr. Green

# 686
Много се ранобудни  Simple Smile А тук едно слънчице пиче...
И аз тъй на Хензел и Гретел, та я преразказвам с изменения... Как ми се ходи в Троян, там нагоре над Черни Осъм... по зеленкото и до хижата.

Брей, изплашихте момичето (Вафличка) с ваште подмятания, каза ви че не ще да се показва, пък вий  Crossing Arms

# 687
Току що се завърнах от сервиза и бързам да ви кажа.
Приеха ми я  и към сряда,четвъртък ще е готова.Само ме попитаха какъв е проблема/на всички хлебопекарни им е там слабото място-спира  механизма  да се върти/.

Отивам да изчистя и да приготвя нещо че довечера моя син ще има гости/2 приятелчета от у-ще с майките си/
По късно пак ще мина.
Поли ако искаш ми пиши на лични.

Момичета,това на аватара съм аз.

# 688
Момичета,това на аватара съм аз.

Аааа, добре, Светле, ще имаме ИЗНАпредвид.  Joy

# 689
Венче, що бе, душа, ми излиза книгата само докъдето съм я чела newsm78? Май наистина трябва да я изтегля първо Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт