Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 388
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Венче, на скайп ли да минем? Имаш ли време?

# 736
Много интересно било там, да съм знаела... Работата ми е срещу музея "Земята и хората"
Май сте скайпа, а? Аз там вечерно време не мога да се вредя, че таткото е все на компа... сега яде мусакичка с печ. чушки, много я обича... А за мене само се хаби материала, демек имам само 5-6 пакета чушки във фризера (то си е камера всъщност) и могат да се ползват за нещо друго  Mr. Green

Кво ще правите почивните дни? Нещо интересно? Или най-накрая - почииивка  Simple Smile

# 737

Кво ще правите почивните дни? Нещо интересно? Или най-накрая - почииивка  Simple Smile

Ние утре забиваме на вилата.

# 738
 Crossing Arms писах, писах и айде изтри ми се  Crossing Arms а си мислих, че съм писала интересни неща ама  #Cussing out немам нерви пак да го пиша...........

# 739
Мацки, спешно питане!
Правих пита по рецептата на мах мама. Втаса страхотно. Обаче я пекох час и половина на 170 градуса и като я извадих коричката беше по-дебела, суха и хрупкава, а от вътре беше супер изпечена. Чудя се дали градусите не са били ниски. И друг път съм пекла пити и коричката отгоре е ставала по-суха, но никога от страни и от долу. Вентилатор не съм пускала. Пекох в йенска тава. Чудя се дали не е и защото отварях неколко пъти фурната, за да проверя дали не е готова  Thinking.
Кажете вие как печете по принцип. На какви градуси и за колко време?
Норче, горе в Еdit има Undo. Виж дали не можеш от там да възстановиш текста. И не ползвай интернет експлорър, ами си смъкни друг браузър - Опера или Мозила. По-добри са и не ти се губи текста. ИЕ е супер бъгав браузър!

# 740
Рениииии, много си я пекла тая питка. Аз пека на 180 С, 30-40 минути.

Вафли, много интересно това в НДК-то, да взема да ги пратя моите утре там, дребното да се забавлява. До кога е изложението.

Ние пак ядохме пица, Венче, ще ти бием рекорда. Направих една баница за закуска, че утре съм на фризьор и да има децата какво да ядат. Да не вземат да се гътнат от глад, че и двамата като огладнеят стават нервни.

Уморена съм, спи ми се, а жужи спа до 6ч. Прибирам се от работа бавачката вика ми тя спи, заспа в 3 и още спи, а аз колкото и да искам не я будя. Та как ще я накарам да легне незнам. Аз искам да леягам, а тя е във вихъра си.

# 741
  • София
Ей, аз пък умрЕм за така изпечена питка! Иначе съвет не мога да дам  Blush.
Хаясич, опни се някъде около детето да си почиваш то докато се наиграе.
Аз утре ще ходя в едни приятели да им форматирам харда, да инсталирам Уиндоус и после всички прилежащи програми и игри, щот имат две деца  Mr. Green! Предполагам ще утрепам целия ден...

# 742
Рени, и аз мисля, че си я пекла много дълго тая пита. Аз пека така: след като втаса във фурната на 50 градуса, вадя да намажа и пъхам пак на 50 градуса, като постепенно засилвам до 150 и тя си втасва още малко. Тогава засилвам до 160-170 и пека. Като се зачерви повечко отгоре, загъвам с фолио, и пускам да се пече само отдолу вече на вентилатор. Но все пак от фурна до фурна има разлика. Ти си познаваш твоята. Просто си я оставила много дълго вътре и се е позапекла повече.

Искам да ви похваля Венчето - колко много ми помогна с оная хубава програмка за четене на книжки Hug! Жива да си, Венче, smile3525!

Норче, напиши го пак бре, ние ще почакаме Hug.

Джуджи, как сте? Губиш ми се напоследък Hug.

# 743
Рени така направих ама нестана...............мерси за предложенията  Hug

Вени оправи ли Пол Mr. Green ? Каква антивирусна ползваш? Аз съм на NOD 32  Simple Smile

hayasy за това сме мами да издържаме на всичко. Да ти кажа ли, че бях 6 години у дома - майчински Rolling Eyes Нямах дете което да е спокойно и да спи или да не реве. Кали мн ревеше денонощно и тъкмо почна да спи се роди Мишо......по цяла нощ пиеше вода това е = на пикане, мокрене на чершафи, смяна на чершафи и т.н. Памперса непомагаше  Mr. Green Сега като си спомням тези неща и разбирам колко години не съм имала спокоен сън. Спях като зайче от всеки шум се будех и т.н. и т.н. нещА да си спомням bowuu
Сигурна съм , че и ти ще издържиш на умораи подобни...........

Полчо да не четеш някоя хуба книга и сега да нямаш време за нас?

Гери ти кво правиш?
Светле, ( нали това е името ти) Вафли тук ли сте?

# 744

Норче, напиши го пак бре, ние ще почакаме Hug.

Ми като не го помня вече  newsm78

# 745
Аз я втасвам на 50 градуса, мажа с яйцето и направо засилвам фурната на 180. Обаче не пускам вентилатор и не завивам с фолио. Неам време да се занимавам с такива неща  Mr. Green

Пол, нямаме, защото през деня много работа, тамън реша да пиша и взлезе някой или почват да звънят телефоните. Вечве като се прибера, детето само ме чака да вляза и е пуснала компа да гледа филмче, прибира се мъжа ми, започвам да готвя, вечеряме и докато оправим това онова и то станало време да лягаме.

Вени да легна, ама няма къде, кикеря се на стола на компа, а той неудобееееееееен. Имаме едно диванче двусед само. Мъжа ми като се пльосне и за мен няма място. Фотьойлите са неудобни, а жужи скача по тях и са станали още по зле. Та варианта е да скокнем в спалнята, ама жужи не иска и са кандърмиииииии.

Ама нищо де, аз утре съм на фризьор, ще си почина поне 2-3 часа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Реа, аз не се оплаквам от детето. Спи като пън, т.е. като майка си. От както се е родила само 1 месец се е будила сутрин към 4-5 за хранене, както стана на 1 м. и започна да става в 7-8 ч. Аз пък така спя, че и да плаче не чувам Embarassed
Но заспива към 23,30-00,30ч. спи сутрин до 10, а аз ставам в 6,30. Тази седмица 2 пъти се наложи да стана в 6 ч. И малко повече ми се насъбра. Не че не издържам, ама ми се иска и да си почивам понякога.

# 746
Светли пиши бе,кво правиш виждам те на клона  hahaha newsm03

Чочо да не легна ???? Кой ще пуска тема?

# 747
  • София
И аз съм с НОД, Реа, доволна съм  Peace.
Хаяси, ми докато детето дивее, а мъжът ти е на дивана, не можеш ли тайно-тайно да се евакуираш и да си легнеш  Laughing.
Поли, ми е най-старателния он-лайн ученик! С едно обяснение се оправи с програмата  Party!

Реа, не искаш ли да направиш нова тема?

# 748
  Hug Crazy Четях ви.... и си оправях фермичката.  Wink Утре ще коментирам... Flutter
 Сега ще ходя да се кутна при малчо и да гледам "Шепот от отвъдното" lovekiss
 Леката, меката и по-полеката...  hug luvbed smile3524

# 749
...Поли, ми е най-старателния он-лайн ученик! С едно обяснение се оправи с програмата  Party!...

hahaha
Да бе, да Crazy. Лъжкиня Laughing Hug. Кат' се сетя какви мъки бяха Blush... Нооооо вече всичко е наред. Само трябва да ми остане време и за четене Rolling Eyes, че гледам - пак мръкнало ooooh!.

Норче, приспивах, не чета, но писах една рецепта на една мацка за солен кейк.

Ний пък май нямаме антивирусна newsm78. Може и да има де, но дали върши работа, не знам. Но не ми се занимава сега и с това ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт