Юли 2006 - 93

• 26 605
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Честит имен ден на големи и малки  цветя ! Специални целувки на сладките цветя Кико,Цвети(на Пиги) , Цвети (на st.q) и Цеци (на ивка)Hug Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 20:39 от isikam

# 661
  • София
Честит празник на всички цветенца и дървенца.Да си носите името със здраве дълги години.
Деси,Нани,много целувки на вашите именници.

Ние сме болни.И Люси и Гоги и аз.Хич нямам време за писане,а и да ви прочета не успявам.

# 662
Целувчици и на Цеци на Ивка! Hug
И на малкото Лоре честито, щом и то празнува!Синеоче, вие празнвуате ли? Абе, то всички дечица са малки цветенца сладки! Heart Eyes

Синеоче, страхотия! #CrazyПлеменничката наскоро изкара варицела, имаше по клепачите, но чак в окото... ooooh!
Дидито, браво за новата носара! PeaceСкоро да се изфукаш, ей! Flutter

# 663
Синеоче: я кажи каква е тази ваксина? newsm78
Качих снимки, ама са на Лора и Соня: http://arllina.multiply.com/photos/album/60/60#photo=123

# 664
 arlina снимките на Лора където се смее са уникални .Като гледаш снимките не можеш  да не се усмихнеш.Само за някоя реклама за пюрета е .Голяма сладурана.А Соня колко много е пораснала.Така като гледам снимките май си е семейна черта големите бузки. Да са ви живи и здрави. Heart Eyes Hug Hug
синеоче  Hug всичко ще се нареди.Гледай напред с усмивка и оптимизъм и не се обръщай назад. Явно всички попадаме от време на време в черни серии ,но да се надяваме да не са на кратки периоди.
крис и на  вас бързо оздравяване  Hug
Дани детокса е от днес до вторник
Лети как е сладура ?Този месец си издухах импулсите и на двата тел. та и отгоре съм направила сметка и за това не смея да звъня.

# 665
Arlina, Лора е голям бонбон! Като надувана е, ей. Heart Eyes В сравнение с моя клечо е голяма кака. Laughing
Соня много е пораснала. И височка ми се вижда за годинка и половина / нали на толкова е /?

Честито и на Лоритките ни, не знаех, че и те празнуват.

Ели, използвам интернет от телефона. Дори и вкъщи съм вързала лаптопа за тел, че пак проблеми с доставчиците...

Гледам за чистене си говорите...
Ми чистя, но не с удоволствие. Ако имаше робот, който да прави всичко щеше да е супер. Хора вкъщи не пускам да ми чистят/ и възможност да си наемем нямаме/..та аз ще си върша това не любимо занимание. Има хора на които това им доставя удоволствие. Като майка ми примерно. Тя като е наоколо и няма почивка, ей! Все нещо ще прави, само се мота напред-назад с парцала. Остави това ми и мен ме юрка. ooooh! Не може да седне да гледа телевизия спокойно.
Ютията и тази седмица не я сефтосах. Joy
Диди, верно, че са евтини ютиите бре. Делонги си взех за 20 евроци! Пък хубава е...на външен вид, ако я употребя някой ден ще споделя впечатления. Embarassed Joy

Детокса е от вчера / неделя /, но аз ще го правя понеделник и вторник.

След днешната разходка сред природата имам хубави снимки, но както се досещате са огромни, а нета бавен и няма качване. Crazy

Мислех да лягам. Но за инат на децата си говорите...
Моята е ужассссс от известно време. Разбирате ли, че подлуждам с нея? ooooh!
Само отговаря и то като й кажа каквото и да било, отговора е "Не ти...еди какво си".
От петък вечер е със споли. Слагането на капки е голяма мъка, изпада в истерия, а уж се съгласява да й ги слагам. Снощи нервите ми не издържаха и я плеснах по дупето, та нощта не спах спокойно, че ми беше гузно. Иначе пък от 2-3 капвания и минаха сякаш с магическа пръчка, много съм доволна.

Иначе играчките си прибира, подрежда си стаята, дори и с прахосмукачка иска да минава / ще е чистница като баба й, която споменах по-горе/ Joy Joy Joy Също ми помага в простирането. Онзи ден й купих детска дъска и ютия за гладене. Чак се чудя откъде знае за какво служат, като скоро не ме е виждала да извършвам такава дейност...Та с кеф си играе с тях.

Е сега вече отивам да лягам, че много ми се спи, а ще ставам рано да водя Ема на градина.

# 666
  • София
Момичета  Hug
Благодаря Ви за пожеланията за моето детенце  Hug
Ние вчера бяхме резервирали ресторант, поканили гости и Цеци сутринта стана с Т, та отложихме празнуването и си седяхме вкъщи  Tired
Баба му ще го води на лекар след малко, защото си подържа Т и кашля ужасно  Tired
Та така, както на всеки празник и вчера се разболяхме.
Така ми се иска, да можех да кажа, че всеки ден е празник, но при нас не е така, аз сигурно и затова чакам с нетърпение всеки празник  Sad
Няма да ви занимавам повече, че нещо в повече ми идва всичко напоследък май  Tired

# 667
СинеочкаHug Аз съм я карала на 12г тая варицела и бях цялата в белези ..ама минаха - сега имам само 1 останал. Много беше гадно и затова сложих на двете деца ваксини ..

В Бг преди време я нямаше обаче тази ваксина, една приятелка ме кара да я пращам оттук. Не знам сега дали се внася?

Днес ще взимаме едно момиченце, приятелка на на Ясмин направо от градината и ще играят заедно вкъщи. Миналата седмица водихме едно съседче спонтанно на площадка с нас (без майката), после идва пак да играят ..почна и тя със срещите и социалния живот Crazy

# 668
  • София
Arlina-много се смях и аз на твоето Лоре,каква сладка усмивка има,как присвива очички като се  смее Grinning.А братовчедката е толкова красиво момиченце вече!Колко е порастнала!
Ивка-верно на всички празници сте болни,как го правите тоя номер не знам ooooh!!Айде лекувайте се и по-спокойно,много бързо се сдухваш-недей така! Hug
Майра,пък и другите които са ползвали ваксината-кажете повече подробности!Доколко е ефикасна,безвредна и колко струва?Никога ли няма да се разболее детето или ще са по-малки последиците или как? newsm78
Ронка-дай линк към снимките си във Фейсбук тогава Peaceда ви видим Simple Smile.Аз съвсем забравих за детокса,та май само ще лунувам този месец.Ти започна ли Дюкан?
Ети-ти за колко време постигна този резултат?

# 669
Честит Рожден ден lala!
Живей сега, усмихвай се сега!
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова,
което искаш да имаш утре.

# 670

Лала да си ни жива и здрава само ти изпъстряш темата ни с лалета:) Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 671
Нан, кажи как мина при вас ваденето на 3та сливица,ти си казвала ама пак да питам, че нещо се спекох, значи дават първо сиропчето ,после я взимат и кога я връщат,колко време протича самата интервенция и после кога се събужда?Как излезна от упойката казват ми тука за мятания и подскачания "мятахте ли се" Rolling Eyes Shocked и кога си тръгнахте след 2 часа ли?  newsm78 аз колкото повече наближава все повече се отказвам щото незнам какво ни очаква,пък и взех да си мисля не може ли да не ходи на ДГ и да и го спестя, и като е здрава хич не ми се вярва да е за вадене ,иначе като е с Отит ми иде аз да вадя Close уф да минава и това е Rolling Eyes

# 672
  • Варна
Честит Рожден ден Лала!

Ивка,  Hug Hug Hug
Арлина,прекрасни са момичетата Heart Eyes

Днес ,започва Страстната седмица.Аз съм решила да бъда на строг пост Peace и така... Hug
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2872551

# 673
  • София
Синеоче, аз улисана в собствените си тревоги....
Не се притеснявайте за белези, малко по малко от самосебе си ще минават, нищо, че сега ви се струват нелечими. Още повече, че тя е малка, нищо няма да и остане  Peace Мамина, колко преживя  Hug

# 674
  • София
Ели-аз не съм НАН,ама да кажа какви бяха моите наблюдения от болницата.Беше пълно с майки и дечица за вадене на трета или възпалена сливица,та имам виждане.
Значи майката остава в стаята/плачеща през цялото време,а аз опитваща се да я успокоя/,взимат детето и по думите на сестрата после му слагат маска,с коята "ги зашеметяват",после е същинската упойка,операцията е 15минути.Лекаря на ръце донесе момиченце след това в стаята,на леглото до мен.Малката спеше,но бълнуваше,по едно време започна да плаче,но със затворени очички.Плака и кашля малко,но много и се спеше и пак се унесе.Лекаря каза,че по-добре да поспи,защото ще иска вода,а можеше да пие чак след 2часа.Каза,че по новия закон трябва да останат и вечерта,не можело веднага да си тръгнат.Това,ако си по ЗК.Майката ми каза,че е дала 80лв.-40лв.за придружител и 40лв.за консумативи.
Говорих и с едно майче НЕ по ЗК,каза,че операцията ще и струва към 250лв.
Но затова НАН ще каже пак.

Ако имате всички показатели за премахване по-добре го направете,аз много се замислям.И не е така както казваш-Влади почти не ходи на градина,много го пазя и въпреки всичко пак си влачеше сополите дълго време и си покашля.И аз ще го водя да го видят.
Майката,с която говорих ми каза,че нейното момиченце е било така-вечно със сополи и кашлица.Доктора каза,че е извадил огромна гнойна сливица/чак се чудеше как може толкова голяма сливица на толкова малко гърленце/барабар със сиропа,който и е даван,а по дробчетата и чак имало секрети,които аспирирал през цялото време.

Защо да ти се мъчи детето,ако може да се разреши веднъж завинаги проблема,помисли още и най-вече послушай някой специалист.Не слушай само страха си Peace.

Честит Рожден Ден,ЛАЛА!
Много здраве,щастие,късмет и успех в бизнеса
!

/пак ни забрави ти ейййй../

Общи условия

Активация на акаунт