Рени,и аз съм станала много нервозна на инатите на Алекс/без да съм бременна като теб

За кашлицата майнай-много ни помогна чая от мащерка,подбел и риган..,така че който има проблеми може да пробва

С нетърпение чакам снимка на новото носле, разправят, че Джамбазов е добър в това.
На другата вечер още в 17ч. почва да пита "Кога ще вечеряме?" 

Един път Павел се ядоса много и метна целия чувал през терасата. Уж тогава Дая обеща, че вече ще си ги събира, иначе ще ги дадем на Любчо /бебето горе/
Но обещанието беше само временно
Много се инати и тя
Най-мразя да почне да циври 1 час, като накрая дори тя не знае за какво реве. 
друг път ще разправям за тържеството,че ме вика сега.

.и моя вика,ама какво си се разгладила,оставяй всичко така ще носим.И един път му оставих,любимата фланелка неизгладена.И той,как щял да го облече това....хахахахах да видиш после как вика,Аааааа глади 
.Сега последното е че ако реве,ще влезе бръмбъра от терасата/миризливият/ и ще му налази стаята 
.
?Как ви допуснаха до градината тогава?Това се прави при първоначално постъпване.А иначе е лесно,"отваряш"бузките на дупето,слагаш лепенката там и отлепяш,след това я залепяш на стъклцето.Един вид като отпечатък да стане.

ако беше наистина толкова ефикасен хората нямаше да си е наемат помощнички 
За мрънкането и той е с двата крака в отбора
А за игрчките отдавна съм се отказала, в клубчето помага подрежда, но в неговата стая не иска, но нали е само за игра съм се предала. 

там /в Италия/ перфектни маркови ютии по 15-20евро, а тук боклуци за по 50лв 
не иска да прибира играчките- с молби, с караници, сьс заплахи, е не иска и това е.....в най-добрия случай казва, че ще ги прибере ако му помагам
Иначе за мрьнкането, сьрденето и пищенето няма равен в целия квартал 

Идеята ми е че е реклама с малко истина 
Но да опрем до там... 

Но да опрем до там...[/i]