Юли 2006 - 93

• 26 611
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Боби,наистина Контратубекс много не помага.Ползвала съм го за белези от операция и изгаряния,но нъц..Шефката на кожна клиника ми е близка и ще я питам за нещо по-ефикасно и ще ти пиша на лични..Милото Лоре, Hug
Рени,и аз съм станала много нервозна на инатите на Алекс/без да съм бременна като теб Mr. Green/и като го накажа ми казва,че повече не съм му приятелка Grinning
За кашлицата майнай-много ни помогна чая от мащерка,подбел и риган..,така че който има проблеми може да пробва

# 646
  • somewhere over the rainbow
Честит имен ден на имениците!  bouquet

И моята майка е такава. Да ми е жива и здрава! Heart Eyes

Дидито, радвам се, че нещата се развиват добре при теб  bouquet С нетърпение чакам снимка на новото носле, разправят, че Джамбазов е добър в това.

Диди, и аз, като я няма майка, оставям Дая гладна. Почне ли да прави фасони по масата, става и се маха. Close На другата вечер още в 17ч. почва да пита "Кога ще вечеряме?" Mr. Green
Иначе бабите не дават така и често влизам в конфликт с тях.

Пиги, и при нас същата работа с миксера. Счупи ни се "хубавият"  и взехме уж временно един от село. Правен е във ВМЗ Сопот сигурно, когато майка е била дете. Ми не е мръднал. Та май няма да е временно. Mr. Green

Лети, къде я изнамери пък ти тЪз прахосмукачка... Само за нея мисля Laughing Таман за нас е... работя си аз пред компа, а тя чисти ли чисти Simple Smile

Рени, ние миналата седмица носихме тези неща в градината. Хубави са тези инициативи Peace
Уфф, и при нас го има проблемът със събирането на играчките #Cussing out Един път Павел се ядоса много и метна целия чувал през терасата. Уж тогава Дая обеща, че вече ще си ги събира, иначе ще ги дадем на Любчо /бебето горе/ Simple Smile Но обещанието беше само временно Crossing Arms Много се инати и тя Crossing Arms Най-мразя да почне да циври 1 час, като накрая дори тя не знае за какво реве.

# 647
  • Варна
Честит Празник на Всички!Честита Цветница,да са живи и здрави всички с имена на цветя!!!

Ох,Рени направо не ми се говори. Mr. Green Мъжо още е болен заради тая баклава hahaha
Другия път обещавам да донеса,ама той едва ли ще купи,де. Laughing Mr. Green

И аз съм изпращяла с Димитър,и сама си говоря вече Crazy друг път ще разправям за тържеството,че ме вика сега.

Синеоче,да ти е жива и здрава щерката.ще минат белезите и всичко ще забравите. Hug
Рони,браво на малкия.много добре си се развива детето Heart Eyes

Ети
,и аз така гладя Blush.и моя вика,ама какво си се разгладила,оставяй всичко така ще носим.И един път му оставих,любимата фланелка неизгладена.И той,как щял да го облече това....хахахахах да видиш после как вика,Аааааа глади  Joy

НАН,и ние сме заплашвали с хвърляне на играчките през терасата.обаче с нашия 9ти етаж,нищо няма да оцелее Crazy.Сега последното е че ако реве,ще влезе бръмбъра от терасата/миризливият/ и ще му налази стаята Laughing.Не че има голям ефект,де ooooh!
Голям рев,за най-малкото нещо,направо да откачиш Rolling Eyes

# 648
  • София
Честит Празник на всички с имена на цветя!
Специално поздравявам малката Цвети на мама Пиги,да ви и здрава и весела!

НАН-и на твоето майче всичко най-хубаво желая,да ви радва и помага дълги години още!
Ох,успокоихте ме,че не е само Влади такъв мрънльо и неискащ да си прибира играчките Crossing Arms.
Като почне да мрънка понякога все едно в мозъка ми бърка.

Рони-как така досега не сте правили тест за глисти newsm78?Как ви допуснаха до градината тогава?Това се прави при първоначално постъпване.А иначе е лесно,"отваряш"бузките на дупето,слагаш лепенката там и отлепяш,след това я залепяш на стъклцето.Един вид като отпечатък да стане.

Иначе-да,исках малко корекции на формата на носа-вместо лека гърбичка,сега би трябвало да имам извивка,малко е взето от върха и ми е изправена носната преграда.Но честно казано за сега нищо не мога да видя,дано е хубав.Ай стига с тоз моя нос.

И аз така гладя-като почнааааа,но докато ми дойде музата бая куп се събира понякога Embarassed.Аз обратно на Ети купувах само евтини ютии,на които виждах сметката за 2-3 месеца.Та сега си купих малко по-скъпа на Филипс,да се надяваме да живее по-дълго.
Иначе нашия хладилник се прецака така-уж нов,скъп-ей го нА-тъкмо му изтече гаранцията и се развали,майстора каза,че не може да се направи и да купуваме нов!Каза,че новата техника така я правят,да издържа колкото гаранцията и да си купуваш новия им  модел,то иначе нямаше да има толкова голям избор и да се произвежда постоянно.
Виж-тая прахосмукачака не бих купила,хич не ми вдъхва доверие нещо..

Ох,скучно ми е нещо....дайте сники да разглеждам,Рони-имаш ли нови снимки на малкия?

# 649
Привет сладурки  Hug

Честит имен ден на Цвети   bouquet  Heart Eyes

Наде и на твоята Маргаритка, много здраве и да е винаги така лъчезарна   bouquet

А за робота  newsm78 ако беше наистина толкова ефикасен хората нямаше да си е наемат помощнички  Crazy

Иначе да оздравяхме поне аз, а татито почти. Криси се запази не прихвана от нас.  Peace За мрънкането и той е с двата крака в отбора  Naughty А за игрчките отдавна съм се отказала, в клубчето помага подрежда, но в неговата стая не иска, но нали е само за игра съм се предала.  Tired
Ели, Пиги и ние влязохме в черна серия, надявам се да е кратка и да спре.  Praynig
Рони от кога беше детокса? Май утре нали  newsm78

# 650
chestito na vsichki s imena na cvetq.
Nie sme na izlet za riba. Vremeto e super.
Novi snimki imam vuv facebook.
Shte se vklucha podrobno ot vkashti, che e muka s tazi latinica.

# 651
Честит имен ден на Цвети и всички именници  bouquet Hug
Дани,не е съвсем така,защото повярвай ми много е трудно да намериш свястна жена и прецизна в чистенето.Аз специално съм вземала две жени и дори и фирма сме наемали в Добрич,тъй като апартаментът е 200 кв.м е трябва почти месец да е изчисти основно...Та,всички гледат само да вземат парите и претупват работата.Не,че и аз не съм луда на тема чистота и все намирам кусури,но това е друга тема Mr. GreenФинално,вместо да им плащам,да ходя да доизчиствам след тях и да си тровя нервите,чистя си сама  Grinning
Ох,с тази смяна на времето съм като парцал и не зная утре как ще работя.. ooooh!

# 652
Честит имен ден на всички именици!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес на Пампорово валя сняг  Crazy

# 653
  • някъде
Честит празник на всички празнуващи Hug  bouquet

Тиция и аз искам да знам за нещото за белезите Praynig
Аз не знам какви са тези цени на ютиите тук  ooooh! там /в Италия/ перфектни маркови ютии по 15-20евро, а тук боклуци за по 50лв ooooh!
И моят дивак Heart Eyes не иска да прибира играчките- с молби, с караници, сьс заплахи, е не иска и това е.....в най-добрия случай казва, че ще ги прибере ако му помагам  Crazy Иначе за мрьнкането, сьрденето и пищенето няма равен в целия квартал ooooh!
Вчера метох стьлбите на кьщата, а той игра навьн- сто пьти правих забележки, сто пьти виках и накрая комшиите ни видяха цирка Crazy ooooh!

# 654
Честито на всички именячета!
 Със много здраве да си носят името!

Да почерпя и за здравето на Калин!

# 655
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА КИКО И НА ЦВЕТИ...  bouquet  bouquet  bouquet

Оказа се, че днес и Лора има имен ден Mr. Green
Това дребното цял ден не е спало,само за 10 минутки дремна, забрави какво е да се спи у дома #Cussing out
На Лора бързо оздравяване, горкото измъчи се много, милата Hug
Зоя си прибира играчките, ако се опъва я заплашвам и действа все още Wink
Иначе имам нови снимки и аз, но не съм ги качила още. С това Фимо до посред нощите си играя, направо полудях, като си снимам прозиведенията ще ви ги покажа Mr. Green

# 656
Честит празник на всички цветя !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Синеоче страшни снимки побиха ме тръпки,тя не ги ли чеше? newsm78
 Ронка вие и на язовира ли хващате нет? Mr. Green

# 657
Честит имен ден на Цвети и всички именници  bouquet Hug
Дани,не е съвсем така,защото повярвай ми много е трудно да намериш свястна жена и прецизна в чистенето.Аз специално съм вземала две жени и дори и фирма сме наемали в Добрич,тъй като апартаментът е 200 кв.м е трябва почти месец да е изчисти основно...Та,всички гледат само да вземат парите и претупват работата.Не,че и аз не съм луда на тема чистота и все намирам кусури,но това е друга тема Mr. GreenФинално,вместо да им плащам,да ходя да доизчиствам след тях и да си тровя нервите,чистя си сама  Grinning
Ох,с тази смяна на времето съм като парцал и не зная утре как ще работя.. ooooh!
 Peace
Аз имах предвид друго, че ако са толкова ефикасни пускаш ги и заминаваш на работа като се върнеш всичко свети  Peace Идеята ми е че е реклама с малко истина  Wink

Божее забравих Калин и злото да го забрави. Жив и здрав и много щастлив да ти е Нани.  Hug

# 658
  • somewhere over the rainbow
Е, Дани, то не пише, че всичко прави, но пода ще изчисти. Сега остава да измислят робот и за бърсане на прах и готвач ... и то мъж няма да ми трябва Mr. Green

И ние мислим да наемем жена за домакинските работи, че аз съм напълно скарана с тях. Дори обмисляме да е свеки, да идва след работа. Не, че тя няма и без пари да го прави, но аз не искам така Stop Но да опрем до там...

# 659
Лети май ти си малко нещо перфекционистка и трудно човек да се впише в тоя стандарт. Имам една приятелка така. За мен си е болна Joy

Ели ами голяма мъка беше точно като избиха втория транш. Направо без преувеличение не сме спали 2 дни и 2 нощи. Тя не само че се чеса, ами се гънеше като червей защото я хвана нервата от сърбеж. Сложи за фон и Т...и направо...аз защо казвам че луднах. А като видяхме и окото цялото кръв и на средата пъпка половин см Mr. Green Още една гадорийка е че по гениталиите има-няма около 20 пъпки - рани. Та пишкането и акането са приключение все още. Ама клепам с Топоцин и малко се поуспокои, че беше се подула направо.

Направо съм луда че не ваксинирах и себе си и Лора, но Антонова ми вика: ми то ваксината не е легална в БГ, малко се притеснявам да и я сложа, дрън, дрън...За второ дете ако имам , ще слагам. Такова чудо не бих причинила на врага си. А пък мен кво ли ме чака Sick

Редак:

И ние мислим да наемем жена за домакинските работи, че аз съм напълно скарана с тях. Дори обмисляме да е свеки, да идва след работа. Не, че тя няма и без пари да го прави, но аз не искам така Stop Но да опрем до там...[/i]

Това ми е мечтичката, да не чистя капнала от работа. Само ми е до това. Правя го от немай-къде.

Общи условия

Активация на акаунт