Ронка ти научи ли го твоят бебок да суче навън?

Звъннах на майка ми да й кажа. Тя поне ме успокои, че всичко ще е наред и Ема ще си изкара супер. Трябвало е да отиде-отишла е. В 18:30ч. отидох да си я прибера. Тя не разказа нищо. Каза, че е видяла снега, пускала се е с шейна и е яла/това е от голямо значение
/. От учителката й научих, че са били на Пиринеите, пързаля ли са се, правили са снежни човеци, яли са на ресторант/а цялото това удоволствие струва само 5Е на дете
/. Калин беше доволен, че е отишла и е разнообразила. Та всички сме доволни и щастливи от случилото се. Най-важното е, че Ема смени климата, след като бе болна. Кашлицата почти изчезна, само сутрин отхрачва, но като дръпна храчките с прахосмукачката и всичко спира.
Давам всичко, без изброеното от Ивка! Бонбони не яде, не й харесват, близалки също, зрънчо не купувам и не давам...
Биба не тачи, гади му се от нея, но онзи ден го пробвах да пие водичка от шише, и за мое голямо учудване изпи 10мл.
Бързо да отминава всичко и само усмивки да има на лицето ти, никакви сълзи,ей!

Пародия някаква....
Аз давам всичко на децата си, но сега имам голям проблем в това отношение. Искат да ядат от моите диетични ястия
Било вкусно, нестандартно, та се крия като хапвам
Не искам да ги тъпча с подсладители, а аз без сладичко не мога. А те мишлетата бъркат навсякъде из хладилника
и крадат....
Ехо здравейте,
което не е за пред нашите форуми да казвам 

Хубаво да си изкарате и Цецко да оздравява! 

. Не че съм недоволна от нашата, още повече на фона на историите, които някои от вас описват тук..в нашата е чисто, топло, госпожите се занимават с децата мнооого.
– приказката за Дядо вади ряпа /беше котето
/, за житената питка – беше в главната роля на питката, танцуваха модерни танци по двойки, тропнаха хорце и още един танц и мноооого песни. 
.

Още някое детенце се е заразило.Те тъкмо я бяха махнали и нямаше други деца болнички..Надявам се че пак ще ни се размине 

ох ужас,преди да знам нищо не ми правеше впчечатление сега си втълпявам,голяма работа е мисълта може да те убие,като си втълпиш нещо 

http://news.plovdiv24.bg/150349.html 

Всичко ще е наред

А за ремонта важното е нещо да се прави, а с парите е много така, но какво да се прави все нестигат. 
Имаше и една издънка, но какво да се прави, не може без такива дребни неща. След това тичахме към Сф на рожден ден на леля му на Криси. Бяхме в пияно бар "Синатра" изкархме си вълшебно танци, манци до 5 сутринта, после Криси ни вдигна към 8 и днес сме като ранени самолети. Вече сме си в Сопот.
Препоръчани теми