Юли 2006 - 93

• 26 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Диди аз също бих отговорила много рядко.Да,няма нищо полезно в тях.Не искам обаче да споря по въпроса.Всеки знае себе си.Случва се да дам веднъж в месеца и то ако види някой да яде и поиска/давам,няма как/ Някой ще реши че съм болен мозък,но да,не мисля че тази храна е жизненоважна за детето ми,даже напротив.  Peace

Ронка ти научи ли го твоят бебок да суче навън?

# 541
  • някъде
Той отскоро ги яде, а и без това ми е много капризен на ядене ooooh!
То вече кое ли е полезно Tired, направо се плаша.....за нас не ми е зор, но  децата какви боклуци папкат ............ooooh!

# 542

Разкажи за екскурзията на Ема...

....Ами всичко стана много случайно и спонтанно. Май ставам като нашата Ели...все ми се случват някакви неща. Crazy
Та водя Ема във вторник на училище /не беше ходила цялата минала седмица и този понеделник включително/, и от вратата ме посрещат учителки, че закъснявам. Аз гледам и недоумявам за какво закъснявам...За планинааа. Шок! Отправям се към стаята на Ема и по коридора ме среща една учителка на по-големите дечица/много мила, харесва ни...има връзка със славяни ама какви точно не знам. опитва се да ми говори на Български Laughing/ И тя ми обясни, че отиват на планина/беше за 9-ти, отменили го за 16-ти, защото времето е по-хубаво/ Пита ме дали й нося апрески и ски облекло. Аз естествено не носех. Тя ме попита Ема номер обувки носи, бръкна в един чувал извади апрески и облекло за планина+пуловер. Embarassed Обух апреските, сложих облеклото в пликче, заведох я в стаята...Изпратих я до автобуса и тръгнаха. Не казах на Калин, защото си бях забравила тел. вкъщи. Прибрах се и ми трепери под лъжичката цяяял ден. Откачих, полудях, побелях/наистина/! ooooh! Звъннах на майка ми да й кажа. Тя поне ме успокои, че всичко ще е наред и Ема ще си изкара супер. Трябвало е да отиде-отишла е. В 18:30ч. отидох да си я прибера. Тя не разказа нищо. Каза, че е видяла снега, пускала се е с шейна и е яла/това е от голямо значение Joy/. От учителката й научих, че са били на Пиринеите, пързаля ли са се, правили са снежни човеци, яли са на ресторант/а цялото това удоволствие струва само 5Е на дете Peace/. Калин беше доволен, че е отишла и е разнообразила. Та всички сме доволни и щастливи от случилото се. Най-важното е, че Ема смени климата, след като бе болна. Кашлицата почти изчезна, само сутрин отхрачва, но като дръпна храчките с прахосмукачката и всичко спира.
Викам и аз да спирам, че се улях в обяснения. Embarassed

Ааааа за кроасаните щях да забравя...
Давам на Ема, дори днес следобеда закуси с 2 шоколатини/тук така се наричат/. По-различни са от българските, но пак си е кроасан. Но не толкова вкусен като Смакито. Crazy Давам всичко, без изброеното от Ивка! Бонбони не яде, не й харесват, близалки също, зрънчо не купувам и не давам...

Рени, бебока суче навсякъде и по всяко време. Дори от доста време си смуче устничките. Може да е постоянно с цица в уста и няма да има нииищо против. ooooh! Биба не тачи, гади му се от нея, но онзи ден го пробвах да пие водичка от шише, и за мое голямо учудване изпи 10мл.
Днес ходих да разгледам кашите и пюретата и останах изненадана. Тук няма каши!!! Поне не и в този магазин който ходих, а е голям и има всичко. Продължавам с търсенето, че хич не ми се бъркат и кашиии. Намерих някаква отизова със зеленчуци-домати, картоф и морков и естествено захарта не липсваше! Shocked

Ели, ако искаш сподели какво те мъчи! Hug Бързо да отминава всичко и само усмивки да има на лицето ти, никакви сълзи,ей! Naughty

# 543
Привет сладурки! Дойдох по-раничко на работа, за да ви прочета. Днес съм решила да отделя време за себе си, та обедната почивка съм на фризьор. Малко да си пооправя пиргата, че стои като на Шер hahaha
И аз завиждам за МОЛ-овете. Тук уж строяха 9, и само един ню-ню е отрит, ако може да се каже, че е такъв. Има 20 магазина на 5 етажа Joy Пародия някаква....
Венци се пооправи - чук-чук
Ех, Рони тук защо не правят екскурзии в детските градини Rolling Eyes Би било чудесно дори да ги изкарат сред природата.... ама кой да се сети, пък и на никой не му се занимава май...
Д И Д И- то кое ли не е вредно вече  ooooh! Аз давам всичко на децата си, но сега имам голям проблем в това отношение. Искат да ядат от моите диетични ястия  ooooh!Било вкусно, нестандартно, та се крия като хапвам TiredНе искам да ги тъпча с подсладители, а аз без сладичко не мога. А те мишлетата бъркат навсякъде из хладилника  Joy и крадат....
Ели-сподели, ако имаш желание, така ще ти олекне поне мъничко. Знаеш, че тук ще намериш подкрепа от всички ни  Hug

# 544
 Simple SmileЕхо здравейте,
Ронка браво на Ема
 Ами какво не са ме ядосали ни мъж ни свекърва имам проблем който добре че отидох за да вдия навреме( като ви подсетих и вас да ходите навреме;) ) и сега ще си патя от главата като не съм ходила 2 години  Embarassed лекаря каза че може да нямам и деца  след това Cry което не е за пред нашите форуми да  казвам Rolling Eyes Rolling Eyes та такива работи

# 545
  • София
Ели, не се притеснявай, отивай и на друг лекар преди, да плачеш, че те лекарите са много бързи в закл'ченията  Hug
Рени, изпускам по някой, ама гледам всички да ви гушна  Wink Hug
Ети, радвам се, че Венцито е добре и ти също  Hug
Ронка  Hug
Ние малко сме болни, ама засега го оставям сам, да се бори с вирус ли е какво е. Сигурно все пак ще се качим на Пампорово, че там сред боровете, да оздравее по бързо  Praynig
Нан  Hug
Диди  Hug
Хайде ще стягам багажа  Hug

# 546
  • София
Ели,душко,недей така.Не знам какъв точно е проблема,но и  аз като Ивка мисля,че преди да правят някакви обобщения лекарите трябва да са сигурни,защото това не е като да ти кажат "ами  после може малко да ви боли главата".
Хайде лекувай се,прави всичко което е необходимо и ни дръж в течение.Сигурна съм,че всички сме с теб.Искрено се моля нещата да не са толкова зле,колкото ги описваш.

При нас нищо ново.Люси е на градина,ние с Гоги се гледаме и така...

Болничките да оздравяват,че слънцето навън не е за изпускане.

# 547

Хайде ще стягам багажа  Hug
Eй, разцепихте се от скитане бе! Wink Хубаво да си изкарате и Цецко да оздравява! Hug

Ели, не се вкарвай във филми, а потърси и друго мнение! Лекарите наистина са бързи в заключенията си. Вярвам, че всичко ще се оправи. Hug
А наистина не трябва да се проспуска година без цитонамазка! Безхаберието към самите нас е престъпление.

Ренка, как си бре? Тежили ти вече, рита ли юнака? Heart Eyes

Етко, вясвай се, по-често, че пиша отсъствия! Naughty

Тук такъв вятър духа, че не е за разходка. Ще отидем да си приберем Ема следобед и това ще са ни 2-те разходки от по 30 мин. за днес.

# 548
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, момичета!

Благодаря за комплиментите, изказани на база снимките от Италия. Аз си знам кусурчетата, та затова един детокс няма да ми е излишен, ама да видим следващия път дали ще се справя.

Ронка, за друг свят говориш направо, като разказваш за вашата градина. Така е и когато Майра споделя как е при тях...Искам и аз... Grinning. Не че съм недоволна от нашата, още повече на фона на историите, които някои от вас описват тук..в нашата е чисто, топло, госпожите се занимават с децата мнооого.

Нашето тържество беше на 09.03. Мен от работа се бяха опитали да ме "засилят" на едно обучение в Сф точно тази седмица, но аз си смених датите и успях да отида на тържеството. Вяра участва в много от сценките  Party– приказката за Дядо вади ряпа /беше котето  Grinning/, за житената питка – беше в главната роля на питката, танцуваха модерни танци по двойки, тропнаха хорце и още един танц и мноооого песни.
Похвалих си гарджето...  Rolling Eyes

Аз кроасани не давам умишлено, само ако сама види в магазина и много ми се примоли. Аз и за себе си не купувам, де...нищо полезно не намирам в тях.

Нан, напредвате ли с ремонта? Ние много бавно се движим с нашия...трябват пари на куп...а ние на части ги събираме и е ужас. Този месец се охарчихме мноооого яко.

Nanny, как е майчето ти?

Тази семица ходих в София. Коренна разлика с нашия град. В смисъл – отиваме в неделя с една приятелка в МОЛ-а да хапнем, че нямаше нищо друго наблизо – ама то фул с народ, едва ни намериха място /неделя вечер/. Тук заведенията напоследък са много празни, дори и в МОЛ-а. Пълнят се тези, които предлагат обедно меню, по обяд, но другите – тц. Сега даже някои завдения от Арбанаси пускат оферти 49 лв ядене на корем и ти поемат таксито отиване и връщане, само и само да имат посещаемост.

Някой може ли да ми препоръча инхалатор. Наумила съм си да взема за Вяра, за сега съм се спряла на тези:
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=12
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=13
http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=165

Ели,  Hug Hug Hug.

# 549
  • София
Пепи-защо ще купуваш инхалатор на малката?И браво за участието във толкова сценки!
А наистина тук е пренаселено.Хора,коли,хора,коли-по улиците,в заведенията,в парка-навсякъде е тълпа.Понякога е много натоварващо психически,но пък има страшно много места на които да отидеш.Кина,тетри,музеи,паметници,паркове-бол!Обичам си София!

Днес каталясах от разходки и подтичване в парка-цяяяял ден!Влади и приятелката му бяха като отвързани.Утре сме на куклен театър и после пак така.

НАН-как е ремонта,докъде сте?Прекараха ли ток,вода..?Браво на талантливото ти момиченце!

Нанни-как е майка ти?Боли ли я още?

Ели- Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да напомня на всички майчета от София,че в неделя/11ч.-14ч./ ще снимат хлапета благотворително в Борисовата градина до езерото с лилиите.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0

# 550
Eli защо не посетиш още един лекар  Rolling Eyes

Пепи много сладки тези инхалаторчета.Не ги знам как точно работят/дано не се налага да ползваме такива с бебето де/
Колко струват знаеш ли? Една приятелка така си излекува бебето,а беше на 1м,само с инхалации.  Rolling Eyes

Вече съм + 12кг  Shocked Шок и ужас.А имам цял месец още.. ooooh!

От 3-4 дни съм доста напреднала в пазаруването.Днес ще ми донесът и количката.Като наснимам ще пусна да гледате.
Остава само да изгладя дрешките,да поизпера някои и други чаршафчета,пердета,щори.Абе има още малко работа из къщи.

В нашата градина пак имаше сложена бележката за скарлатина  Tired Още някое детенце се е заразило.Те тъкмо я бяха махнали и нямаше други деца болнички..Надявам се че пак ще ни се размине  Whistling

# 551
Рени ти ще ги свалиш лесно и бързо и 20 да са:)Само да сте здравички:)Много чистене още те чака ooooh!

Аз ще ходя да, няма да остана на това мнение Rolling EyesОт два дни вървя като пред умиране,все нещо си втълпявам че ме боли и като легна не мърдам вцепенена ooooh!ох ужас,преди да знам нищо не ми правеше впчечатление сега си втълпявам,голяма работа е мисълта може да те убие,като си втълпиш нещо Crazy

Идва вече хубаво време ,пролет, щъркели видяхте ли, newsm78

Нан на майка ти на 22 ли беше операцията,успех и желаем и кураж,всичко ще мине Praynig

То било първа пролет ,  newsm78http://news.plovdiv24.bg/150349.html

# 552
  • somewhere over the rainbow
Първа пролет дойде подобаващо, с прекрасно време Party

С ремонта напредваме бавно. И при нас, като при Пепи, трябват пари накуп, които нямаме, и купуваме малко по малко. Като вземем заплати, купим  нещо, след това се работят само нещата, които искат само труд, а не пари /къртене, мазане.../ и така. По-сложно е, щото зарязваш едно, почваш друго, направиш си план какво ще купиш този месец, те излязат непредвидени разходи и отложиш... Инсталациите са готови на 80%, има още някакви замазки. П. и брат ми отидоха за пясък и вар по баирите за замазките и една плоча ще се налива, че банята е направо  на земята, на пръстта. През седмицата ще започнем шпакловката на стените /ако успеем да купим там някакъв гипс, с който се шпаклова/. Дадох подробен отчет Crazy

Майка утре ще я приемат, но не знам кога ще е самата операция - вторник, сряда.

# 553
http://renny.snimka.bg/baby/pokupki.35666.17880391
Това са някой от покупките,но не всичките.Последните още не съм ги снимала,че са в свекървата.

# 554
Здравейте  Hug

Ели не се тревожи и се лекувай  Hug Всичко ще е наред  Praynig  Peace

Рени страхотни нещица чак и на мен ми се прииска бебе  Wink

Наде стискам трудно тпалци за Маргото и чакаме новини.  Praynig А за ремонта важното е нещо да се прави, а с парите е много така, но какво да се прави все нестигат.  Naughty

Ние изкарахме тържеството беше много хубаво и всико мина спокойно, кръстихме групата "Смехоранчета". Ще чакаме в понеделник новини за подаръците дали са им харесали  Flutter Имаше и една издънка, но какво да се прави, не може без такива дребни неща. След това тичахме към Сф на рожден ден на леля му на Криси. Бяхме в пияно бар "Синатра" изкархме си вълшебно танци, манци до 5 сутринта, после Криси ни вдигна към 8  и днес сме като ранени самолети. Вече сме си в Сопот.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт