Юли 2006 - 93

• 26 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Иско,и на мен повече ми харесваш така Heart Eyes HugНищо,че и аз кривнах от отбора на русите Mr. Green
Ронка,аз искам само запълване на циците,че Алекс с това кърмене така ме е изсмукал SickДобре,че поне не виснаха...В Бг обаче още няма от този метод с разтвора,който е различен от силикона..Сега да ви разведря малко..Та,моя приятелка си сложи преди година силикон и вчера се размисли,че ако са в криза след 4 години, и нямат толкова пари,когато се сменят имплантите..,каквоще прави...  Mr. GreenВика,малеее едната ще е насам,другата натам..,не могат да се срещнат даже Joy

# 586
  • През девет земи в десета
Аз да допълня за варицелата.Ацикловир е противовирусен препарат,защото варицелата се причинява от херпесния вирус,кофти е,че при човек изкарал варицела,вируса може да се активизира в по-късна възраст или след срив на имунната система, в следствие на друго заболяване и да се разболее от Херпес зоостер.Ама как го обясних само Laughing Аз не съм се отказала да ваксинирам Цвети ако пуснат ваксината в БГ.Последствията след Херпес Зоостера са страшни и съм ги видяла с очите си Confused

Xyzal(Ксизал) се казва противоалергичния препарат,наистина е  добър ,една таблетка дневно за възрастни.
За децата Перитол,много добра работа върши,цената му е супер и последно аз на Зиртека не съм привърженик.

Ходих и аз вчера до новия МОЛ,мисля,че повече няма да стъпна там,на който му е попътен добре,но...... Лудницата хич не ми се отразява добре на психическото здраве и да,обичам я София,израснала съм в центъра ,но това в момента е ужас.
Така ми е добре,къща в покрайнините и един път седмично ако ми домъчнее за лудницата да се завра в някой МОЛ,но ежедневно да съм там. ooooh! Добре,че и работата ми не е в центъра ами се измъквам по околовръстното. Whistling

Махам се,че само на философстване ме избива напоследък Rolling Eyes

# 587
Първо, благодаря на всички за съчувствието, подкрепата и загрижеността! Чудесни сте момичета!

Сега новините:
1.Още нямам варицела, но пък за разнообразие си имам остър синузит. Днес със 39 Т съм водила Лора по болниците и себе си се тътрих до 7 часа. Сега успешно накупувах лекарства и започвам антибиотик.

2.Лора е добре, горе-долу(пупупу) Много ме е страх да не вдигне Т, а и не знам още колко пъпки ще избиват. Има не много, но за съжаление големи и на гадни места като гениталиите, устата, дланта на едната ръчичка, стъпалцата. А те са мехури с течност и много ме е страх да не спука някой. Тя не ги пипа слава богу, страх я е да не останат белези и да е грозна Joy Joy

Деска, Ивка, благодаря за съвета за антихистамините. В момента в който почна(ако почна) да се обривам ще звънна на лекаря ми да го питам все пак за тях. Аз имам ксизал вкъщи, беше ми изписван, но аз не го пих.

Този Сердика център, пък не ни стигна да го видим от лошо. А е до нас направо. Нямам търпение да разгледам какви магазини има. И без това недоволствах от Скай Сити-то че е малък и няма разнообразие на магазини. Аз обичам моловете, всичко да ми е на едно място, а не да се щурам като обезумяла като ми трябва нещо.

Ели при кого ще ходиш и кажи най сетне какво ти казаха като дигноза? Ако е нещо по шийката или карциноми(не дай-боже) препоръчвам Станков в Шейново.

Ронка, гушки и от мен! Със здраве да си ползвате уредите за здравословни и полезни храни. Покрай тия болести издумках пари за две сокоизстисквачки и два костюма и обувки, та затова се убеждавам за пореден път че по-важно от здравето няма! И си пожелавам само това.

Иси много ти отива така, изглеждаш фина и елегантна.

Дидито стискам палците здраво!

Хайде чао и лека нощ, ако съм пропуснала някой да извинява Hug

# 588
  • някъде
Арлина, честит рожден ден, да си здрава и много щастлива.  bouquet
Синеочка, бьрзо да се оправяте и двете Praynig
Аз сьм от Видин- навремето беше много хубав град, сега е обезлюдял и е пьлен с безработни и вьзрастни хора Confused Но аз в София не отивам да живея Stop- Варна, Пловдив- да но София никога.
Ели, това с разтройството и поврьщането май е вирус, пьрво Алекс поврьща и още е с разтройство, а аз вчера бях като парцал 4пьти поврьщане и още толкова разтройство, после и Т и главоболие- някакьв ужас ooooh!
Иси- така ти е по-добре Flutter Би ли ми казала пак за цистита при децата какво си давала? Алекс днес само се пипа за пацата и казва, че го боли, ами как няма да го боли като е изпил 100грама вода и само стиска като му се пишка ooooh!
Дидито, стискам палци за утре Praynig
Ронка, честити нови придобивки Wink И аз си седнах на дупето и започнах с диетите, че не си е работа- 4години дунда, срам ме е и ми писна Crossing Arms сега сьм с 4кг по-малко Simple Smile
Аз силикон не бих си сложила- не че нямам нужда, но ме е страх....бих ги повдигнала само, но...

# 589
Влизам набързо само да поздравя със голямо закъснение Арлинката ни, да ни е жива и здрава и много обичана и влюбена! Hug Heart Eyes
Стискам палци за Дидито.
Майра, какво стана с трънчето? Thinking
Диди, ако го боли още от забелването, топвай му я докато пишка в канче с топла водичка. Peace
Иначе майка ми е добре, благодаря, че попита. Гледат се с баща ми, предстои й рехабилитация. Но още се уморява, дори само като пише с ръката.
Иска,  Flutter Peace
Синеоче, уф, ама какво ви дойде до главата... Tired хич не ти е лесно в момента.... но ще мине, нали знаеш! Целувчици на Лорето. Hug
Арлина, а твоето Лоре прояде ли пюренца?
Пиги, представих си семейната ви идилийка на двора.....направо ви завиждам! В близкия месец обаче няма как да се възползваме от поканата, предстоят Цветница, Великден, който съвпада с моя Р.Д., ден ден и на Кико после...
Болните дечица утре да са здравички! Hug
И ние тези дни борихме едни сополи...добре че поминаха.
До утре, лека! Hug

# 590
Оф, снощи ми оповръща клавиатурата,стола всичко беше локва,бърсала съм до откат,до сега сме сушили клавиатурата аз направо под чешмата я мих и работи Crazy
  Иначе от снощи няма Т и и мина,яде пие, вирус ама бърз за 2 дни мина:)Нито на градина сме ходили нито ще ходим скоро  побъркахме се вкъщи,но смятам тази седмица да приключим със сливицата и след великден на градина:) Rolling Eyes

Синеоче ще ходя при д-р Карагьозов в Токуда,препоръчват го момичета минали по пътя,ще видим какво ще каже той,аз съм спокойнта  като прочетох че няма страшно Rolling Eyes Rolling Eyes

Ронка сестра ми е ок, работи вече,незнам някакви конци трябва да и падат,но  се оправи дано сега не боледува Praynig

Нан какво става с майка ти кога е операцията?Стискаме палци:)

Дидито сигурно е под упойка вече Flutter стискаме палци:)

Идва благовещение,цветница , великден чак не вярвам ,много бързо идват скоро беше коледа  Crazy

Пиги давай рецептата за твоя козунак:)

# 591
оф писах писах и се изтри  #Cussing out
Иси- така ти е по-добре Flutter Би ли ми казала пак за цистита при децата какво си давала? Алекс днес само се пипа за пацата и казва, че го боли, ами как няма да го боли като е изпил 100грама вода и само стиска като му се пишка ooooh!
първо сигурна ли си ,че е цистит? Цистита се изразява с често и болезнено уриниране. И на двамата си сина съм мазала с АБ крем "банеоцин" http://bda.bg/images/stories/documents/bdias/20231s.pdf. Пили са и двамата АБ ,но при двамата беше различен,като Валери направи и рецидиви пи химиотерапевтик "нелидикс" На Валери давах сок от боровинка ,защото беше бебе и не можех да му давам "имунобор уро" http://www.framar.bg/имунобор-уро--капс.-30-pid30000997.html ,но като порасна съм давала. Можеш да си намериш сушена червена боровинка и борови връхчета (които се използват за кашлица ,но много добре дейстава и при уро инфекции) и да го правиш на чай да го пие. и не на последно място Лактофлор Биоплюс http://www.getitbg.com/product/810/kendy-laktoflor-biЛактофлор Биоплюсoplyus-s-fibri-tabletki-25-br-.html . Но основно правило независимо какъв е проблема ВОДА ,да пие вода и да не задържа урина. Където и да ходихме с Валери всички лекари казваха основно ВОДА.И пробва ли да му мажеш пишонката с вазелин с прополис  http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … adb893aa7e9e597a8 ? А забравих Марти пи и чай от мечо грозде http://www.bb-team.org/articles/3230/ , но не си спомням на каква възраст може да се пие ,защото е противопоказен при малки деца.
Дано да съм ти била полезна питай ,ако нещо не ти е ясно.
Nanny  Hug бързо възстановяване на родителите ти   bouquet
Май пак има много болнички бързо оздравяване на всички  Hug
лек ден  тичам малчо ме вика   bouquet

# 592
Наистина много болнички. Confused
Ели, дано това е всичко с болестите при Юл.

Боби, направо не знам как от най-здравото дете, Лорка се превърна в толкова рехава. Confused Милата ми тя, да минава всичко и болестите да стоят далеч от вас. Hug

Диди, и според мен може да е травма от забелването, а не цистит. newsm78 Но може и да бъркам. Каквото и да е, бързо да отминава.

Майра, кажи какво стана с пръстчето за Ясмин?

Ивка се губи днес.

Лети, Hug

Гледахте ли ББ снощи?! Аз съм потресена. Останах втрещена и не знам какво да мисля. Ама това ли отбраха от обществото ни? Курволяк и пустиняк!!!! Как пък едно нормално семейство нямаше бе? Освен бабата и дядото, но те са от старото поколение. Направо е жалко, ако в такава насока просперира народа ни. ooooh! И какъв пример ще даде това предаване на подрастващите? Ужас, Ужас, Ужас!!!!

# 593

Боби, направо не знам как от най-здравото дете, Лорка се превърна в толкова рехава. Confused Милата ми тя, да минава всичко и болестите да стоят далеч от вас. Hug

От астмата. При всеки вирус прави спазъм на белия дроб и това води до бронхит, пневмония и т.н.А пък това налага АБ, оттам пада имунитетета и т.н. А покрай нея и аз се заразявам и така от ноември сме все болни и двете. Аз не бях имала синузит, а бронхит като дете имам смътен спомен. Даже доскоро(1-2г.) не помня да бях пила АБ в съзнателните си години...Ама какво стана...

Елинка радвам се че поне вече си спокойна. Стискам палци всичко да е наред Hug

# 594
Ronka, нормално е да изберат хора с порблеми, да са интересни на зрителя. Ама то не бе суета, не бе чудо.... не я разбирам ценностната с-ма на тия хора. ooooh! Бабата и дядото ги изпуснах, на мен пък най-нормални/въобще ако има такива или всичко е просто театър/ са последното фемили. Поне таткото ще дразни останалите с непукизма и флегматичността си. Laughing
Не мога да намеря един емотикон, с който най -точно да опиша оня- хазартния тип  Mr. Green ей тва е селянията, за която говорихте преди дни. ooooh!

Аз днес съм много продуктивна, две манджи сготвих до 9:45ч., нахраних децата и сега навън. Но в мивката има бомба, ама нали само аз я виждам. Whistling
Излизамеее, големия зор по обличането започва, а и на Кико му се спиии. Crazy

# 595
Здравейте момичета  Hug

С малко закъснение искам да честитя и аз рождения ден на Арлина. Бъди жива и здрава, много усмивки и любов в къщи!   bouquet

Синеоче, дано бързо се оправите с Лора и всички болесто останат зад гърба ви. Ели, вие също.  Hug Идва вече пролет и болестите ще си идат.

Дидито, сигурно вече операцията е минала, но стискам палци, да знаеш.

Ивка, браво на теб, вие сте едно скиорско семейство, браво и на Цеци, че се пуска вече сам.

Майра, как мина при доктора? Плака ли Ясмин?

Иси, и на мен ми харесвш повече с черна коса.

Ронка, браво на теб за диетите, аз нямам воля, но вече трябва да се взема в ръце, че идва лято, а почти не съм свалила след раждането на Коци. Кога се прави детокса този месец?

Ние бяхме 3 дни на вилата в Гела, направихме бойно кръщене на Коци, представи се много добре, въобще не ми даде зор. Закачихме едно бънджи в барбекюто и вися при нас по време на купоните.  Laughing В събота се разходихме до Девин, уж да разгледаме басейните, но не успяхме да стигнем до нито един. Времето беше прекрасно. Ивка, за това не се качихме на Пампорово. Мислихме в неделя да дойдем, но не успяхме да се организираме сутринта.

Сигурно пропускам някой и нещо  Hug Приготвяме се за разходка.

# 596
  • somewhere over the rainbow
Ей ме на. Изчетох всичко.
Майка я оперирах днес, още не сме говорили, че не е адекватна след упойката. По-късно. И Дидито са я свършили сигурно. Дано да се получи това, което тя иска!

Ронка, честити ти нови покупки! Интересно ми е, че и мен ме чакат.
За мен ББ почна обещаващо. Та това е предаване за сеир, не да гледаме обикновени семейства Naughty Аз изобщо не съм притеснена за бъдещето на нацията ни. Със сигурност не това са средностатистическите български смейства, всички примери около мен, а и в този форум, го сочат Peace А на какво ще научат децата ни - Рони, не бъркай сеира и клюките с образователните предавания. Това не претендира за такова. Моята забележка е, че го дават в 8 Thinking, трябваше да е по-късно. Към друго нямам забележки, предвид цялостната идея на формАта. Ще го следя, щот' съм видна клюкарка Crazy

Иначе, както казва Нани, онзи комарджията е добър пример за селянин. Аз съм от малък град, почти село и тук има повече такива. Но за щастие, не са ми в обкръжението. Не зависи от това къде си роден, къде си ходил, колко пари имаш. Това е онова "първите 7" възпитание.

Арлина, в Москва е най-добрата клиника за присаждане на стволови клетки. Там ли ще ходи сестра ти? И аз много искам да се свържа с тях, но си мисля, че ще ми е финансово непосилно. Дай малко инфо на лични, как се свързаха с Москва, какво им отговориха от там, колко пари и т.н.

Иси, и аз да потвърдя, че с тъмна коса си по-хубава. Какъв ти е естествения цвят? Че русото ти седи малко като добавка, а не като част от теб. Thinking Аз например съм руса, е вече по-тъмно, но като малка бях точно като Лорка на Синеочка. И истината е, че русо най-ми отива...

# 597
Боби,дано се оправяте,че вече косата ми настръхва с тези болести Hug
Вчера имахме тържество за първа пролет и хоп,сто деца и възрастни накуп и снощи сополи и кашлица като дърт пушач SickСигурно откакто се е родил съм дала не повече от 2-3 антибиотика и днес пак ни изписаха и съм в нервна криза,че трябва да тровя детето си,но явно с нетрадиционна няма да стане ThinkingПредполагам,че и смяната на времето е част от проблема,та така...
Относно ББ,аз честно казано не съм му фенка,тъй като много се дразня на човешката простотия в последно време,а уж мислех,че съм имунизирана покрай работата си Mr. Green  Дори за капак на цялостния ми негативизъм ,вчера една патка/любовница на съдружника на мъжа ми/ с цялото си самочувствие и без грам ценз се изказа за пореден път,че не можела да се хване на работа за 400 лева Shocked,а същевременно от висотата на "Интелекта си" каза вместо огньове...Огъни JoyМалеее,то и Алекс би се справил по-добре с множественото число,ама карай...Както казват древните..О,Свещена простота Praynig
Наде,няма ли възможност по линия ни МНЗ да отидеш до Москва?

# 598
оф писах писах и се изтри  #Cussing out
първо сигурна ли си ,че е цистит? Цистита се изразява с често и болезнено уриниране. И на двамата си сина съм мазала с АБ крем "банеоцин" http://bda.bg/images/stories/documents/bdias/20231s.pdf. Пили са и двамата АБ ,но при двамата беше различен,като Валери направи и рецидиви пи химиотерапевтик "нелидикс" На Валери давах сок от боровинка ,защото беше бебе и не можех да му давам "имунобор уро" http://www.framar.bg/имунобор-уро--капс.-30-pid30000997.html ,но като порасна съм давала. Можеш да си намериш сушена червена боровинка и борови връхчета (които се използват за кашлица ,но много добре дейстава и при уро инфекции) и да го правиш на чай да го пие. и не на последно място Лактофлор Биоплюс http://www.getitbg.com/product/810/kendy-laktoflor-biЛактофлор Биоплюсoplyus-s-fibri-tabletki-25-br-.html . Но основно правило независимо какъв е проблема ВОДА ,да пие вода и да не задържа урина. Където и да ходихме с Валери всички лекари казваха основно ВОДА.И пробва ли да му мажеш пишонката с вазелин с прополис  http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=523&zenid=b08eec816ea7d31adb893aa7e9e597a8 ? А забравих Марти пи и чай от мечо грозде http://www.bb-team.org/articles/3230/ , но не си спомням на каква възраст може да се пие ,защото е противопоказен при малки деца.
Дано да съм ти била полезна питай ,ако нещо не ти е ясно.
Nanny  Hug бързо възстановяване на родителите ти   bouquet
Май пак има много болнички бързо оздравяване на всички  Hug
лек ден  тичам малчо ме вика   bouquet

Иси теб съм те признала като една лечителка си станала обстойна и от към информация,какво ли не прави неволята с нас,добре поне че има така кой да дава инфо като теб Rolling Eyes аз например незнам какво да правя при шарка, а тук много осъвети се дадоха:) Heart Eyes

Тиция то ако имаше възможност щяха половината народ в Москва да ходят  Sad Cry Наш познат си води дъщерята в Израел на зъболекар,нещо и сменят захапката, а тук са казали съвсем за други методи и пари,там било и по-евтино и по качествено,тук нашите зъболекари нищо не разбирали Shocked това го твърди израелски професор идвал тук да им чете лекции  Whistling Sad Rolling Eyes (друг въпрос, че българи по цял свят се връщат тук за зъболекар  newsm78)
 Нан разучи въпроса  newsm78 ама стволови клетки май трябва да имаш,като решите да бебеправите и да раждаш ще трябва да вземете май,незнам май може така от бебето  newsm78

ББ снощи,моя праща стрели да ме вика, легна рано и ревнуваше, че гледам а не съм си гледала болното дете,ама като цял  ден бях до нея сокодавах и лекувах,накрая капнах и се разнообразих,определено ще ме откъсне за малко от "Фишкет" както му викат колежките ми хихихи от (листопада) Mr. Green Нан права си-това не е истинската извадка  на семействата в БГ,но и кой ще гледа обикновени семейства като всеки си ги има,около себе си ,хората искат зрелище:) и мен ме кефят "хората с кучетата" ще избият рибата  Peace пловдивчани  Blush а иначе възрастната двойка е сладка, но няма да останат разбрани и ще си отидат според мен  Thinking

П.С. На ББ го обърнах, ама онези гълъбчета с недоизживяната любов са най- сладки, нека да си поживеят милите Party с тях се смях с леда Crazy

# 599
  • някъде
Иска Hug  bouquet, за сьжаление знам какво е цистит- имам си го от няколко години Tired, незнам от какво беше вчера при Алекс, но днес баща му го е карал насила да пие вода и засега няма оплаквания Praynig. А тькмо мислех утре да го пращам на градина, а и там няма да пие водичка Confused Иначе пацата я мазах няколко дни с обикновен вьзелин, вьзможно ли е от него да го е боляло newsm78
Ели, радвам се че е по-добре малката Hug
А колкото до това, че бьлгари се врьщат от чужбина за да си правят зьбите тук- направи си сама сметка - в Италия с намаление за една обикновена пломба 50евро, а тук за няма и 10лв  Crazy
Нан, да кажеш как е майка ти Hug
Дидито, чакаме те да разказваш Hug

Общи условия

Активация на акаунт