Юли 2006 - 93

• 26 624
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Диди значи представи си за 10 лв колко е здрава пломбата,моя мъж си прави изграждане на коронка и след 1 година както ядеше коронката му падна и я глътна,чакахме я 2 дни Crazy и повече и не сложи, седи си със дупка,хихихи ама ако те заболи зъб си е лошо,той си седи с дупката  Mr. Green Laughing п.с в градините не пият вода Wink  Rolling Eyesпод секрет да ви кажа мнооог орядко  ще да е Crossing Arms

Какво ли е станало с Дидито дали е с нов нос newsm78 Praynig дано е минало всичко наред  Whistling

# 601
Иси, и аз да потвърдя, че с тъмна коса си по-хубава. Какъв ти е естествения цвят? Че русото ти седи малко като добавка, а не като част от теб. Thinking Аз например съм руса, е вече по-тъмно, но като малка бях точно като Лорка на Синеочка. И истината е, че русо най-ми отива...[/i]
тъмно кестенява(почти не си спомням цвета на косата  Joy ) Стискам палци на майка ти .Между другото и майка ми е пациент на д-р Кирова в Пловдив от може би 10г. ,ако не се лъжа. Само ,че тя е с друга анемия.
Иси теб съм те признала като една лечителка си станала обстойна и от към информация,какво ли не прави неволята с нас,добре поне че има така кой да дава инфо като теб Rolling Eyes аз например не знам какво да правя при шарка, а тук много съвети се дадоха:) Heart Eyes
благодаря ти за милите думи ,но не съм лечителка ,а майка препатила . С Марти като малък не съм имала кой знае какви проблеми ,но с Валери е по-различно. В началото само се отчайвах ,плачех и не знаех от къде помощ да намеря. Чувствах се безсилна ,но въпреки сълзите успях да се съвзема и да съумея да помогна на детето си. Лошото е ,че спомените понякога нахлуват в главата ми и започвам да се притеснявам понякога само от едно кихане. Дори сега когато изпишквам Валери понякога се вглеждам каква е урината. Никога не съм се правила на всезнаеща ,защото не мога да знам всичко ,но мога да дам съвет поискан от мен ,защото е трудно понякога да вземеш решение особено касаещо собственото ти дете. Вярвай ми и аз като теб тук научавам много нови неща и съм благодарна ,че го има форума и вас разбира се.
Иска Hug  bouquet, за сьжаление знам какво е цистит- имам си го от няколко години Tired, незнам от какво беше вчера при Алекс, но днес баща му го е карал насила да пие вода и засега няма оплаквания Praynig. А тькмо мислех утре да го пращам на градина, а и там няма да пие водичка Confused Иначе пацата я мазах няколко дни с обикновен вьзелин, вьзможно ли е от него да го е боляло newsm78
питахте защото при нас и двата пъти цистита ни беше открит от лекари ,но щом няма често уриниране според мен е от забелването .Виж дали няма зачервяване и ако има ще трябва да вземеш АБ крем.
Нещо се разчувствах ,но ми е скапано лека и спокойна вечер  bouquet
п.с. На мен ББ не ми е интересен повече ми харесва България търси таланти.Преди малко една грузинка изпълни песен на Франк Синатра честно тази жена ми изпълни душата

# 602
  • Варна
Ох,не мога да ви изчета #Silly

Ние сме добре,не сме отворили още магазина,но се подготвяме.Не мога да се доредя до компа,но не се натискам,като знам че цяло лято милия няма време да си обърне главата....
И така,вършим работа ходихме до Бургас по складове,мъжо снощи замина за Истанбул...раздвижихме се,слава Богу.Изпече и ни се върна живеца sun

Само да не забравя някой сега....

НАН,успех на майчето ти.И на Дидито стискам палци,дано всичко да е минало ок Peace
Арлина,успех на сестра ти.дано да намерят лек  Hug
За Иси,какво да кажа....Признала съм я аз Laughing чудо,като и зададеш въпрос и глей кво става Wink.По този въпрос да кажа,че Ескимо-кидс е супер.Тя ми го препоръча,виждам голям ефект.И от Герисан сироп.Тя сигурно е дала линкове някъде,но ако някой е пропуснал пак да дам
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/article/14870
http://www.helsonbg.com/eskimo_kids.html
И двете са много добри,всеки ден ги давам.Ескимото преди лягане,за да не кашля през нощтта. Peace

И аз да кажа,Иси страхотна си с тази коса kiss

Синеоче,изпатихте си с Лорка.Дано болестите останат зад гърбът ви.Дай Боже Praynig

ББ,не ме кефи нещо.Не гледах двойките когато влизат,вчера гледах Гала,и там ги видях.Потресена съм Shocked Shocked Shocked
Не ми се гледат,и коментират Naughty
Рени,много хубави покупки си направила за бебо Peace Много съжалявам че не можахме да се видим Sad

Аз отивам да пера чаршафи....нощес Димитър започна да охка и....се изпиша мощтно на леглото #Crazy ooooh!
чудо..питам го защо не е казал че има пиш,а той " ами не видях мама и татко" Shocked Joy

Ако съм изпуснала някой,се извинявам  bouquet

Има един път към рая и на земята този път се нарича любов. Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 09:27 от jorjito

# 603
  • София
 Hug
Тук съм, ама нещо  ме мързи да пиша, то няма и какво май  newsm78
Мъж ми е в командировка и нещо тъгувам повече, отколкото си мислех, уж трябва, да съм свикнала, ама  Tired
Цеци е на градинка, вчера са ходили на посещение в един манастир, така да ги разнообразят малко, доволен беше.
Мама е при нас, по цял ден чисти, мие прозорци, щото ме съжаляват, че съм сама в София, далече от родата и нямало, кой да ми помогне и баба и казала- иди, да почистиш на детето  Flutter Мен и сестра ми ни гледаха баба, дядо, мама и татко и общо взето освен една прахосмукачка и прах, да забършем друга работа не сме имали. Сестра ми се омъжи за съсед и свекърва и готви, помага и с децата, с домакинството. Та мен много ме мислят, че съм сама и всичко сама правя, та сега мама ми чисти  Wink
Едно време ни викаха комшиите, че ни гледат в саксии  Whistling
А пък дядо им викаше- един ден, като се оженят, като отимат деца, всичко тях чака, сега ще учат и ще си играят  Heart Eyes
Е така и стана. Лека му пръст на дядо, толкова ми липсва  Cry

Много се радвам, че повечето болнички дечица са се оправили  Hug

Синеоче  Hug

Ей, Жоржи беше изчезнала, забелязах  Hug

Рени, много здраво и послушно дете да си гледкаш в хубавите количка и всичко, което си купила  Hug

Дано Дидито, да се включи скоро  Hug

ББ не го харесах, много "по сценарии" и много просташко ми се видя  Confused Но сигурно ще е зрелищно, поне обещаващо започна, все едно казаха- очаквайте побойща над жени, секс и още нещо  #Crazy
Оставам на Листопад  Wink

# 604
  • somewhere over the rainbow
Tokу-що говорих с майка ми, вече е ставала няколко пъти, но само до тоалетна. Довечера ще ходят брат ми и кандидат снахата и ще й помогнат да се разходи повече. Болките били поносими, звучеше добре Simple Smile. Пратили са материал за биопсия в София, но според докторите това изследване било рутинно и няма място за притеснение Praynig Ако всичко е наред, живот и здраве, във вторник ще си я приберем.

Абе някой няма ли телефона на Дидито, да й се обадим Thinking

# 605
 Rolling Eyes  Нан дано се възстанови бързо майка ти:)

Дидито според мен трябва да си е в къщи, знам ли, newsm78Дано е всичко наред Praynig

# 606
Дидито айде включвай се да кажеш какво става..

Малее много се смях снощи на оня простак в изповедалнята  Joy

Жоржи другият път да намериш време за Ренката,ама няма да съм вече 1м ,ами 3м широка  Joy Това съм аз + количка за които не се досети.  Wink

# 607
Наде, радвам се за майчето ти. Прибирайте си я по-скоро и бързо да се възстановява.  bouquet

Дано и Дидито се включи скоро, че я мислим.

Рени, все забравям да ти кажа, колко прекрасни покупки си направила, евала! Количката много ми хареса. Peace

Относно зъбите....На моя мъж се случи същото като с мъжът на Ели! Глътна мост от 4 зъба, и то докато ядеше сирене!!! Ужас! Чакахме го и ние 2-3 дни докато изклопа. Joy Беше преди 3 години на Великден/тогава нашата лечителка Иси много ни помогна с полезни съвети Heart Eyes/. Тук пломби, почистване на зъбен камък, коронки и т.н. ни влизат в застраховката и са безплатни! Ще си оправям моите, но още издирвам някой да работи с лазер/безболезнено/. Има и кадърни зъбари в Бг, но не взимат 10лв. за пломба! Naughty

Ивка, скоро да се връща мъжлето ти, че да не си тъжна. Hug

Жоржи, Hug

Това моето Еме не иска да яде нищо различно от червено цвекло. Shocked От снощи го е подкарала и няма спирка. Яде и доста плодове, ама какво се влюби в това цвекло? Има ли опасност, ако се яде в по-големи количества. Днес на обяд ме пита.."мамо, къде е соса за цвеклото?" Попитах я и каза, че в училище им слагат и чашка сос и който иска си слага. За довечера и сос ми е поръчала. Laughing

Исках още да пиша, но диването събуди бебето и ме вика...
Хубав ден!  bouquet

# 608
Рони как го яде точно настъргано ли, или варено  newsm78 няма опастност иначе според мен много е полезно,не си представям тук да им дават цвекло и преди казах Confused няма място за сравнение и в храната дори  Close

Отиваме на форум за таланти:) Grinning

# 609
Ехо, здравейте и от мен!

За зъбарите... сигурно може да струва една пломба 10лв. ако част от нея я поеме ЗК или е амалгамена... Crossing Arms Иначе 30-туна най - малко.

Аз днес тъкмо щях да ви се оплаквам как от известно време ми тежи корема, като преди цикъл, как усещам неразположение и така вече втори месец и взех, че днес цъфнах. Crazy Бях се вкарала в някви филми, че и на мен ми има нещо, та поне малко успокоих духовете. Е, добре си поживях 11 месеца без МЦ, не се оплаквам.
Днес загрях, че на Цветница и ние празнуваме, направо ще се разориме, а следват още два Р.Д. в поредни  две седмици, но нали е веднъж годишно, ще празнуваме за здраве.
Днес харесах едно елече за Р.Д. на Кико, но като видях цена 34лв. и се отказах. Беше от тези, тъничките, които се слагат над ризка, много сладко, ама аз за тези пари якенце ще му взема. Crossing Arms
Рени, забравих да ти кажа как ме разчустваха снимчиците ти, прекрасни трепети за чаканата радост. Hug
Нан, браво на майчето ти!

Опа, будни са... днес поспаха доволно! Party

# 610
Maлее,Нани Калин на годинка ли вече стана  ooooh! Много бързо минава времето отстрани..
Утре ще наснимам и другите дрешки за изписването и пелените.

# 611
Вижте какво легълце за новородено:)http://www.comfort.bg/bg/%e8%ed%f2%e5%f0%e5%f1%ed%ee/view/211.html Laughing

# 612
Здравейте, сестрата на Дидито съм  Hug
Тя е добре, утре ще я изпишат  Peace
За подробности - утре следобеда предполагам ще ви пише  Grinning

# 613
ооо браво,милата, поседяла е в болнична обстановка, а малкия? newsm78

# 614
  • Варна
Честит Празник майчици.Днес е Благовещение Hug Hug Hug Hug Hug
Нека бъдем по-добри Heart Eyes

http://www.pravoslavieto.com/calendar/feasts/03.25_Blagoveshtenie.htm

Общи условия