и повече и не сложи, седи си със дупка,хихихи ама ако те заболи зъб си е лошо,той си седи с дупката

Какво ли е станало с Дидито дали е с нов нос
дано е минало всичко наред 
и повече и не сложи, седи си със дупка,хихихи ама ако те заболи зъб си е лошо,той си седи с дупката

дано е минало всичко наред 
Аз например съм руса, е вече по-тъмно, но като малка бях точно като Лорка на Синеочка. И истината е, че русо най-ми отива...[/i]
) Стискам палци на майка ти .Между другото и майка ми е пациент на д-р Кирова в Пловдив от може би 10г. ,ако не се лъжа. Само ,че тя е с друга анемия.
, за сьжаление знам какво е цистит- имам си го от няколко години
, незнам от какво беше вчера при Алекс, но днес баща му го е карал насила да пие вода и засега няма оплаквания
. А тькмо мислех утре да го пращам на градина, а и там няма да пие водичка 

.По този въпрос да кажа,че Ескимо-кидс е супер.Тя ми го препоръча,виждам голям ефект.И от Герисан сироп.Тя сигурно е дала линкове някъде,но ако някой е пропуснал пак да дам

Много съжалявам че не можахме да се видим 

Мен и сестра ми ни гледаха баба, дядо, мама и татко и общо взето освен една прахосмукачка и прах, да забършем друга работа не сме имали. Сестра ми се омъжи за съсед и свекърва и готви, помага и с децата, с домакинството. Та мен много ме мислят, че съм сама и всичко сама правя, та сега мама ми чисти 

. Пратили са материал за биопсия в София, но според докторите това изследване било рутинно и няма място за притеснение
Ако всичко е наред, живот и здраве, във вторник ще си я приберем.

Беше преди 3 години на Великден/тогава нашата лечителка Иси много ни помогна с полезни съвети
/. Тук пломби, почистване на зъбен камък, коронки и т.н. ни влизат в застраховката и са безплатни! Ще си оправям моите, но още издирвам някой да работи с лазер/безболезнено/. Има и кадърни зъбари в Бг, но не взимат 10лв. за пломба! 

Иначе 30-туна най - малко.
Бях се вкарала в някви филми, че и на мен ми има нещо, та поне малко успокоих духовете. Е, добре си поживях 11 месеца без МЦ, не се оплаквам.