Юли 2006 - 93

• 26 622
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета вярвате ли в щуротии като магии,това си помислихме първо ,аз не вярвам нито искам да вярвам,и когато не вярваш не ти се случват дори и да има нещо такова знам, че повярваш ли тогава те хваща,а аз  не им вярвам,но днес почнахме  в двора да си правим стаята,ще бутаме покрива и наново ще го правим двукатен с комин,по-стабилен,и моя мъж с майсторите отидоха да свалят керемидите,намерили на покрива върху керемидите яйца кокоши,и върху вратата вътре над вратата Shocked седях като гръмната като ми каза Shocked какво може да е,майка вика белка ги е занесла Rolling Eyes ама пък да ги занесе и да не ги изяде Naughty Thinking пък и над керемидите - не не,нито в едното вярвам нито в другото,майсторите се смеели, че е поличба да бутаме покрива Mr. Green newsm78 ама бутат де Flutter

# 616
Eli аз не вярвам. Ама вие се решихте,ей.Хайде дано скоро да го направите това че се махате.. Peace

# 617
Рени и аз не вярвам, но като го видиш с очите си се шашкаш Shocked и в къщи взех да търся Crazy та диваните го отнесоха,моя като се върне пак ще каже "пак ли" Mr. Green

# 618
  • somewhere over the rainbow
Eli, аз не се замислям дали вярвам или не. Не ми трябва нито да вярвам, нито да не вярвам Laughing

Преди 10-ина дни майка ми намери на стълбището една висулка, ма/ъ/ниста някакви. Като се зашашка, в течаща вода да сме ги хвърляли... Викам я споко. Оказаха се част от обицата на братовчедка ми.

Та първо премисли разумните варианти Wink

# 619
Ами мисля, то разумни няма,досега четох за "белката" -полуразумно ми се струва Mr. Green,хихихих смях да те напуши чак,ама и другото е възможно предвид един познат скоро работеха там заедно с мъжа ми,той е все- за магии говори,жена му го била омагьосвала,само по врачки ходи,все е зле,с парите, дължи ни към 2000лв и поредния път като иска заем моя не му даде защото вече дължи много  Rolling Eyes бая народ завижда еееей,и двата варианта взех да допускам вече и белка и другото Rolling Eyes

Оффф как пък все нещо се случва  ще се гръмна Crazy

Кажете идеи какво да сготвя, вече нямам идеи,Юл не ще супи вече,нито манджи,само филии нагъва и салам, нищо не яде  #Crazy една мусака ше направя ама то това и това не яде,аман от притенции вече #Crazy

Фантомас представи се вече, че ме хвана параноята с това име си подозрителен четящ #Crazy

Днес викам да пробием другото ухо, че върви с една обица като мъжкарана Mr. Green

# 620
  • Варна
Eli, аз не се замислям дали вярвам или не. Не ми трябва нито да вярвам, нито да не вярвам Laughing
Същото бих казала и аз Hug Heart Eyes

Относно готвенето,за Димитър е важно да има месо.ако е постно, Sick.Само евентуално, ориз без мръвка ще яде Whistling
Аз вчера готвих Мусака,омете половината тава #Crazy Кюфтета със сос,Кюфтета по Чирпански,и такива неща с мръвки обича.Както и Пиле с ориз,полудява направо Mr. Green

Щом си размествала диваните,трябва да ги проверите после Mr. Green...

Днес Дити има тържество.Нямам търпение Crazy

# 621
  • somewhere over the rainbow
Ели, аз нали съм видна готвачка, сега, като я няма мама и за това трябва да мисля Mr. Green Та отскоро правим една манджа картоф със зелен фасул на фурна. Както само картоф се готви, но слагаш зелен фасул от буркан и лук. Носи на всякакво месо - и пиле, и свинско, наденички някакви. Каквото ти хрумне. Аз не обичам такъв боб, но така ми се услажда.

Жоржи, аз съм като Митето - само ориз ям без месо Sunglasses  И много обичам пиле с ориз. Изобщо ориз, всякакъв. В ориза има много вит.Б, който спомага за отделянето на серотонина - хормона на щастието. Хората, ядящи много ориз, тъгуват по-малко, весели са и оптимисти Peace

# 622

Щом си размествала диваните,трябва да ги проверите после Mr. Green...

Ша  Whistling ги проверим особено след днешния ден,решихме да строим къща ooooh! Shocked

Един от съседите се заяде щото тази стая която смятахме да оправяме била до мястото му,като е така поне да си направим нещо в законовите граници и да ни е мирна главата -70кв,и тва е,а неговите обори също подлежат на бутане, защото са незаконни и се заяжда, не е познал с кой се заяде:0Нито нивата му ще остане между къщи да ми въди мишки:) Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Ронка го предвиди не бях аз Flutter Mr. Green

# 623
Ели само така дано наистина си построите нещо и си живеете щастливи в него.  Hug

Ние с нашия тати нещо се опитваме да се разболяваме, но няма да се даваме  Naughty

За готвене и яде на Криси какво да кажа, той яде толкова малко неща у дома, а на градина си хапва. Най-обича ориз с пиле, пилешка супа и печено пиле. Горе долу с това се изчерпва.  Thinking Тази вечер съм им направила пиле с ориз.  Peace

Относно готвенето,за Димитър е важно да има месо.ако е постно, Sick.
............
Днес Дити има тържество.Нямам търпение Crazy

И аз съм като Мите важното е месо да има  Peace

Чакаме снимки от тържеството  Flutter

# 624
Появявай се по-често иначе ще ти пиша неизвинени отсъствия...
Вземам си забележка Blush Тук нета е много слаб и за да напиша едно кратко съобщение ми е необходимо време около 30 мин. ooooh! В къщи-мисията невъзможна  Tired Не ме пускат до компютрите...Много чатъри ей. Joy
Исках да ви питам нещо и по-точно Рони, Амери или който е правил диетата на Дюкян. Аз вече достигнах желаното тегло. Дали се качват кг. през 3 и 4 фаза? Голям фурор тук на работа всички са луднали, като виждат моите резултати. Joy Ама и аз съм една, трябва вече да им вземам хонорар за консултациите Grinning
Днес е св. "Паралия" и за капак тази сутрин ми се счупи ютията. Решила съм вече никакви скъпи-отивам и си вземам 2 за по 15 лв. и да си имам резерва. Писна ми вече. Три изгорих JoyАма нали съм си манячка и като застъпя в неделя пред гладачната маса ми отиват 2-3 часа гладене. Joy Те заради това не издържат Sunglasses Хайде за сега това от мен. Отивам да си чета, че доста сте пописали. Целувки и много слънчев и весел ден ви желая Hug Hug Hug

# 625
Жорка,и Алекс не яде нищо без месо ooooh!Ние с таткото сме почти вегетарианци-само зеленчуци и риба,а диването постоянно налита на мръвки..Поне риба яде до пръсване,но само ако е пържена или панирана,а задушената ми пак я отсвирва.. Confused
Ети,аз всяка година купувам ютии и прахосмукачки и мъжо стигна до извода,че ще му излезе по-евтино као си наеме фирма за гладене и чистене Mr. GreenПо този повод днес ме зариби моята докторка с един робот,който чисти..Задаваш му програма и си обира като прахосмукачка всичко из апартамента.Има и подвид за къщи с кучета или котки..и струва само 500 лева.. newsm78Нещо такова представлява..
http://paper.standartnews.com/archive/2002/12/16/future/index.htm
 Като знам колко време отделям да чистя едно такова чудо добре ще ме удовлетвори,ама да видим..:

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 18:40 от Tizija

# 626
Тиция а тук в Бг има ли такива newsm78

# 627
Да,точно за това става въпрос.Една пациентка на моята докторка си е купила за къща с куче/тъй като специално обира космаци/ и е адски доволна.Пие си кафето,а онова ти чисти : LaughingСамо,че някой съпруг може да изгони жена си като безполезна с едно такова нещо Joy  

# 628
Тези роботи аз ги знам като Румба. Момичета от другата отчетна си накупиха/ коя от Ибей, коя не знам си от къде/. Всички са доволни. Едно приятелско семейство тук имат такъв който смуче и мие 500 евроци струва.

Eti, не се качва, стига да си стриктна. Peace

Моят мъник е качил само 100 гр. за месец и половина, утре сме при педито да го види. Confused

# 629
  • София
Здравейте на всички Hug!Жива съм Grinning!

Ще ви чета и пиша по-късно,липсвахте ми! Hug

Общи условия

Активация на акаунт