пък и над керемидите - не не,нито в едното вярвам нито в другото,майсторите се смеели, че е поличба да бутаме покрива
ама бутат де
пък и над керемидите - не не,нито в едното вярвам нито в другото,майсторите се смеели, че е поличба да бутаме покрива
ама бутат де

една мусака ше направя ама то това и това не яде,аман от притенции вече 

.Само евентуално, ориз без мръвка ще яде 
Кюфтета със сос,Кюфтета по Чирпански,и такива неща с мръвки обича.Както и Пиле с ориз,полудява направо
И много обичам пиле с ориз. Изобщо ориз, всякакъв. В ориза има много вит.Б, който спомага за отделянето на серотонина - хормона на щастието. Хората, ядящи много ориз, тъгуват по-малко, весели са и оптимисти
ги проверим особено след днешния ден,решихме да строим къща

Тази вечер съм им направила пиле с ориз. 
.

Тук нета е много слаб и за да напиша едно кратко съобщение ми е необходимо време около 30 мин.
В къщи-мисията невъзможна
Не ме пускат до компютрите...Много чатъри ей. 
Ама и аз съм една, трябва вече да им вземам хонорар за консултациите
Ама нали съм си манячка и като застъпя в неделя пред гладачната маса ми отиват 2-3 часа гладене.
Те заради това не издържат
Хайде за сега това от мен. Отивам да си чета, че доста сте пописали. Целувки и много слънчев и весел ден ви желая
Ние с таткото сме почти вегетарианци-само зеленчуци и риба,а диването постоянно налита на мръвки..Поне риба яде до пръсване,но само ако е пържена или панирана,а задушената ми пак я отсвирва..
Нещо такова представлява..
Препоръчани теми