Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Съжалявам, но сгреших! Сериалът се излъчваше по cine5.tv , а не по аtv както писах. Това е за уточнение. По atv.tv излъчват Незабравима.

# 136
Е, не исках да прозвучи така!
Просто може би е добра идея да се сложи тази информация в първия пост.
  bouquet

Hug Hug Hug

Не е зле наистина да се сложи на първа страничка,че иначе все ще има някой като мен дето пак да пита   hahaha

# 137
Аз също следя, както сериала, така и форумът тук. Ерол съм го кръстила австралийското кенгуру, или за по-кратко кенгуруто.

За сега сериалът наистина е малко муден и за това се чудя, дали следващите около 32 епизода ще стигнат за всички събития, които сте описали.

А и с две ръце гласувах за Фарат. Жалко, че не мога да срещна българският му вариант.

# 138
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
имам чувството че на "кенгурото" нещатата в Австралия не са били  мн чисти.Нещо много странно реагира като го пита Мерве,за работата.А пък той от дума не разбира казват му по заобиколен начин че не го искат и той пак се натиска. smile3511 ужас

# 139
ох каква буря предстои...ерол да се пази по-добре... newsm48 smile3508

# 140
ф: обичам ейлюл...странно Laughing Laughing Laughing

# 141
  • Sofia
Ех, най-нкарая да събере смелост да признае пред себе си чувствата си! Сега ако почне и да действа...

# 142
Аз пък Фарат го неща в никакъв вариант,ни български ни турски.Децата му изпитват УЖАС когато ги повика.Първата жена му се е гътнала пак от него.Крещи за щяло и не щяло.Такива ги забравям,че са живи.Както не ми харесва и ролята на бащата Садък,ми то все едно е комендант в казармата  #Crazy

# 143
А и с две ръце гласувах за Фарат. Жалко, че не мога да срещна българският му вариант.

Нем мога да си представя, че някой доброволно ще иска да живее с такъв мъж- избухлив, мнителен и ревнив...........ужас
иначе като мъж чисто физически става, има нещо мачовско в него, но лично на мене ми е малко дърт. еролчо повече ми харесва
следващите две седмици няма да мога да гледам серийките- плътно съм на работа по това време, дано бързо да ги качват в vbox
тъкмо там ги гледам избирателно и по диагонал Laughing че някои сцени ми идват в повече

# 144
Уф той Ерол а Ейлюл седи и гледа

# 145
  • Sofia
Много интересно свърши, ще има екшън утре Mr. Green Изпревариха го Фърат, ама тъй е то, само с ревност не става  Confused
А той чу ли предложението на Ерол или не?

# 146
Много интересно свърши, ще има екшън утре Mr. Green Изпревариха го Фърат, ама тъй е то, само с ревност не става  Confused
А той чу ли предложението на Ерол или не?
Чу чу сега малко ще се цупи ама до края на седмицата ще му мине

# 147
  • при най-добрия мъж...
Защо въобще Ейлюл тръгна на кафе с Ерол?
Можеше да му отвори врата и да му каже,че е заета.В крайна сметка работи като детегледачка,не и плащат да се развява по кафета.С малко повече твърдост можеше да си спести скандалите.

# 148
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Тя май незнае точно какво иска Ейлюл,хем има чувства кам Фарат хем пак и незнае или неиска незнам да обясни на Ерол че това което са си мечтали вече няма как да стане и готово.Аз така мисля поне newsm78

# 149
  • при най-добрия мъж...
В този момент нещо не си и изградили образа както трябва.Като иска да е с Фърат,казва как стоят нещата на Ерол и готово.
Какви са тия кафенца,държане на ръце,недоизказани неща.То ясно,че трябва сериал да става,ама малко по-реално да го раздават.

Общи условия

Активация на акаунт