Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен момичета. Мерси за закуската. Аз съм малко на разтоварване, ама това е друг въпрос. Бе няма ли да се махнат от живота им тези дразнители Ерол и Аслъ? Изнервят ме вече. То не стига, че глада ме гони, а тия допълнително натягат атмосферата... hahaha Joy Joy

# 736
Нищо не успях да прочета,я дайте малко инфо за днешният епизод,ще умра до довечера..............
Какво ще стане?!?  ooooh! ooooh! ooooh! Praynig

# 737
  • при най-добрия мъж...
Утре и в четвъртък ще са много интересни сериите.
ББ Фърат казва на Мехмед кой е новия съдружник и Мехмед разбира,че всъщност и двамата са жертва на игрите на Ерол.Фърат кани Ерол в клуба,за да се разберат и докато играят билярд Ерол заплашва Фърат да се откаже от Ейлюл,защото в противен случай щяло да стане лошо.Естествено Фърат се вбесява,удря Ерол през караката със щеката и го поваля на масата.Вади пистолет и го насочва към Ерол,а онзи от страх се съгласи да подпише,че връща акциите на Мехмед.Ерол се признава за победен и се разбират по мъжки,че ще остави Ейлюл на мира.Една вечер,когато Мерве вече е заспала,някой звъни на вратата,Ейлюл отваря.На вратата е Фърат,само и казва:"тръгваме".Ейлюл не чака втора покана,събира си нещата и се прибира в дома на Фърат.

# 738
Вече сме за тема № 3....

# 739
# 740
ei nqkoi nqma li da ka4i dne6niq epizod 4e ne mojah da go gledam :S Molq! :S

# 741
Wlez w nowata tema

# 742
da de no tam sa do 37 koit be6e v4era Confused

# 743
# 744
Zdraveite momicheta molia vi kaqete mi kyde moga da gledam 49; 52 epizod na filma zawoto v ddizi gi niama

# 745
Пиши в новата тема, а за епизодите - няма ги никаде в нета ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт