Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
откъде мога да сваля вчерашния епизод - в бокса го няма а в нитрото не е целия

Как да не е целия в Нитро, аз го дръпнах - целия си е newsm78 newsm78 newsm78

# 706
smile3508 smile3508 smile3508 Най-накрая си намери майсторът този Ерол! Много ми хареса!

Ейлюл не е нещо, от което Фърат ще се откаже толкова лесно, не беше познал този път Ерол...
А ето как е забогатял нашият човек в Австралия, нали някой се чудеше по-напред в темата Crossing Arms

Как, че точно тогава ми звънна телефона и не чух, А не ми се гледа цялата серия отново.

# 707
Нали каза на Фърат, че всичко е постигнал така- чрез измами и подмолна игра  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 708
1 въпрос- как се тегли от това чудо- нитробг?

# 709
Имаш ли регистрация? Ако да просто даваш на    Yagmur_Zamani.37-DMG.avi.torrent( където пише свали), а после го изтегляш с M Torrent a ! Но ако нямаш рег ще трябва да си направиш   Naughty

# 710
А и някой знае ли дали ги има епизодите напред, примерно със субтитри, както беше при "1001 нощи" Confused

# 711
Благодаря ти
samanta666

# 712
Не има ги само на турски  без субтитри

# 713
пак ли във VBOX или някъде другаде:?

# 714
Много гадно стана на Фарат, като разбра, че таз гад Ерол през цялото време е знаел, че Мехмет чакат дете и пак го е излъгал. И правилно го пита как е сигурен, че Ейлюл ще тръгне след него. Че каквато е добра, ако разбере какви ги е надробил и малкото уважение дет му има ще се изпари...

# 715

Не някаде назад в страниците го има сайта! Ако не го намериш- довечера ще ти го дам, че трябва да ставам Hug Hug

# 716
# 717
  • Западен парк
Само така! На гадния подляр - изотзад! Как само си представя той нещата? Ейлюл да не е някакъв предмет, който може да се вкарва в бартер? Много хубаво му каза Фарат, че не трябва да е сигурен, че Ейлюл ще дойде с него.

# 718
 Здравейте момичета! Случайно някоя от вас да може да ми даде линк към саундтрака на филма? Rolling Eyes Намирам в нета само основната песен , но не и целият саундтрак!  #Cussing out

# 719
  • В най - голямото село

http://ddizi.com/izle/6444/Yagmur-Zamani-39.-Bolum.htm

мисля, че са тук

Общи условия

Активация на акаунт