Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 576
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • при най-добрия мъж...
Идва време за нова тема,нека този,който я пуска да сложи линковете към сайтовете със епизодите на турски.
И да не забравим с големи букви да пишем колко серии е сериала Mr. Green

# 721
благодаря ви адски много, сега ще се пробвам да разера нещо :Д пожелайте успех :Д:Д:Д

# 722
  • Неизживени спомени
е,момичета,аз явно съм изпуснала много интересна серия.Поне като Ви чета,добивам пълна представа

# 723
  • Sofia
Много гадно стана на Фарат, като разбра, че таз гад Ерол през цялото време е знаел, че Мехмет чакат дете и пак го е излъгал. И правилно го пита как е сигурен, че Ейлюл ще тръгне след него. Че каквато е добра, ако разбере какви ги е надробил и малкото уважение дет му има ще се изпари...

Ами той Ерол какъвто е хитър и подмолен, все щеше да измисли нещо да прилъже момичето, и тя както е миличка и добричка току виж тръгнала с него. А и ако Фърат се откаже от нея тя ще е толкова нещастна и самотна, че Ерол щеше да се погрижи да я успокои Crossing Arms Ама криви му се оказаха сметките на момчето... не знае с кого си има работа Naughty

# 724
Еролчо е абсолютно австралийско мушкато. Laughing Laughing Laughing
Вулкан ми прилича на прищипана мадама - с тези вежди.

# 725
Ерол и Волкан са като братя- еднакво лигави и противни са ми и двамата Sick
Нямам търпение за утрешната серия, та най-после Фърат да угоди на Наз и в кащата да станат 7 души newsm44

# 726
  • София
Добро утро! Хайде тази сутрин кафенцето от мен

Идва време за нова тема,нека този,който я пуска да сложи линковете към сайтовете със епизодите на турски.
И да не забравим с големи букви да пишем колко серии е сериала Mr. Green

Peace

Ако не са достатъчно големи ще ги уголемим Wink

Идея за анкета има ли някой  newsm78 и да я пускам до обяд новата темичка...

# 727
Този Ерол ми стана още по-противен - момичето да не му е вещ, та ще я разиграва като разменна монета. Голям гадник!

# 728
  • В най - голямото село
Добро утро! Мерси за кафенцето. Ето и четиво за него....... ББ от вестника днес:
Фарат, успява да надмогне всички неприятности и насочва усилията си да си върне Еълюл.
След провала с Ерол, Лерзан окуражава Аслъ, да не се отказва от Фарат. Тя отива в дома му , но там я очаква неприятна изненада. 
Мехмед и Фарат се убеждават, че не могат да прекъснат сътрудничеството си просто така.
В взаимоотношенията между Левент и Шуле се появява напрежение, причината е Мидхад.
Садик и Левент се скарват.
Фарат отново довежда Еълюл у дома. Всички с изкл. на Аслъ са щастливи. Бракоразводното дело , което Шуле е завела срещу Митхад се отразява тежко на Левент.
Желанието на Еда да отиде на РД на своя любим Волкан довежда до спречкване между нея и Ейлюл. Аслъ налива масло в огъня.

# 729
  • Sofia
InaD, благодаря за кафенцето   bouquet Ще си го изпия с кеф Heart Eyes

# 730
Добро утро!Кой ще пуска новата тема за да дам снимки линкове и имената на актьорите за първата страница.

# 731

Идея за анкета има ли някой  newsm78 и да я пускам до обяд новата темичка...
[/quote]

Даааааааа. По какъв начин, най-добре Ерол да изчезне от хоризонта
1. Да изпадне в кома
2. Ка катастрофира с гадния си джип
3. Да се превърне в кенгуру.
Шегичка (въпреки че съм сигурна, че на някои идеята може да им хареса).

P.S. Мерси за закуската.

# 732
  • София
inna.8 приготвила съм нещичко за нова тема.

Ако искаш пусни ми ги на лични или направо тук. Надявам се след това ще мога и да редактирам и да допълвам поста, че досега не съм се занимавала с такива работи  Rolling Eyes

4ikolina  Joy Joy Joy

# 733
  • Sofia
4ikolina,  hahaha Joy
То трябва да пуснем една акета в същия дух и за Аслъ, че като изчезне Ерол почва тя ooooh!

# 734
Утре и в четвъртък ще са много интересни сериите.
ББ Фърат казва на Мехмед кой е новия съдружник и Мехмед разбира,че всъщност и двамата са жертва на игрите на Ерол.Фърат кани Ерол в клуба,за да се разберат и докато играят билярд Ерол заплашва Фърат да се откаже от Ейлюл,защото в противен случай щяло да стане лошо.Естествено Фърат се вбесява,удря Ерол през караката със щеката и го поваля на масата.Вади пистолет и го насочва към Ерол,а онзи от страх се съгласи да подпише,че връща акциите на Мехмед.Ерол се признава за победен и се разбират по мъжки,че ще остави Ейлюл на мира.Една вечер,когато Мерве вече е заспала,някой звъни на вратата,Ейлюл отваря.На вратата е Фърат,само и казва:"тръгваме".Ейлюл не чака втора покана,събира си нещата и се прибира в дома на Фърат.

Това ми хареса, тази сутрин/пак на велометъра Whistling/ го изгледах снощния епизод, че бях на родителска среща, накефих се как Фърат го повали този Ерол, голям плазмодий, толкова ми е противен. Тръгна много сигурен, че е победител, ама аз си знаех, че няма да му стане номера, та и на ресторант щял да ходи, Фърат така ще му се даде, много хубаво подхвана разговора и накрая КЕФ и сега като разбрах, благодаря Indira Hug се изгустирах тотално, това и чаках да стане. Аслъто се надява, ама уви.

Общи условия

Активация на акаунт