Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 585
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Доколкото установих, след този стаж почти едногодишен от турски сериали, че те по принцип си говорят високо, ами такива си ревностни...

# 616
  • София
Сигурно не случайно лепват определението "турчин" на ревнивци и с подобно поведение...

Не й ли порасна много бързо корема на Лерзан  newsm78.

Много се смях с Асие, Турна и бягството на Бора в миналата серия  Laughing
А Наз толкова сладко броеше колко са на масата  Hug

Мехмет не се ли доверява много на напълно непознат, че и съдружник да му става...

# 617
Много се надявам Мехмед да се откаже от сделката и да се върне при Фърат

# 618
  • Sofia
Стана мноооого напечено Mr. Green

# 619
Знае ли някой колко серии е филма

# 620
Знае ли някой колко серии е филма

57

# 621
 newsm61 Е не е истина вече!!! Само това ли е важно-колко серии е филма??? Има го написано на страниците досега над 20 пъти!!!

# 622
Колкото до днешната серия... струва ми се доста странно как успяха да направят това със съдружието?! newsm78 Изведнъж се появява някой и казва, че Ви е съдружник... Малко ми се струва доста измислено или на мен нещо ми е убягнало може би по темата. newsm78 Някой тук беше казал, че серията утре ще е много интересна, вярвам, че тогава ще има развръзка по случая - Ерол. Simple Smile Но да не забравя и Аслъ тази серия... какво чу, как го предаде на Мехмет и на Лерзан...доста си го измисли.Тя чу от Ерсал, че ако го е нямало Ерол да се пречка, досега Фарат и Ейлюл са щели да са заедно.Аслъ обаче реши и пресъздаде друг филм: между Ерол и Ейлюл имало нещо. Да бе да, само така ти се иска  Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Еда се прибра вкъщи. Ерсал и Мерве си говориха за Ерол и Ейлюл и Аслъ случайно ги чу. Приятелят на Ерол стана съдружник с Мехмет. Фарат наблюдаваше тайно Ейлюл от колата, но не се осмели да й се покаже. Левент и Шуле се целунаха и мъжа й ги видя. Накрая Ерол се беше настанил на мястото на Мехмет в "Едда" и чакаше Фарат, за да ми се представи като новия съдужник. Така свърши като се видяха. newsm51
Дано съм помогнала...

# 624
Знае ли някой песничката,когато Фърат гледаше от колата си седналата на терасата Ейлюл?Ако може да даде линк или за какво се пее,моля Flutter

# 625
  • при най-добрия мъж...
Утре и в четвъртък ще са много интересни сериите.
ББ Фърат казва на Мехмед кой е новия съдружник и Мехмед разбира,че всъщност и двамата са жертва на игрите на Ерол.Фърат кани Ерол в клуба,за да се разберат и докато играят билярд Ерол заплашва Фърат да се откаже от Ейлюл,защото в противен случай щяло да стане лошо.Естествено Фърат се вбесява,удря Ерол през караката със щеката и го поваля на масата.Вади пистолет и го насочва към Ерол,а онзи от страх се съгласи да подпише,че връща акциите на Мехмед.Ерол се признава за победен и се разбират по мъжки,че ще остави Ейлюл на мира.Една вечер,когато Мерве вече е заспала,някой звъни на вратата,Ейлюл отваря.На вратата е Фърат,само и казва:"тръгваме".Ейлюл не чака втора покана,събира си нещата и се прибира в дома на Фърат.

# 626
  • при най-добрия мъж...
Знае ли някой песничката,когато Фърат гледаше от колата си седналата на терасата Ейлюл?Ако може да даде линк или за какво се пее,моля Flutter

http://www.youtube.com/watch?v=yeui2zZ03j0&feature=related-Bir kara sevda-Kirac

Песента се казва "Бир кара севда" и е на Кърач.В превод е нещо,като една черна любов.

# 627
Утре и в четвъртък ще са много интересни сериите.
ББ Фърат казва на Мехмед кой е новия съдружник и Мехмед разбира,че всъщност и двамата са жертва на игрите на Ерол.Фърат кани Ерол в клуба,за да се разберат и докато играят билярд Ерол заплашва Фърат да се откаже от Ейлюл,защото в противен случай щяло да стане лошо.Естествено Фърат се вбесява,удря Ерол през караката със щеката и го поваля на масата.Вади пистолет и го насочва към Ерол,а онзи от страх се съгласи да подпише,че връща акциите на Мехмед.Ерол се признава за победен и се разбират по мъжки,че ще остави Ейлюл на мира.Една вечер,когато Мерве вече е заспала,някой звъни на вратата,Ейлюл отваря.На вратата е Фърат,само и казва:"тръгваме".Ейлюл не чака втора покана,събира си нещата и се прибира в дома на Фърат.
Indira благодаря за ББ.Не се сдържах та започнах да гледам прословутия 38 епизод

# 628
Indira, благодаря, че си се постарала да ни светнеш какво да очакваме, че днес свърши доста интересно... и щеше да ми е трудно да изчакам до утре.  bouquet

# 629
Откъде го гледате този 38 епизод я постнете линка тука Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт