Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Честит празник!

Относно филма, смятам, че вече се преекспонира темата за сираците. На мен ми писна, че те живеят по-добре и от мен. Ейлюл и Мерве си имат жилище, което много малко моничета, дори и с родители могат да си позволят. И ми е интересно, как служителката Мерве може да ходи на работа след шефовете си. Ако във филма Фарат отиваше около обяд, то тя още закусваше. И аз искам такава "гъвкава" работа.

Еми то не може всеки да има такъв щедър и добър шеф като г-н Фърат! Sunglasses

# 601
Честито на дъщеричката на Inna.8.  bouquet Да ти е жива,здрава и умерено палава.
Добър край на днешната серия.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 20:19 от teadea04

# 602
Позволих си да прегледам утрешната по бързата процедура,но нещо не видях нещо впечатляващо

#Crazy #Crazy Никакъв отговор ли няма, е излага се тоя човек вече  Naughty

# 603
inna.8 да ти е жива и здрава дъщеричката!   bouquet Не пишеш в нашата темичка май.. И моята 8-мо мартенска госпожица навършва 1 годинка! Heart Eyes

Честит празник,момичета! newsm51

Ей,тази Ейлюл как добре му го каза(май за втори път!).А Фарат вместо да влиза в стаята на Ейлюл крайно време е да се размърда и да направи нещо!И Ерол си му каза в прав текст че може да бъде мн.опасен-нашия Фарат пак си вири носа!Добре че е Мерве да побутне малко работата,иначе ще гледат с крайчеца на окото още 30серии..! Tired

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:43 от Бодливка

# 604
Позволих си да прегледам утрешната по бързата процедура,но нещо не видях нещо впечатляващо

#Crazy #Crazy Никакъв отговор ли няма, е излага се тоя човек вече  Naughty
ББ Еда се прибира,в края Ерол вече се е настанил в креслото на Мехмед.Фърат гледа Айлюл от колата си, но не предприема нищо

# 605
  • при най-добрия мъж...

#Crazy #Crazy Никакъв отговор ли няма, е излага се тоя човек вече  Naughty
ББ Еда се прибира,в края Ерол вече се е настанил в креслото на Мехмед.Фърат гледа Айлюл от колата си, но не предприема нищо

ББ За сметка на това пък серията в сряда не трябва да се изпуска.Както се казва утре ще е затишие пре буря.

# 606
  • Sofia
Бодливка, Честит Рожден Ден и на твоята малка принцеса! Да е жива и здрава, много весела и игрива!

# 607
Честит празник и на другата малка принцеса- нека порасне умна и красива девойка, която знае какво иска Hug Hug 

# 608
Добро утро момичета, пък било то и много снежно! cold Снощи серията беше интересна, не се случиха кой знае какви неща, но си имаше и добри моменти - прибирането на Бора. hahaha  Съгласна съм, че темата за сираците малко вече се преекспонира... Thinking Мисля, че се постигна търсения ефект на състрадание у зрителя, но вече е добре да се насочат към нещо друго. Много ми беше интересно снощи как Ерол пристига в ресторанта от никъде, без никой да го е канил #2gunfire Доста собственическо поведение, дразнещо... и питам аз въпросната приятелка на Ейлюл защо не й каза, че ще идва с него?!  newsm78 Колкото до Фарат-няма право да й държи сметка с кого се вижда. Интересно е как се вижда колко много се обичат и се ревнуват двамата, а всъщност не искат да си го признаят.

# 609
  • Западен парк
И на мен ми прави впечатление, че се срещат в различните ситуации и по различни поводи уж случайно по целия град. А пък според чичко Гугъл Истанбул е около 15 милиона! Затова според мен е прав Фарат да зададе въпроса: "Точно в този ресторант ли решихте да се срещате?" А пък този Ерол на всяка манджа мерудия, Ейлюл много ясно й обясни на кака ..., че не го обича като мъж, а като приятел.

# 610
Някой ще ми каже ли какво стана на снощната серия през последните 30 мин , защото заради снежната буря нямахме сателитна? Гледах последно , че Бора се прибра в къщи , Мехмет си направи среща с приятеля на Ерол и до там.

# 611
Аз гледах малко битиви-онлайн на компа докато въртях велометъра тази сутрин, хванах  как Фарат отидоха да искат Мерве, после Мерве покани Еилюл с тях на вечеря, в ресторанта, в който ще бъде Фарат с Аслъ и естествено гафа стана, домъкнаха и Ерол и си представяте реакцията на Фарат Close Twisted Evil, Ейлюл отиде до тоалетната, Фарат след малко я последва и имаше обяснения, Ейлюл му каза, че не е едно и също приятелството между него и Аслъ и нейното с Ерол, защото на Еилюл не е била пред сватба и така свърши Peace

# 612
Когато Фърат видя трите крака в леглото на Еге си помислих че ще каже: "Еге, момиче ли има в леглото ти?"

# 613
  • Sofia
Когато Фърат видя трите крака в леглото на Еге си помислих че ще каже: "Еге, момиче ли има в леглото ти?"

Е, тогава едва ли щеше да се отърве толкова лесно Laughing

# 614
Аз да попитам спецове по турския бит и прочие- защо всички мъже  са едни намръщени,кавгаджии,викат за щяло и нещяло,възрастните бащи и чичовци се държат грубо,все приказката им е на кавга с повишен тон и т.н.
Айде на по-младите мъже разбирам - може да е хормонално, понеже сигурно секса им е малко или както го показват почти хич, ама старите?Така ли се възпитават младите хора с обиди и крясъци.

Общи условия

Активация на акаунт