Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 599
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честит празник и от мен момичета! Да сте винаги много обичани и да ви носят на ръце не само на днешния ден!

Леле, какви неща забелязвате  Rolling Eyes. Аз много не обръщам внимание на такива подробности - все пак е сапунка и не може да се очаква кой знае каква точност в такива детайли  Thinking. Ето - рожденния ден в началото съм го пропуснала, но после когато си говориха с Ейлюл за зодии съм запомнила, че Фърат каза, че е Лъв... А за нейната не помня много - Раче ми се върти че каза тогава  Thinking

# 586
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ ДАМИ!

Моя мъж е Лъв,нищо общо с Фърат,е,може би защото е българин newsm78  Ама си е като котенце у дома,виж навън се перчи като истински Лъв  Crazy

# 587
Честит празник момичета

И да ви почерпя днес моята малка принцеса става на 1година

# 588
Сериала най накрая почна да става интересен  Whistling

# 589
  • Западен парк
О, и моя е Лъв. Толкова ми е лесно с него - малко похвала, малко провокация и без да се усети е направил каквото трябва. Обаче малкия ми син е Козирог - засега заявката е точно като Фарат, дупе да ми е яко като порасне.А за филма - как пък този Ерол винаги е там когато си казват нещо важно? Но иначе е прав във едно - Фарат все е сърдит, все заплашва и се мръщи. Виж как някой страничен човек може да придобие едностранчива представа от някой, и да е вътрешно убеден че е прав. Ама и ние сме едни филмови критици! Разкостихме го тоя сериал, все едно че е някакъв филм с награда на фестивала в Кан! Дали и в другите теми за сапунки "колежките" правят така? Някой има ли наблюдения? Приятно очакване на серията довечера. И честит ни празник!!!

# 590
Честит празник на всички дами! Обичайте и бъдета много обичани!

# 591
  • Mediterraneo
Хора, в Общ отчетен подфорум има теми за всички зодии. Не обръщайте и тази тема на такава, моля.

Интересно ми е да ви чета, но не и последните няколко страници с тези умувания за зодиите  Tired

# 592
  • Sofia
Честит празник и от мен момичета! Бъдете винаги усмихнати, щастливи и обичани!

Честит Рожден Ден на малката принцеса на inna.8! Да расте много здраво, безгрижно и палаво дете!

# 593
Честит празник и от мен на всички!Бъдете обичани не само днес, а и през цялата година!Късмет и здраве!

# 594
Честит празник, момичета !!!  Hug

# 595
Здравейте мили дами
Честит  празник
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги,
и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата  и Мъдростта
Надявам се днешната серия да е романтична

# 596
  • Sofia
Хареса ми серията днес, много свежа!
Особено се смях с Бора и Ерсал - Брад Ерсал  Joy Joy Joy
А Ейлюл накрая ми хареса как му го каза на Фърат, ми много е право момичето! Той може да си ходи на вечеря с Аслъ, да си я кара с колата, да ходят по срещи, щото са само приятели, а тя не може даже да се доближи до Ерол! Ама и той какви погледи хвърляше - гръм и мълнии Mr. Green

# 597
Честит празник!

Относно филма, смятам, че вече се преекспонира темата за сираците. На мен ми писна, че те живеят по-добре и от мен. Ейлюл и Мерве си имат жилище, което много малко моничета, дори и с родители могат да си позволят. И ми е интересно, как служителката Мерве може да ходи на работа след шефовете си. Ако във филма Фарат отиваше около обяд, то тя още закусваше. И аз искам такава "гъвкава" работа.

# 598
А Ейлюл накрая ми хареса как му го каза на Фърат, ми много е право момичето! Той може да си ходи на вечеря с Аслъ, да си я кара с колата, да ходят по срещи, щото са само приятели, а тя не може даже да се доближи до Ерол! Ама и той какви погледи хвърляше - гръм и мълнии Mr. Green

И мене ме изкефи Ейлюл, как така той може да прави каквото си поиска и с когото си поиска, а тя НЕ?!  Crossing ArmsКаза му го точно на място и нямам търпение утре да видя последствията   Twisted Evil Twisted Evil

# 599
И честит празник на малката принцеса на inna.8 , нека е жива и здрава и винаги да радва родителите си  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт