Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • при най-добрия мъж...
И аз не помня кой сезон беше - то при тях кога е зима, кога пролет не се знае, но на предишния му РД отвлякоха Наз, докато му купуваше подарък, ако не греша, нали?? newsm78 newsm78

Да,точно така беше.
И като гледам по кое време на годината е РД му ден,и какъв му е характера си мисля,че никакъв Лъв не е,ами си е чист Стрелец.

# 571
Аз мисля че е риби. Имах едно гадже, турчин, риби. Беше тоооооолкова ревнив и толкова краен човек. Направо си беше копие на Фърат, е... нямаше 4 деца, но по другото много си приличаха, затова следя този филм с такъв интерес, мъчно ми е за моя турчин. Трябваше всяка минута да давам обяснения какво правя и с кого съм, но пък страшно много ме обичаше и много ме пазеше. Страстта, с която турците обичат и мразят е ненадмината.

# 572
Те турците са си ревниви и без да са Лъв или Стрелец  Laughing Но Фърат сякаш наистина е повече Стрелец,а кога са празнували рождения му ден?

# 573
  • при най-добрия мъж...
В началото на сериала беше.Тогава отвлякоха и Наз.
А за втория път съм писала на предната страница с ББ.

# 574
Днес гледах утрешния епизод, краят му е интересен. ББ Сгодяват Мерве за Ерсал, Фарат представлява Ерсал. Бора бяга от пансиона, типичен бащичко  Grinning Ейлюл и Фарат се оказват в един и същ ресторант, но в различни компании / Аслъ и Ерол естествено също са там/. Накрая Фарат причаква Ейлюл в тоалетната / че къде другаде  Rolling Eyes/ и се обясняват. А появява се и преподавателя на Еда, доста е младичък.

Според мен Фарат е чистокръвен  Скорпион. А Ейлюл ми прилича на Везни, точно толкова колеблива е. Но и Дева е вариант.

# 575
РД на Фърат е някаде около нова година- нали Аслъ каза,че наближава Нова година, а там са стрелец и козирог, аз съм май по за козирога- инат и винаги с рогата напреде, точно като Фърат Whistling  Twisted Evil

# 576
 Naughty Козирога е земен знак,видимо спокоен,но вътрешно трупа всичко.Стрелеца е огън,избухлив,непредвидим и страшен като огнена стихия....

# 577

Naughty Козирога е земен знак,видимо спокоен,но вътрешно трупа всичко.Стрелеца е огън,избухлив,непредвидим и страшен като огнена стихия....
Embarassed Embarassed не разбирам много от това така че се съгласявам, просто на мен на такъв ми прилича Rolling Eyes

# 578
  • Sofia

Леле, дъщеря ми е Стрелец, какви са тези страхотии дето ги казвате за зодията  Shocked Не знаех, че Стрелците са такива Rolling Eyes

# 579
И моя брат е стрелец и мога да ти кажа от сега внимавай, че айде моя момче, лесно- избухнал бил и толкоз, ама момичетата дълго помним и дълго сме ядосани така че не те виждам  #Crazy #Crazy ooooh!

# 580
Честит празник на всички дами Hug lovekiss

# 581
Честит празник на всички дами и от мен smile3525

# 582
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  МОМИЧЕТА!

Дано да имаме интересна серия довечера

# 583
  • при най-добрия мъж...
Честит празник,момичета!
Да сте живи и здрави,винаги обичани и щастливи! Hug

Стрелеца е огън,избухлив,непредвидим и страшен като огнена стихия....

Точно така е.Стрелеца не е лоша зодия,много е избухлив и като гръмне да не си му пред очите,но иначе е с добра душа,не е злопаметен и бързо му минава.

# 584
Я както сте подкарали зодиите да ми кажете нещо за мъжете Близнаци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт