Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 626
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
То момчето не  е толкова лошо, просто ролята е такава! Като визия дори ми е симпатичен, но държанието на героя му ме изкарва извън нерви и ми иде да го  fight

# 556
Още един абсурд във филма: Фърат и Мехмет имат по 50% от ЕДДА, но същевременно и Левент има част от акциите на клуба( нали като отвлякоха Наз им трябваще и подписа на Левент,че да продадът клуба)!  Outta Joint
А според мен беше тъпо това с акциите на Мехмет! Защо Фърат не купи част от тях, та поне после да е мажоритарен акционер! Вярно филм, ама да бе малко по реално направено де.  Crossing Arms Crossing Arms Naughty

# 557
Друг пропуск - някой забеляза ли, че Ейлюл като отвори на директора, отвори дясната врата, а през ноща, като прибраха котето, отвориха лявата врата! ooooh! Бая недоглеждане има от страна на режисьора, ама........ Whistling Whistling Whistling Whistling

# 558
  • Западен парк
Колко жалко, че не можах да гледам епизода в петък. Сега като ви чета, май са ставали интересни неща. Ще го изгледам в понеделник сутрин и тогава ще мога и аз да се включа в разговора. До тогава - приятни почивни дни!

# 559
Що не си го дръпнеш, и аз го изтървах в петък ама го гледах преди малко  Hug

# 560
Някой,ще ми каже ли какво се е случило в серията от петък,защото имах гости и не можах да я гледам.  Hug  bouquet Praynig

# 561
Някой,ще ми каже ли какво се е случило в серията от петък,защото имах гости и не можах да я гледам.  Hug  bouquet Praynig

Момичетата се нанесоха в новата къща, намериха си и любимец- малко котенце, сираче като тях!
Мерве каза на Ерсал, че не иска да се женят, защото родителите му няма да одобратя момиче без родители! Всичко му изкрещя в лицето насред ЕДДА! Фърат ги чу и после се накара на Ерсал, че слуша родителите си и му каза да им каже, че има един откачен шеф, който си е поверил дъщерята на момиче от дом, така че няма лошо и сина им да вземе такова момиче! Ерсал го послуша! Появи се съпругът на Шуле и това бе повод за караница между нея и Левент! Бекташ иска да си ходи, че му е мъка за семейството! Наз капризници бая и накрая накара баща си да я заведе в новата къща на Ейлюл! Докато Фърат чакаше Ейлюл и Наз пред къщата, се появи Ерол със закуска за момичетата и се скараха с Фърат!  newsm78 newsm78 Май няма друго важно, ако има някой да допълни  Hug

# 562
Много благодаря samanta666  Hug  bouquet

# 563
  • при най-добрия мъж...
Верно е,че има доста пропуски.
Аз например се зачудих защо празнуват РД на Фърат зимата,а той беше казал,че е зодия Лъв.

# 564
  • Sofia
Кога са празнували рожден ден на Фърат  newsm78, нещо май пак съм пропуснала?
А за тези недоглеждания, то май няма сериал без такива, но аз не им обръщам особено внимание, даже често изобщо не ги забелязвам, важното е филмчето като цяло да ми хареса, пък другото са подробности  Laughing

# 565
  • при най-добрия мъж...
Добро утро Hug
Кога са празнували рожден ден на Фърат  newsm78, нещо май пак съм пропуснала?
А за тези недоглеждания, то май няма сериал без такива, но аз не им обръщам особено внимание, даже често изобщо не ги забелязвам, важното е филмчето като цяло да ми хареса, пък другото са подробности  Laughing

Още в началото на сериала,когато и двете Аслъ и Ейлюл му подаруха копчета за ръкавели,и ББ след няколко серии,когато си я прибира обратно в къщи пак празнуват РД.Тогава Ейлюл го кани на вечеря само двамата,а Мехмед и Аслъ идват непоканени у Фърат и разбират,че той е излязъл сам с Ейлюл.

# 566
 Heart Eyes Добре , че поне този сериал го дават редовно и всеки ден!  Whistling
Верно е,че има доста пропуски.
Аз например се зачудих защо празнуват РД на Фърат зимата,а той беше казал,че е зодия Лъв.
И аз това се чудих.. може би в Турция не са като при нас! Знам ли ?!  ooooh! Ама малко нереални неща има във филма. Доста разминавания като това. И за акциите.  #Crazy Иначе сериала си е страхотен.  Party

# 567
Поздрав за всички участници във форума - една прекрасна песен

Bir Kara Sevda - Kıraç

http://www.youtube.com/watch?v=yeui2zZ03j0&feature=related

# 568
  • Sofia
ferina, благодаря  bouquet На мен ми е любима тази песен, страшно ми харесва! А някой има ли представа за какво се пее в нея?

Вярно за РД на Фърат, това го бях забравила  ooooh!, ама и хич не помня кой сезон беше Sick ББ Обаче за другия РД много ми харесва написаното, ще чакам с нетърпение романтичната вечеря,  още повече изражението на Аслъ като разбере за нея Mr. Green

# 569
И аз не помня кой сезон беше - то при тях кога е зима, кога пролет не се знае, но на предишния му РД отвлякоха Наз, докато му купуваше подарък, ако не греша, нали?? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт