Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Така, така време му беше. Този Ерол си търси боя и още как. Направо мед ми капе... Joy
Peace

# 541
Напоследък изобщо не дават двете момчета, защо ли? Не е само защото Бора уж е в пансион, нещо друго са замислили

# 542
  • Sofia
Така, така време му беше. Този Ерол си търси боя и още как. Направо мед ми капе... Joy
Peace

Така, така, скоро ще има съвсем истински бой  Mr. Green

Ама много ми хареса Ерсал, най-сетне и той да си каже какво мисли и да си отстоява, добре, че беше Фърат да го строи!

# 543
Евала на сценаристите и режисьора! Забелязахте ли, как всцените между Ерсал и Мерве (където тя му крещи и отказва) и между Фарат и Ерсал се прави паралел между двете връзки. В първия случай Мерве обяснява на Ерсал, че сираци са като диви растения и за всичко сами се борят, Фарат чува разговор и осъзнава, че съяото се отнася и до Ейлюл. А пък когато той се кара на Ерзал заради Мерве, на мен ми изглеждаше, все едно се кара сам на себе си заради отношението към Ейлюл. Поне аз така усетих нещата.

# 544
4ikolina така е,както правеха паралел между Чидем и  Нас.Всъщност тези сравнения дават възможност да опознаем по-добре  героите.Ейлюл не би си казала всичко така както го каза Мерве,когато и накипя.Но пък сравнението,че  сираците са като диви цветя бе много точно.

# 545
  • Sofia
Евала на сценаристите и режисьора! Забелязахте ли, как всцените между Ерсал и Мерве (където тя му крещи и отказва) и между Фарат и Ерсал се прави паралел между двете връзки. В първия случай Мерве обяснява на Ерсал, че сираци са като диви растения и за всичко сами се борят, Фарат чува разговор и осъзнава, че съяото се отнася и до Ейлюл. А пък когато той се кара на Ерзал заради Мерве, на мен ми изглеждаше, все едно се кара сам на себе си заради отношението към Ейлюл. Поне аз така усетих нещата.

И аз мисля абсолютно същото! Naughty

# 546
Фърат много добре знае,че греши с постъпките си, но е прекалено горделив да си го признае и да се извини на Ейлюл. Как се скара сам на себе си без да разбере ! хаха това е урока на живота, но не ми е хубаво да ги гледам как страдат и двамата. Ейлюл поне се опитва да контактува с него но той вдига една преграда и се надува като петел  Laughing не признава чувствата си  newsm78

# 547
Фърат е интелигентен мъж,не мисля ,че се "надува" от гордост или високомерие.По-скоро това е защитна реакция и изблиците му на гняв показват само колко слаб човек е всъщност.Един силен човек би се владял при всякакви ситуации,атой губи контрол винаги,когато незнае как да реагира.Всяка промяна го вади от равновесие.Айлюл ще го излекува,както излекува Нас,и всичко само с едно лекарство-любов  Heart Eyes

# 548
Здравейте,

Влизала съм в темата може би 2 - 3 пъти, но за сметка на това следя сериала най - редовно. Всъщност той е един от малкото сериали, които не ме натоварват с излишни проблеми, като изключа характера на Фърат, който ми идва малко в повече с неговите изтъпления - все трябва да е на неговото  ooooh! Иначе сега най много ме вълнуват Мерве и Ерсал, браво на момчето опълчи се на баща си  Hug  Сладур е, харесва ми  Hug

# 549
Няколко снимки от мен

Ebru Aykaç - Шуле  / 07.02.1975 г. /

# 550
İbrahim İris - Ерсал / 23.03.1975 г. /

# 551
Berke Hürcan - Ерол / 09.05.1972 г. /

# 552
Berke Hürcan - Ерол / 09.05.1972 г. /

Не стига че му се е паданала кофти роля на човека, ама и на тази снимка е като демон. Не го харесвам с извинение пред всички, които по принцип му симпатизират.

# 553
аз пък нали съм си пристрастна към ерол и тук ми харесва - само малко му е голяма косата Grinning дайте още някоя снимка
в вчерашната серия фарад пак успя да ме издразни- не стига че пръстта си не мръдна да помогне на момичето при търсенето и пренасянето на новото място, не се сети един бонбон да им занесе еми пък ще определя кой ще влиза и кой не в квартирата.
пък и ерол и мъкна и боядисва и закуска им носи момчето. аз ако съм на ейлюл на мястото такъв шут ще му бия на фарад, че ще иде отвъд босфора. иначе и на мен филмчето ми допада - особено след като по 12 часа съм била на работа- свалям си го, сипвам си чаша вино с ядки и така имам оправдание час и нещо да лежа пред компа. още повече, че любимите ми сериали отдавна приключиха или не пускат нови серии, а пред алтернативата да гледам кримките на мъжа ми - мерси, то по цял ден простотии пък и вечер да се натоварвам

# 554
  • Sofia
На мен на тази снимка даже по-ми харесва Ерол отколкото във филма, може би защото там ролята му е такава! Но аз си мислех, че е по-млад, а той само няколко години по-млад от Фърат (Тамер), който е 67 набор Thinking А пък Шулето ми изглежда по-възрастна в сериала  Sick !

Общи условия

Активация на акаунт