Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 638
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Забелязахте ли, че когато чичото слезе от колата на архитектката, имаше кола зад тях, сякаш ги следеше, хмм

# 526
А какво ще кажета за Мерве? В момента е смазана миличката. Rolling Eyes

Много мъчно ми стана за нея  Tired
Още повече, когато си давам сметка, че доста хора биха реагирали точно като майката и бащата на Ерсал...

Отношенията им ще се развият в правилната посока - те ще се оженят и ще си имат близнаци....филм е все пак,трябва да има драми и happy end.

# 527
  • Талант на 2012,2013 г.
Забелязахте ли, че когато чичото слезе от колата на архитектката, имаше кола зад тях, сякаш ги следеше, хмм

Ами тя явно си има неприятности с някакъв мъж и той предполагам ги следеше. newsm78

# 528
Да,мисля че  това е бившият мъж на архитектката-съдя по картинките които съм гледала.Сигурно и него ревност го тресе.....от тази ревност,хората какви филми правят Laughing

# 529
Значи има нещо, ама няма да чета ББ, че да има съспенс Laughing Laughing Laughing

# 530
  • София

Peace
Тя и по телефона разговаря с някого, казваше че го е предупредила да не й звъни, когато е на работа...
Още един досадник  Mr. Green
Ама хайде, интересно да става Wink

# 531
Е ББ-то по напред пишеше за нея.че е пред развот и мъжа й ще пребие Левент,после ще разбере Фарат и май-ще му го върне ли не знам точно.

# 532
Е ББ-то по напред пишеше за нея.че е пред развот и мъжа й ще пребие Левент,после ще разбере Фарат и май-ще му го върне ли не знам точно.

ББ:Не само го заплаши ама се обади в полицията и арестуваха фърат  ooooh! ooooh!

# 533
На мен много чудно ми стана, че Мерве така изведнъж се съгласи на брак с Ерсал, без да са били гаджета, беза да са се целували ..... турска му работа. В България отдавна сме отминали времето, в което бащите ореждат брака на децата си, а в съвременна Турция.... дали още са на това ниво???

# 534
  • Sofia
На мен много чудно ми стана, че Мерве така изведнъж се съгласи на брак с Ерсал, без да са били гаджета, беза да са се целували ..... турска му работа. В България отдавна сме отминали времето, в което бащите ореждат брака на децата си, а в съвременна Турция.... дали още са на това ниво???

ББ Че тя и Ейлюл ще се съгласи на брак с Фърат без да са се целували  Laughing

А иначе е странно да, да се съгласиш да се обвържеш с някого толкова сериозно без да си го опознал добре. Но май при тях все още се срещат такива порядки, не е нещо необичайно newsm78

# 535
Приятно гледане на епизода след малко Popcorn

# 536
Един от актьорите има фамилия Карагьоз - хаххаааа - сега забелязах

# 537
бой, бой, бой, бой .... крайно време беше двамата обожатели на Ейлюл да се хванат за гушите

# 538
Това с котето беше много смешно  Laughing Wink А и ми хареса как Фърат се изправи срещу Ерол, но едва ли беше само заради дъщеря му  newsm78 Grinning

# 539
  • Талант на 2012,2013 г.
Така, така време му беше. Този Ерол си търси боя и още как. Направо мед ми капе... Joy

Общи условия

Активация на акаунт