Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 675
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
то вярно че всеки има собствено мнение ама в последните няколко дни всеки мрънка че сериала е много скучен,много бавно се развива действието а пък всички го гледаме.Но както беше писал някой тук във форума затовае е сапунка,да ни разтоварва.Така че момичета сложете розовите очила и се забавлявайте с кенгуруто и ЗЕВС!!!! smile3521 newsm10

# 166
  • Неизживени спомени
то вярно че всеки има собствено мнение ама в последните няколко дни всеки мрънка че сериала е много скучен,много бавно се развива действието а пък всички го гледаме.Но както беше писал някой тук във форума затовае е сапунка,да ни разтоварва.Така че момичета сложете розовите очила и се забавлявайте с кенгуруто и ЗЕВС!!!! smile3521 newsm10
Особено Фарат и госпожичката,сякаш са на по 12 години.Когато синчетата му кажат на приятелките си,че са влюбени,тогава сигурно и той ще се изтепка пред Ейлюл.Относно Ерол newsm78Ходел къде ходил и след 8 години се сетил,че трябва да се върне да и предложи брак...абе хлапак!Да видим днес дали най-накрая,ще има някакво развитие?

# 167
Аз днес няма да мога да го гледам , че имам доста задачки следобеда. Малко ми е кофти часът, в който го дават филма понеже тогава почвам да правя нещо за вечеря или пък съм мръднала някъде , както днес. Ще си го гледам в интернет утре, че днес ми се струва , че ще е интересно.

# 168
Фарат-Терминатора и д-р Ейлюл-Лечителката  Laughing Естествено  Кенгурото Ерол няма място при  тях  Wink

# 169
Според мен Ейлюл не реже Ерол дащото и тя самата незнае дали ще стане нещо м/у нея и Фарат.Все пак има голяма разлика в годините той е вдовец,а и не и е показал кой знае какво,а Ерол и е първата любов и проявява интерес към нея.Според мен е много объркана спрямо отношенията си към двамата мъже.Кой знае колко и е било тежко,когато е заминал и изведнъж идва и я иска,от друга страна пък Фарат прави толкова много неща за нея,и както тя каза"един ден е ангел,а на следващия................."Тя трябва да си изясни чувствата и да разкара другия.Реакцията и според мен е нормална,единия е първата и любов,имат минало,спомени израсли са заедно,имали са общи мечти,а от друга властния Фарат,който все пак може да е толкова мил и добър,когато не крещи де Simple Smile))))))

# 170
  • при най-добрия мъж...
Фарат-Терминатора и д-р Ейлюл-Лечителката  Laughing Естествено  Кенгурото Ерол няма място при  тях  Wink

С две думи и на място казано  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Като се замисля и аз гледам филма основно заради Фарад. Какво да се прави много ме кефи този Зевс. Simple Smile  

Ейлюл определено няма чувства към кенгурото. Тя винаги прави кофти дори досадни физиономии като види името му изписано на дисплея. А и той е много нагло същество. Щеше неканен да влезе в къщата. А тя гледа да го държи далеч от там. За това и се съгласи на това "кафе"

Ето за това аз гледам винаги да си казвам нещата направо. Да не увъртам, ако става - става, ако не- не. Иначе хората си въобразяват разни неверни неща и става голям батак.

И сега, какво - май няма да се ходи до Анталия?

# 172
И аз това искам да разбера.Нека някой който е гледал филма да каже

# 173
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
ббмисля че заминават незнам дали там ама утре вечер в серията двамата говорят и после прекарват много романтично на едни скали до  фара говорят си и се прегръщат много романтично е.Така че гледайте щте бъде интересно:)

# 174
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Мен много ме няма по анализите затова по-рядко се включвам, но не пропускам да гледам сериала. Добре, че интернет и наваксвам пропуснатото  Crazy

Особено Фарат и госпожичката,сякаш са на по 12 години.Когато синчетата му кажат на приятелките си,че са влюбени,тогава сигурно и той ще се изтепка пред Ейлюл.

Като че ли по-трудно се признават такива чувства, когато и годинките са ти повече, имаш деца, минало зад гърба си и един куп грижи  Thinking

А Ейлюл, когато писа в дневника си, не писа ли именно за чувствата си към Фърат?
Мен повече ме учудва, че се държат така все едно признанието на птичия език не го е имало. Мисля, че Ейлюл много добре го разбра какво й казва...
А към Ерол - да, наистина с някаква досада подхожда. Той явно няма да се сети сам - поне да си му каже направо в очите, че не го обича...

На мен пък не ми е скучен сериала. Какво като има и други истории, освен основната на Фърат и Ейлюл. Всички сериали са си такива - разказват паралелно живота на много герои.
И както казва rib4e
си го гледам с кеф без да се натоварвам

# 175
Ерсал обаче сложи на място кенгуруто Laughing Laughing Laughing
Аз малко изпуснах-той в дома ли го видя,с Мерве?Затова ли така го нареди?Днешната серия едва ще я дочакам,много напечено стана!

# 176
  • при най-добрия мъж...

Да ви подготвя малко за тази вечер Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 177
О,  така свърши снощи-но Фарат беше с очила май- и колко ядосан направо му идваше да  #2gunfire Ерол,

Ейлюл нали му каза на Ерол-за толкова години само 2 картички и пуснал  от Австралия-това не значи нищо-мисля ,че той се страхува да не я загуби-нали го видя в Еда- Фарат-вижда съперника в него и иска да го изпревари, но няма да успее Grinning
На мен много ми харесва сериалчето, следя само него -другите не ги гледам

Момичета ето тук на живоhttp://e-televizor.com/channel.php?cid=426

# 178
  • Sofia
Леле, ама страшно гледа наистина, няма две мнения  Mr. Green После защо изражението на Ейлюл било толкова извинително, ми...
Хайде приятно гледане от мен  Hug

# 179
  • София
Аз малко изпуснах-той в дома ли го видя,с Мерве?Затова ли така го нареди?

Да пред дома - Ерол я разпитваше за Фърат, а Ерсал дойде да я вземе за работа. Тогава го видя, но дали има връзка между двете неща... може би  Thinking

Хайде приятно гледане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт