Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Според мен това с акциите стана така- нотариуса нещо играеше за Ерол и май тая клауза, дето я "прочетоха", Мехмет май нещо не я намери и според мен въобще я нямаше в договора, а после Деврин просто прехвърли акциите не името на Ерол и така той вече е съдружник на Фърат newsm78 newsm78 Не съм сигурна но просто друго обяснение не намирам  newsm78 Всичко ще се разбере утре, вече нямам търпение  Thinking

# 646
И според мен клаузата я нямаше, Мехмет се опита да види, но нотариуса взе документа и уж той я прочете.

# 647
Нали, прецакаха го много яко Мехмет, а той даже и не се усъмни ooooh! ooooh! ooooh!

# 648
Фърат пие кафе по много изчанчен начин. Laughing Laughing Laughing

# 649
ИЗЧАНЧЕН  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 650
  • Велико Търново
samanta666, slavianna, сега като се замисля - точно този момент повече го изкарах на слух, отколкото да гледам.
Тъй че - със сигурност сте прави.
А и е нормално да е вкаран и такъв момент - с нотариус-"техен човек". Защото иначе няма как да се получи измамата...

Пък за пиенето на кафе... не съм забелязвала. Не че съм се заглеждала, де...  Laughing

# 651
Държеше чинийката заедно с чашката и така отпиваше.  Laughing

# 652
Мхм ама то така е по етикет  bowuu hahaha Joy

# 653
  • Sofia
Добро утро, момичета  Hug
Днес кафенцето и закуската са от мен, с пожелание за един хубав, макар и много снежен ден! И довечера всички пред екрана да си обсъждаме хубавото сериалче Laughing

# 654
  • София
rib4e страхотна закуска, включвам се веднага  Hug

И на мен Мехмет много лековерно ми се видя, че подходи... Поне да си беше наел адвокат или да беше се посъветвал. Появява се изведнъж някакъв младеж непознат с много пари и хайде напред с рогата... Ама хайде, пак с филма ще го оправдая Wink

А в така наречените "случайни" срещи няма нищо случайно. Нали Мерве знаеше в кой ресторант са на вечеря Фърат и Аслъ и нарочно и те там отидоха  Peace
Всеки дебне и следи някого... малко ми е странно как се следят с колите на по 2 метра - тия хора не си ли гледат в огледалата за обратно виждане  Whistling

# 655
И аз се изумявам от лековерието на Мехмет. Уж човек с опит, а се остави някой с жълто около устата да го измами. То май той ще загуби и парите си. Фарат явно и него ще трябва да спасява. Абе не му е лесно на този човек, за толкова много хора трябва да мисли.

# 656
Мисля, че Бурак е много по-сладък от тоя Вулкан..... някой ще ме подкрепи ли???

# 657

АЗ АЗ!! В началото не го харесвах много, но в сравнение с Волкан е направо  newsm51 Embarassed Hug

# 658
  • София
Аз те подкрепям и с двете ръце, защо не си го оставиха Бурак до края на филма, беше много добър.  newsm78 Подкрепяше Еда във всичко. За сега това е единственото нещо , което истински ме подразни в сюжета на филма.  Sad

# 659
Ама и Наз колко е готина и сладка "Татко, кога ще станем 7"  newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт