Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 594
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
7, понеже Наз брои кои спят вкъщи: Фарат, Ейлюл, Еда, Еге, Бора, тя и леля Асие.

# 676
Аз имам някакъв спомен, че Ерол е идвал в EDDA заедно с дългокосия, но явно Мехмед не ги е видял тогава или не помни

# 677
И аз така мисля, ама то и дете ще чакаш, бива , бива да не погледнеш, да бързаш да оправиш нещата, за да почнеш бизнес ама чак толкова.... #Crazy #Crazy #Crazy Много тъпо измислено. А то е точно Мехмет, който все изпипва нещата, все е предпазлив...Колкото до Бурак мисля че бях чела че не е е Еда занапред.
много жалко ако е така наистина много ми харесват като двойка.много са сладки

# 678
То и според мен Мехмед постъпи много лековерно, ама нали е филм - екшън да става. И така ще противопоставят Ерол и Фарат директно един срещу друг, НАЙ-НАКРАЯ!!!

# 679
  • Sofia
Колкото до Мехмет, да ви кажа малко ме подразни. Как така се доверява на първия от улицата?! Странна работа, а и да не погледне изобщо документите, да се довери на тази нотариус при положение, че има толкова години опит?! newsm78 Според мен се мъчат да го представят наивен и добродушен -пълната противоположнист на Фарат.

Е, той нали погледна документа, даже ми се стори, че прочети онази клауза, която искаше да включат, но тези двамата може да са написали и нещо друго между редовете Thinking А и нали казаха, че всичко е законно, може да не е точно измама, а някаква вратичка или нещо такова  newsm78 А че Мехмет си е малко наивен и добродушен, то си е така, пък сега с това бебе съвсем...

# 680

InaD, 4ikolina,  Фарат, Ейлюл, Еда, Еге, Бора, тя + още 1 братче или сестриче
  Mr. Green

# 681
Момичета, никой не коментира промяната на Фърат - най-после започна да показва човещината си - как само каза на Асие, че не е само помощница в дома , а е по-голямата му сестра,  пък и с Еда как се държи напоследък - направо ми разби сърцето. Освен това не ви ли се струва, че последните серии е много побелял - май от  вечерята, когато щеше да абортира Лерзан.  Снощи се зачудих за Ерол - как за няколко години е успял да натрупа състояние - в чужда страна, без никаква подкрепа- много невероятно.     

# 682
на мен много ми хареса сцената в която тъкмо беше спрял пред дома на Ейлюл и се върна обратно.И той е толкова горделив  Laughing.Но след това пак се върна и стоеше и я гледаше.Много готино беше

# 683
Момичета, явно съм пропуснала нещо .... Бора нали избяга от пансиона, защо сега пак е там???

# 684
той избяга защото му беше домъчняло  Mr. Green прибра се видя семейството и айде пак обратно  Mr. Green

# 685
  • Западен парк
Не само Фарат е побелял, ами и онзи малкия дето живее при дядо Садък изведнъж стана по-голям и по-черен. Може би след епизода с прилошаването на Лерзан е имало пауза в снимките - както у нас със "Забранена любов". Ако е така нищо чудно, че изглеждат различни. Даже и Наз беше една никаква в началото, пък сега е с повече зъбки и по-хубава.

# 686
Да наистина, на Наз изведнъж й пораснаха предните зъби

# 687
  • Sofia
Еми така е, то докато се снимат толкова серии минава доста време

# 688
Все пак това е сериал и се предполага, че ще има редица недостатъци, но поне е по-динамичен и разтоварва.Само да вметна не пропускайте 39 епизод, според мен той е най-емоционално натоварен от сериите, които гледахме тази седмица.

# 689
  • София
7, понеже Наз брои кои спят вкъщи: Фарат, Ейлюл, Еда, Еге, Бора, тя и леля Асие.

Вярно, че Турна не спеше там... аз и нея броя, а като махна нея и леля Асие пак не ми излизаха бройките Rolling Eyes

InaD, 4ikolina,  Фарат, Ейлюл, Еда, Еге, Бора, тя + още 1 братче или сестриче
  Mr. Green

И този вариант го мислех, но ми се струва по-малко вероятен  Thinking

За снимките може би са си дали някаква ваканция... едва ли са снимали всички серии на един дъх. Нещо ми се върти, че Листопад снимаха 1 серия за седмица. Ако и тук се снима със същото темпо значи 57 седмици плътни снимки. Това си е малко повече от година... Най вероятно са имали и някоя по-голяма почивка, напр. за море  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт