Ясновидци (врачки) - втора тема

• 792 473
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 1 170
Да, точно това ме притеснява, коментарите отново са противоречиви и изведнъж хоп...веднага намираме номер за връзка Simple Smile Ако някой я е посещавал, нека сподели впечатленията си. Като се поразрових за нея открих, че доста от прогнозите, които е направила са се сбъднали.

# 1 171
  • В сънния Люлин, прибулен...
Утре ще ходя при нея и ще пиша  Peace

# 1 172
ОК, ще чакам с нетърпение отзивите. Дано не  е поредната шарлатанка  Thinking

# 1 173
  • софия
Вени, би ли споделила впечатленията си от Цветанка Рангелова. И аз се интересувам.
Аз мога да ти разкажа за мен - познавам Цветанка Рангелова. Като отидеш и се стряскаш - разказва ти миналото с такава точност, че ти иде да се изнесеш от там с 300. Обаче до там. Ходила съм няколко пъти при нея. Първото ми посещение беше преди 10 години - имах дългогодишна връзка с едно момче и тя ми каза че това ще бъде моя съпруг - да ама не! Разделихме се.... По-късно пак я потърсих - пак лъжи. И така ходех февруари примерно - до юни ще срещнеш мъж, юни отивам - септември ще го срещнеш..... и така. След това имах страшно хубав, но и труден период в личен план - преживях най-хубавите си до момента моменти с момче, което го чувствах сякаш сме създадени един за друг, до момента в който всичко се срина - тя ми каза че това наистина е той - въпреки че не отидох за това при нея.... но не би.... ядосах се, отидох при нея и я попитах в прав текст - нали ти ми каза че това е ТОЙ - тя отвърна - Аз не съм врачка, аз съм нумеролог. Повече не отидох.... А за последния мъж за когото ходих толкова много и тя ми каза че това бил бъдещия ми съпруг, бях притеснена защото му предстоеше сърдечна трансплантация и сама разбираш защо толкова съм ходила. По-късно когато всичко се случи ми каза че хората от уранова дупка в каквато беше роден той, и куче не си взимали  newsm78 . Водела съм и приятелки - и на тях не им е познавала нищо, освен миналото и това което е в момента. А като гледам Иван и Андрей как я хвалят  #Crazy  Sick  Тарифата и е 20лв. за теб и по 5лв. за всеки следващ човек за когото питаш - винаги обаче ми е взимала 25лв. само - независимо от хората за които съм питала. Явно защото съм редовна - не знам. Но все пак продължавам да се надявам че ще срещна човек, който наистина да познава.... Успех на всички

# 1 174
Търся адресът и телефонът на Стояна Митева от Димитровград, ако някой го има.
[/наистниа, и аз съм чувала за нея, има ли някой телефоните на тази жена?
И бях питала за добри ясновидци от Хасково или региона- някой да пише, ако знае! Благодаря ви,момичета! Simple Smile

# 1 175
За Стоянка от Димитровград прочетете интервюто с нея на този линк:

http://www.reporter-silistra.info/print.php?type=N&item_id=4658

На мен честно казано ми допада. Някой има ли й координатите?

# 1 176
За Стоянка от Димитровград прочетете интервюто с нея на този линк:

http://www.reporter-silistra.info/print.php?type=N&item_id=4658

На мен честно казано ми допада. Някой има ли й координатите?
ярно, не звучи лошо
Аз не я знам тази жена, ама говори нормални неща
Някой ако има координати, нека ги напише
И на други- нормални и познаващи ясновидки в хасково или Димитровград Simple Smile

# 1 177
  • В сънния Люлин, прибулен...
Пропадна ми отиването, друг ден ще е, сори, но нещо субординацията не се получи да се измъкна навреме

# 1 178
  • София
Ами доста неща позна наистина от миналото и от сега. Беше казала на майка ми/ тя първо ходи/ неща, които станаха, други на 50 % станаха. Веднъж каза за един човек едно, след 6 месеца точно обратното. Същевременно ме застреля с някои факти, но е възможно да е и психология. Сега пратила майка при някакъв циганин в село до Пловдив, който бил много добър ясновидец да кажел какво да направим.
Не мога да кажа, че не познава, защото и на майка и на мен казва едни и същи неща за едно и също. Но мисля, че чат пат тълкува нещата и може би там бърка.

# 1 179
Вени*, за коя гледачка пишеш - за Стоянка ли?

# 1 180
Здравейте мами!Искам да ви разкажа за моя сблъсък с "ясновидеца" Роберто,който е толкова популярен в момента и толкова настървен да печели от болката и проблемите на хората,бясна съм 20 годишно момченце да ми казва,че съм имала сериозен и неотложен здравословен проблем,трябвало да си запиша час.ЕЕ добре де,като е толкова сериозен тоя проблем,(му писах аз)кажи ми да взема мерки на време,що трябва да си записвам час?Ако съм искала да се заяждам,съм била дърпала дявола за опашката(заплашва ме дявола:))))И ако трябва да ми се прави операция се правила в болница не във фейсбук.Еййй побеснях ви казвам и в болница ме вкара,представете си ако някой с по-слаба психика го прочете тва за себе си ще откачи и да не е болен ще се разболее.Писах му аз добре де немога да разбера,какъв е проблема да ми кажеш кво ми е,нали уж доброто се връща и тн.Отговор:Такова махленско държание не приемам,можех да ти кажа какво ти е,но не съм длъжен!Демек ела ми ти да ти взема парите!Потресена съм,как си игре със здравето на хората,вие какво мислите по въпроса?

# 1 181
посещавайте не рекламирани, а препоръчани от познати  положителен опит хора

# 1 182
Продължавам да питам за данни за Стоянка Митева

# 1 183
Продължавам да питам за данни за Стоянка Митева

Това е една от интересните и прогнози:
Ако ми попаднат книгите на Емил Лещански ще ги разкъсам парченце по парченце. Кой му дава правото да плаши така хората? Аз си режа главата, че на 19 април, в неделя, хората ще ядат и ще пият и няма да има нито земетресение, нито наводнение. Денят ще бъде слънчев и топъл и нека хората не напускат домовете си, за да търсят спасение някъде другаде. Това, което е предрекъл Лещански, няма да се случи. Вчера ми звъниха и от вестник “Монитор”, за да ме питат дали ще има разрушително земетресение. И на тях казах това, което казвам и на вас. Между другото – най-голямото земетресение за България ще се случи когато Бойко Борисов вземе властта. Бъдете живи и здрави!"

# 1 184
Nadia Jasem, знаеш ли телефон, къде живее?

Общи условия

Активация на акаунт