Ясновидци (врачки) - втора тема

• 791 997
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Да споделя и аз своя опит за Илияна, или Гюкчен. Тази, която дават в Шоуто на Иван и Андрей.
Честно казано позна ми две-три неща, които ме изумиха. Обаче не ми позна още две-три, което доста ме разколеба да й вярвам ли всъщност. И сега съм страшно раздвоена. Каза ми, че трябва да отида да ме "настрои енергиино на вълната на успеха". Какво ли ще рече това? Някой има ли идея? В такива неща малко не вярвам, но ще прежаля 35лв. и ще отида, пък да видим...
Странно ми е как познават някои неща, а други не. Ето това не разбирам. Или познаваш, или не познаваш. Как така говориш някакви измишльотини???
Най-после инфо за нея, откога чакам.Но, все повече се отказвам да ходя при тази жена като чета какво пишеш. То винаги има шанс да познаеш нещо и без да си ясновидец. За мача Левски-Гент беше убедена, че ще е равен, ама не.
Искането на допълнителни пари за това и онова винаги ми е било съмнително. Thinking А колко ти взе първоначално? Пиши като те настрой как го прави и има ли ефект. Simple Smile 

# 1 201
Мой близък сподели, че е ходил при Гюлчен. Каза, че му правила разни магии за успех и вместо да му тръгне, всичко е наопаки. Преди две години моя приятелка я посети в гр. Пещера и Гюлчен и каза, до 2 год я чака развод и разни  страшни неща за детето и. Слава Богу, семейството е заедно и детето нищо му няма. Тя и беше казала пак да ходи при нея да и прави някакви неща, но тя не отиде. Направи ми впечатление, че тогава тя не гледаше на боб, а пишеше разни драсканици, сега пък вече лекувала, това е вече цирк, а това което разигра онзи ден пред зрителите , че лекувала деца и разни .................е достойно за роля в НАРОДНИЯ ТЕАТЪР- Висш пилотаж в актьорството.

# 1 202
Veihavei e права. Аз лично чаках с нетърпение да отиде при Латина и да сподели мнения и впечатления. Мисля че поста й е мн коректен, без пристрастия и реклами. Аз лично също мисля да посетя Латина, ако получа такава възможност. Тогава и аз ще споделя мнение.

# 1 203
Здравейте...днес се опитвам да открия мнения за една жена, която се занимава с восъколеене (разбрах за нея от предаването Споделено с Камелия). Жената се казва Елка Стефанова, някой ходил ли е при нея и може ли да разкаже нещо повече? Знам, че има кабинет в София, но май практикува и в други градове.
Прощавайте, ако се поватрям в темата. Започнах да я чета от начало, но съм нетърпелива и реших да попитам...защото ще имам доста да чета докато стигна до 82 стр.
Записала съм си час при нея, никога не съм ходила при врачки или гледачки...честно казано се страхувам да надниквам в бъдещето си. Идеята ми да ходя при нея е защото имам съмнения, че някой е навлязъл в енергийното ми поле ...магия или нещо подобно. Тези мисли ме спохождат от около 2 месеца някъде...не случайно...случват ми се събития, все неприятни - едно след друго, но сякаш са така нагласени, че да провалят всяко мое начинание...съвсем противоестествено...
Благодаря предварително, ако някой се отзове!

# 1 204
  • В сънния Люлин, прибулен...
Между другото, чрез радиестезия също може да се открие наличието на магия. Препоръчвам инж. Валентин Маринов. Той открива и разваля, покрай това прави и доста пълна диагностика на здравето по органи и системи. Този пост е ориентиран към тези, които се страхуват от магове, врачки и т.п.
http://radionicabg.com/bg/za-men
Проверен е и е надежден. Аз го намерих по свои пътища, след мен при него отиде моя приятелка, след това чух от позната, която се колебаеше да иде, че на нея й е бил горещо препоръчан. Почетен член е на Българското дружество по радиестезия.

За мен недостатък е, че примерно като изследва даден орган или система, показва на каква степен се отклонява от психобиоенергийното ниво на целия организъм. Това може да е много информативно... и малко...

Целият сеанс (с откриването на магия, други влияния, напр. бактерии, подпочвени води, електромагнитни влияния, мрежа на Кюри и Хартман) струва ми 30 лв.

# 1 205
Благодаря за идеята за радиестезията...но в конкретния случай ме интересуват мнения относно восъколеенето и по псециално, ако някой е ходил при тази жена.

# 1 206
  • В сънния Люлин, прибулен...
Във ВБОКС има всички предавания на Споделено с Камелия, и аз там съм търсила едно определено предаване, защо не опиташ да намериш този брой или да звъннеш в 7 дни да питаш за координати?
http://elkastefanova.com/home.html, в случай, че не си го видяла

# 1 207
Аз гледах предаването и оттам научих за нея, дори си записах час, но все пак ми се иска някой да сподели личен опит , ако е ходил при таиз жена.

# 1 208
Някой ходил ли е при ясновидката Зеви?

# 1 209
Такааааааааа.След като изчетох всичко,което ми отне доста време,реших да споделя че утре заминавам с 2 приятелки при Ходжата от Долни Воден и после ще споделя мнения тук(моите и на приятелките ми).
За Али(фамилията я забравих) от с.Копринка,Казанлъшко мога да кажа,че имахме допирни точки преди около 10 год.,но тогава той нямаше дарба да лекува и да помага.Възможно е,повтарям възможно е,нещата да са се променили.

# 1 210
Сетих се междувременно и за една гледачка от Стара Загора,която ми е помогнала много и ми каза неща,които не вярвах,че ще станат,но уви-случиха се за мое учудване.Казва се Матина,но координатите,които имам не са актуални.Няколко пъти ходих до тях,но безрезултатно.
А искам да попитам за тази Ваня от Стара Загора-дали случайно не приема и живее близо до "Алана"?

# 1 211

А искам да попитам за тази Ваня от Стара Загора-дали случайно не приема и живее близо до "Алана"?
Близо дo СОУ "Васил Левски"

# 1 212
Благодаря за инфото за Ваня от Ст.Загора.
Изключително съм разочарована от Чакър Ходжа от Долни Воден.И веднага пояснявам защо.Влизам аз и той ми казва седни.Аз сядам.Той си изрязва нещо си там неясно какво и даже без да ме поглежда ме пита-защо си тук.Аз му казвам какво ме интересува,а той(цитирам):"Не съм врачка и незнам.Нито съм доктор.Аз помагам на хората."Аз го попитах дали не може и на мен да помогне,защото проблема ми не е от рода на влюбена съм,пък той не ми обръща внимание или нещо от сорта.И му обяснявам че според лекарите няма обяснение.И той(пак цитирам):"Еми щом казват,че няма,значи няма.Не съм доктор и не съм врачка или баячка и не знам.Сега само си губя времето тука с вас и с другите(кои са тези другите-не разбрах)."Благодарих му за отделеното време и му се извиних за загубеното време и бях достатъчно нагла да му кажа,че щом съм при него-не е за да ми каже числата от тотото,а имам проблем,чието решение не намирам както аз,така и медицината.Попитах го колко му дължа,каза ми нищо.Пожела ми здраве и това беше.След мен влиза моя приятелка,която има проблем със забременяването(консултации всякакви,процедури-всички и според лекарите няма пречка да няма деца,но нещата не стават).Той й каза,че помага безвъзмездно на хората и че не желае да говори с нея и нея изгони.Третата ми приятелка въобще не влезе.
Преди нас имаше една жена от София,която отиваше за втори път.И тя не се задържа дълго при него.
Та за този индивид от личен опит мога да кажа,че съм крайно разочарована.Не съм тръгнала да карам 80 км. за да се бъзикам с него или с това,което прави и не беше този начина,по който трябваше да се отнесе.Та аз си оставам с нерешения проблем.
Ако имате варианти за гледачки,ясновидци и пр. от Стара Загора ми пишете на лични.Иначе ще следя тук развоя на темата.

# 1 213
  Ваня освен ясновидство може да прави диагностика и лечение - тя е и Рейки Мастер.

# 1 214
Благодаря,до края на седмицата ще се свържа с нея-записах й телефона някъде от форума.Предварително МНОГО благодаря.Ако може да помогне поне на приятелката ми-това ще е най-хубавата Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт