Ясновидци (врачки) - втора тема

• 792 002
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 185
не, като видях твоя пост пуснах да прочета нещо за нея в чичко Гугъл, има интересни неща...но не знам къде и как се отива при нея

# 1 186
Писах във форума на "Димитровград" - но все още нямам отговор.
Е, тази жена да не е фантом, че никой не я е виждал и чувал. Ако някой изпитва неудобство - моля Ви - дайте ми информация на лични.

# 1 187
Има някаква "Ясновидка Катя"- рекламира се, има страница
От тези с онлайн услугите е
Някой да е ходил при нея или да му е гледала онлайн? Имате ли впечатления?
Аз по принцип съм с резерви към тези, дето се рекламират по интернет, ама тази изглежда една такава сериозна Simple Smile
Някой знае ли нещо?

# 1 188
Здравейте!
Много моля някой ако има информация или посещение при Маг Селена,нека сподели.
Бях в нейния форум и останах с добри впечатления.Смятам да я посетя,но ми се иска да събера още малко мнения.
Благодаря!!! Simple Smile

# 1 189
Ако някой знае къде в Русе се лее куршум,няка сподели Peace

# 1 190
Здравей Akuma,
Ако е Катя от сайта мистично, аз съм се обаждала и даже мисля, съм писала впечатленията си от нея. Лично аз съм доволна, но не смея да пиша за да не стане реклама.

# 1 191
http://yasnovidci.com/predavania.html  - на мен са ми отговаряли и то много пъти безплатно!Отзивчиви са,е аз съм кунтактувала с Маг Ели и Силвана ,за другите не знам.Имат и форум можете да разгледате,на мен лично ми отвориха очите за мн неща.Успех ви желая

# 1 192
Много се забавлявам когато някакви каки се напъват да кажат две думи на български, но нещо не им се получава  Mr. Green
Или пък водещият на ТВ предаването им вади думите от устата, а те след многозначителен размисъл изричат поредната простотия.  Grinning Grinning Grinning

# 1 193
http://yasnovidci.com/predavania.html  - на мен са ми отговаряли и то много пъти безплатно!Отзивчиви са,е аз съм кунтактувала с Маг Ели и Силвана ,за другите не знам.Имат и форум можете да разгледате,на мен лично ми отвориха очите за мн неща.Успех ви желая
Zara29, благодаря!
Да за този сайт става въпрос. Значи тази Катя ти е  познала, така ли?
А онлайн гледането според вас надеждно ли е?

# 1 194
А какво стана с ясновидката от Димитровград? Някой намери ли някакви координати? Моля изпратете ми ги и на мен!

Благодаря предварително!

# 1 195
Никой не ми е отговорил за Стоянка Митева. Ако някой има познати в редакцията на в-к "Шок" или "Шоу" - една жерналистка е вземала интервю от нея - или в-к "Стандарт".

# 1 196
Да споделя и аз своя опит за Илияна, или Гюкчен. Тази, която дават в Шоуто на Иван и Андрей.
Честно казано позна ми две-три неща, които ме изумиха. Обаче не ми позна още две-три, което доста ме разколеба да й вярвам ли всъщност. И сега съм страшно раздвоена. Каза ми, че трябва да отида да ме "настрои енергиино на вълната на успеха". Какво ли ще рече това? Някой има ли идея? В такива неща малко не вярвам, но ще прежаля 35лв. и ще отида, пък да видим...
Странно ми е как познават някои неща, а други не. Ето това не разбирам. Или познаваш, или не познаваш. Как така говориш някакви измишльотини???

# 1 197
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ladies and Gentlemen
Бях при Латина днес!
Предвид късния час сега, ще ми простите, че съм лаконична. Ще се опитам да се допълня утре-вдругиден.

За мен тази жена е ангел!
Изключително усещане за близост, добрина, чистота, етичност и съпричастие. Аз се "влюбих" в нея още като прочетох статията за нея. При все че не съм имала намерение да ходя при такъв "специалист",  на секундата се заклех да я посетя. Изненадата ми беше, че приема в стария ми квартал, където живее майка ми (близо до новия мол Сердика на "Ситняково").
Жената наистина ВИЖДА и получих отговори на най-важните си въпроси и проблеми, по които съм се въртяла в кръг дълго време.
Най-общо говори за здраве (сканира), личен живот и професия. Отговаря и на въпроси. Необходимо е да носите снимки на хората, за които ще питате, пита за рождените им дати. Не контактува с починали хора. Категорично отказва да гледа на деца под 7 годишна възраст и съветва настоятелно да не се позволява на друг човек да го прави. Оставя те да си запишеш нещата, които говори, но не й допада идеята за включено записващо устройство.

Сега се чувствам много по-добре.

20 лв. дори са малко, при положение, че я изчанчих направо  Embarassed Embarassed Embarassed

# 1 198
За Латина имам точно противоположно мнение. За мой много близък човек, който береше душа, Латина каза, че лекарите са сбъркали със зловещата диагноза и всъщност нищо му няма. Е, почина точно месец по-късно. Не уважавам ясновидци, лечители и баячки, които сами звънят по медиите и сами се предлагат за интервюта. Иначе е интелигентна, симпатична жена, която в никакъв случай не мога да нарека измамница. Просто си вярва, добър психолог е и налучква нещата. Чувала съм за една жена, Севда се казва и живее в Долна Митрополия, при която навалицата е голяма, хората от уста на уста си раздават координатите й, а тя самата категорично отказва каквато и да е реклама. Не съм ходила при нея, но един приятел ходи всеки уикенд, разстоянието не го притеснява, защото знае, че ще му отговори на въпросите.

# 1 199
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ами остави координатите на Севда  Peace

Във всеки случай, стана ми смешно от такъв смешно прозрачен тенденциозен и рекламен пост.
Значи, ние в последните две-три страници обсъждаме кой знае нещо за Латина, всички дигат рамене и ми пускат на лични молба да споделя впечатления като ида.
Е, намери се някой да я похвали и ВЕДНАГА се намира някой, който да пусне "недвусмислено" компрометиращо инфо и за "утеха" да подмени името на "падналия ангел" с друго име. Някой, дето при него била, видите ли, голяма навалицата, ама тука 82 стр. не сме му срещнали името. Има и други противоречия в поста, но няма да ги коментирам.

От това аз разбирам, че Севда от Долна Митрополия възприема Латина като конкурент и заплаха.

Мен лично не ме интересува толкова, че едната МОЖЕ повече. Мен ме интересува тая, която има по-висок морал и по-чиста аура, по-извисен човек е и по-помагащо ориентиран.

Аз скоро говорих по телефона и с тая маг Ели от сайта ясновидци. Е отврат е. Само не разбрах аз магия ли имам, родово проклатие или лоша карма от предишен живот. Меткаше си ги като жонгльорски топки, хвали ми се половин час каква кариера е в чужбина, извини се, че говори неправилно (а всъщност, като простакеса) с това, че работи предимно на чужди езици! и ми предложи за 280 лв (200 първоначално и 80 като усетя резултат) да направи "каквото трябва". Тя ми приказва и за детето. Че почвало да става агресивно и до 5 години щяло да ни се качи на главите, да стане напълно неуправляемо, защото нашите проблеми се предавали към него. През разговора или се хвали с успехите си навън, или ме разпитва, така и не й остана време да ми каже нещо за МЕН.
Нали се сещате, че даже и тя да ми преведе тези 280 лв, пак няма да се съглася тя да ми "помага".

Не се доверявайте, кофти шуменска пръчка.

Аз лично смятам, че когато човек отива при такъв човек, трябва ясно да заяви, че има ангажимент към сайта бгмама, обещал е да сподели впечатление, писал е, че ще посети дадения "експерт" и има хора, които чакат инфо, има такава и такава тема за ясновидците, която четат много хора, които искат да отидат при такъв човек. Ако ще си даваш парите на някой, поне той да знае, че името му ще бъде чуто публично и да се напъне да си свърши работата.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 12:04 от veihaivei

Общи условия

Активация на акаунт