Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 256
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 330
Г-жа Стихийно ....., само Мария Асенова Пешева може да помогне на детето Ви.  Таксата и е 50 лева за 20-30 минути. Първо казва най-важното, което трябва да знаете и след това задавате въпроси.
В сайта на М.А.П. няколко жени са написали, че са забременели благодарение на нея.  Тя лекува успешно и наркомани.

Хич не се връзвайте на това - таксата от 50 лв е за първите 5 мин - после ще ви открие магия, ще каже, че гарантирано за 24 часа ще ви я развали и ..... ще ви поиска едни доста по-различни четирицифрени сумички.
Няма и да се вържа никога, не вярвам на човек който взима такса, считам че това е дарба от бога да помагаш на хората.
И ако господ ти го е дал, сигурна съм че го е направил по специален начин и не е пропуснал да покаже че това не е за да правиш бизнес.
Познавам само един човек който наистина лекуваше, но бог да го прости и той не знаеше как.
Дядо ми можеше да бае(така му казваха тогава) за да забременее жената.
Като дете помня че все млади жени идваха в къщи и дядо нещо говореше на корема им и им даваше някаква молитва да четът, та не помня да е слагал такса.
Носеха кой какво може яйца сирене, мляко, може и рубла понякога.

# 331
Видях в жълт вестник статия за Боряна Тотева,обадих и се  и таксата е 50лв. мисля да пропусна. Моля,някой посетил я и с добри впечатления да сподели,пък току виж съм прежалила 50-тицата...

Нямам лични впечатления от нея, но доста хора, които са търсили помощта й смятат, че е мошеничка № 1 ...

# 332
  • Sofia
Здравейте! И аз реших да се включа и да споделя своите впечатления. Но първо да ви предупредя, че от скоро се сдобих с компютър и ако има грешки моля да ме извините. Посетих и тримата финалисти от Ясновидци и сега ще ви разкажа. Започвам с Христо. Аз лично не останах очарована. За миналото нищо не каза, а за бъдещето определи някакви срокове от 10-15 г. че до тогава я камилата , я камиларя. Освен това говореше много бързо и се наложи на няколко пъти да го карам да повтаря. Такса нямаше. Аз му оставих 20лв. Михаил определено е с класа над него. Каза ми доста верни неща за миналото а за бъдеще тепърва ще разбера дали познава. Само не ми хареса, че се държи някак високопарно. Но може би е нормално ако му се изсипват по една дозина хора на ден и то все с проблеми. Таксата му беше 50 лв но определено беше по добър от Христо. А сега за Марияна. Дръжте се да не паднете. За вас лъжа за мен истина. Влизам аз при нея, а тя още от вратата
- Т не идваш сама. Аз се поогледах а тя продължава
-Баща ти е с теб. Пот косиха ми се краката. Баща ми почина преди две години.
- Знам, че е мъртъв продължава тя. И като започна... Описа го мот а мот. И не само вида му, но и половината му живот. Тук вече не издържах и се разревах.
А тя ми казва
- Няма нищо страшно.
-Щом е тук значи иска да ти каже нещо.
След като се поокопитих си " поговорих "с баща ми и се почуствах като преродена. Забравих да питам нито за минало нито за бъдеще. Това преживяване ми дойде пре достатъчно и ще го помня цял живот.
Таксата и беше 30лв. но повярвайте ми заслужава си до последната стотинка.

Михаил да не би да си е вдигнал таксата на 50лв  Shocked ?

Иначе искам да кажа, че съм много разочарована от Цветанка Рангелова, не ми позна нищо и не ми отговори на конкретните въпроси.

# 333
Здравейте! И аз реших да се включа и да споделя своите впечатления. Но първо да ви предупредя, че от скоро се сдобих с компютър и ако има грешки моля да ме извините. Посетих и тримата финалисти от Ясновидци и сега ще ви разкажа. Започвам с Христо. Аз лично не останах очарована. За миналото нищо не каза, а за бъдещето определи някакви срокове от 10-15 г. че до тогава я камилата , я камиларя. Освен това говореше много бързо и се наложи на няколко пъти да го карам да повтаря. Такса нямаше. Аз му оставих 20лв. Михаил определено е с класа над него. Каза ми доста верни неща за миналото а за бъдеще тепърва ще разбера дали познава. Само не ми хареса, че се държи някак високопарно. Но може би е нормално ако му се изсипват по една дозина хора на ден и то все с проблеми. Таксата му беше 50 лв но определено беше по добър от Христо. А сега за Марияна. Дръжте се да не паднете. За вас лъжа за мен истина. Влизам аз при нея, а тя още от вратата
- Т не идваш сама. Аз се поогледах а тя продължава
-Баща ти е с теб. Пот косиха ми се краката. Баща ми почина преди две години.
- Знам, че е мъртъв продължава тя. И като започна... Описа го мот а мот. И не само вида му, но и половината му живот. Тук вече не издържах и се разревах.
А тя ми казва
- Няма нищо страшно.
-Щом е тук значи иска да ти каже нещо.
След като се поокопитих си " поговорих "с баща ми и се почуствах като преродена. Забравих да питам нито за минало нито за бъдеще. Това преживяване ми дойде пре достатъчно и ще го помня цял живот.
Таксата и беше 30лв. но повярвайте ми заслужава си до последната стотинка.

Михаил да не би да си е вдигнал таксата на 50лв  Shocked ?

Иначе искам да кажа, че съм много разочарована от Цветанка Рангелова, не ми позна нищо и не ми отговори на конкретните въпроси.
съгласна съм напълно. Бих добавила,че се дръжи някак си ... грубо Sad newsm78

# 334
Видях в жълт вестник статия за Боряна Тотева,обадих и се  и таксата е 50лв. мисля да пропусна. Моля,някой посетил я и с добри впечатления да сподели,пък току виж съм прежалила 50-тицата...

Нямам лични впечатления от нея, но доста хора, които са търсили помощта й смятат, че е мошеничка № 1 ...

Ясно,благодаря ти  Peace

# 335
Здравеите,отдавна не бях влизал в този саит,и се учудвам на тия гледачки и гледачи,какви са тия суми от 50 лв.Това си е жив обир,погледнете реално.Мисля че сума от по 15 или 20 лв си е рамките на нормалното,но 50 ле си е обир при това и в повечето хвърлени на вятъра.Аз когато бях на гледачката Виолета от Хасково жената ми взе 20 лв и останах много доволен.

# 336
Здравейте. След няколко часа успях да прегледам темата изцяло. Никъде обаче не успях да срещна ясновидец който да е в гр.Плевен или в близост до него.  Аз лично, до момента съм ходил при Севда от Д.Митрополия и  при една жена на име Ружа(ромка по произход) от Плевен. Севда ми каза неща от които честно казано до момента нищо от това не се е случило. Ружа в повечето случаи ми е познавала - казваш си трите имена и дата на раждане и започва да ти говори - здраве,семейство и т.н. Междувременно те пита и за точно определени въпроси които искаш да зададеш. Но все още не съм открил ясновидецът който да ми даде точен и конкретен отговор на въпросите които ме вълнуват. Ще ви помоля ако имате впечатления за някой врачка в гр.Плевен и околието да пишете .Благодаря ви предварително

# 337
  • Sofia
Здравеите,отдавна не бях влизал в този саит,и се учудвам на тия гледачки и гледачи,какви са тия суми от 50 лв.Това си е жив обир,погледнете реално.Мисля че сума от по 15 или 20 лв си е рамките на нормалното,но 50 ле си е обир при това и в повечето хвърлени на вятъра.Аз когато бях на гледачката Виолета от Хасково жената ми взе 20 лв и останах много доволен.

хубаво, прав/а си, ама айде стига реклама вече, ти се регистрира, само за да хвалиш тази Виолета ли???
каква ти е - роднина, приятелка?

# 338
Не ми е нито роднина,нито приятелка....тя е на годините на маика ми.....все  едни и същи хора и имена се обсъждат...а полза никаква........поне да има някаква положителност във всичко това .А колкото да рекламата маи всеки втори тук си прави прави някакъв вид реклама,и тои не знае за какво....а мнения всякакви,и после еди кои си не познавал и т.н.Аз просто си казвам собственото мнение.

# 339
  • Пловдив
Някой да знае за гадатели в Пловдив?

# 340
Здравейте, момичета виждам, че търсите телефона на леля Искра от едно село до Дупница, тя си е сменила телефона,аз лично съм много доволна от нея.Ето това е новият и телефон 0899353988.Дано да съм била полезна на някои от вас.

# 341
Обиколила съм цяла София и провинцията за да търся врачки и гледачки,ако мога да помогна с телефони и адреси там където съм ходила с удоволствие ще го направя.

# 342
Обиколила съм цяла София и провинцията за да търся врачки и гледачки,ако мога да помогна с телефони и адреси там където съм ходила с удоволствие ще го направя.

Може ли координати на гледач/ка в Пловдив или близо до Пловдив, която да познава бъдещето на човека .

Като само искам да повторя нещо, което съм споделила вече , че не съм срещнала човек, който да ми познае поне нещичко .

# 343
Някой да знае за гадатели в Пловдив?

Не знам дали си ходила при Данчо от с. Ягодово Peace

# 344
 Аз личн не съм ходила, но мой познати, който са били не са казали нещо хубаво т.е. не са били доволни .

Общи условия

Активация на акаунт