Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 278
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 345
Има ли някой мнение или да сте обсъждали следните имена:  
- АЛИ ШУГАН ОТ СЕЛО КОПРИНКА, КАЗАНЛЪШКО?
- Ходжа Шекет от Маданско?

Прочетих в Нета за тях следното:

Цитат
ГЕРГАНА ДЪЩЕРЯ МИ СЕ РАЗБОЛЯ ОТ ШЕЗУФРЕНИЯ, СУМАТИ РАЗХОДИ ПО ЛЕКАРСТВА, ПСИХИЯТРИ И БОЛНИЦИ ИМАХМЕ БЕЗ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА. СЪСТОЯНИЕТО И СЕ ВЛУШАВАШЕ. КАЗАХА МИ ЗА АЛИ ШУГАН ОТ СЕЛО КОПРИНКА, КАЗАНЛЪШКО, ПОЧТИ ВСИЧКИ ГО ПОЗНАВАТ, НО СА ПО-МАЛКО ХОРАТА, КОИТО ЗНАЯТ КАКВА СИЛА И ИЗЦЕЛЕНИЕ СЕ КРИЕ В НЕГО. ХОДИХМЕ ПЕТ ПЪТИ ПРЕЗ ДЕН ПРИ НЕГО. ПЪРВОЛАЧАЛНО ДЪЩЕРЯ МИ ПОЛУЧАВАШЕ ПО-ГОЛЕМИ КРИЗИ ОТ ЕДНОЧАСОВОТО МУ БАЯНЕ, НО В ПОСЛЕДСТВИЕ БУРЯТА ОТМИНА И ДОЙДЕ НА СЕБЕ СИ. МНОГО СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ. ПАРИ НЕ НИ ИСКАШЕ, НО НИЕ МУ ДАВАХМЕ ПО 50 ЛВ. НА КРАЯ СЪПРУГА МИ МУ ДАДЕ ДОПЪЛНИТЕЛНО 100 ЛВ. НИЩО ПАРИ ЗА ТАЗИ НЕСРАВНИМА УСЛИГА, КОЯТО НИ НАПРАВИ. ПО-КЪСНО ВОДИХ И МОИ БЛИЗКИ ПРИ НЕГО. ЧЕСТНО КАЗАНО НА БЛИЗКИТЕ ОБРЪЩА ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ. АЛИ ШУГАН ЗА НАС Е БОЖИЙ ДАР.

Цитат
аз бях при ходжа шекет от маданско и съм много доволна след като ходих нещата ми се оправиха намерих си работа и мъжа ми също и в къщи се пооправиха нещата.сега чакаме бебе . беше ми казал че имам магия и трябва да я развали пари взима колкото му оставиш аз дадох 20лв. сеанса е странен ама казвам че имаше ефект....

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:21 от Sega

# 346
Здравй tits, би ли споделила от кой ясновидец/ка в София си доволна. И ако може да дадеш координати във форума или на лични. Благодаря предварително.

# 347
Здравей,Iris аз лично съм много доволно от една жена в кв. Банишора казва се Динка приема много рано сутрин обикновенно в едно кафе срещу блока й.

# 348
мога да дам само домашен телефон на Динка когато ходите при нея си носете химикалка и листа за писане. Телефонът й е 9315912

# 349
Усмивка! в Пловдив съм ходила при един ходжа,но не помня как се казва беше преди десетина години.Селото се казва Звъничево и е от Пловдив към Асеновград.

# 350
  • Sofia
Даваха една жена при Гала вчера, мисля, че Надя се казва от Варна, някой има ли информация за нея?

# 351
Благодаря tits за инфото, а би ли казала събота и неделя дали приема и каква такса взима. И за бъдеще и за минало ли вижда, защото съм останала с впечатлението, че ясновидците ако виждат за едното не виждат за другото.

# 352
Приема и събота и неделя,взимаше по 10 лева ако имаш на мен не ми е взимала някои път като съм ходила,защото не винаги съм имала. Казва по малко за миналото и говори повече за бъдещето

# 353
Ох, и това доживях да търся врачка.  Не съм вярвала в тези неща, но за последната година и половина животът ми стана пълна каша, отникъде нищо не върви, каквито и сили и средства да влагам. Върхът на нещата  беше преди един ден, когато по чудо оцелях след бясна въртележка и катастрофа с колата. Може и от преживяния стрес да е, но вече съм убедена че имам някаква негативна енергия върху себе си. Започнах да ровя в нета и да звънкам на разни рекламиращи се  магове и врачки и меко казано съм отвратена. Процедират по един и същи начин с въпросите, чакат насочващи отговори, опитват се да налучкват и когато кажа не е така, веднага включват друга плоча, и накрая завършват с дежурното имате направена магия и развалянето ще струва 300/400/ 500/ 700 лв.  ooooh! Някои дори не правят и опит да прикрият измамите си, чак пък такова подценяване на интелекта на отстрещната страна ...
Как да отсея шарлатаните от наистина можещите и има ли такива изобщо? Все пак не съм толкова побуяла финансово, че да пълня гушите на измамници.

Единствено една жена от Варна - Силвана ми направи добро първо впечатление и ми каза неща които съвпадаха. Уф-ф, не знам вече, за пръв път се занимавам с подобни неща, четох ви назад в темата, ако някой е работил със Силвана и има впечатления от нея?

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 17:04 от vinsent

# 354
Аз пък преди няколко дена звъня на една ''ясновидка'' от един вестник ... нищо че на снимката беше 70 г. баба вдигна ми една жена на около 40 години  hahaha Аз й викам дали ще се намери откраднатата чанта тя ми вика че трябвало амулет да ми направи че да се намери  Joy и на всичкото отгоре като взе да ми дрънка някакви глупости че съм била мн объркана и аурата ми и тя била мн объркана  hahaha

Някой да има координати на ясновидка или гледачка от Казанлък че ми е много спешно ?  newsm78

# 355
  • Sofia
Аз пък преди няколко дена звъня на една ''ясновидка'' от един вестник ... нищо че на снимката беше 70 г. баба вдигна ми една жена на около 40 години  hahaha Аз й викам дали ще се намери откраднатата чанта тя ми вика че трябвало амулет да ми направи че да се намери  Joy и на всичкото отгоре като взе да ми дрънка някакви глупости че съм била мн объркана и аурата ми и тя била мн объркана  hahaha

Някой да има координати на ясновидка или гледачка от Казанлък че ми е много спешно ?  newsm78

може да напишеш коя е, че да не се лъжат хората.

# 356

може да напишеш коя е, че да не се лъжат хората.

изхвърлила съм вестника .. ама според мен всички които си пускат такива обяви са измамници и като ми дойде сметката на телефона само се моля номера  да не е бил импулсен  #Crazy

# 357
Някой ползвал ли е тези услуги :
http://www.plovdivmedia.com/9942.html

Една позната ми направи реклама на Нели Мицева, била много точна с нумерологичните си предсказания .

Да попитам по - опитните какво им е мнението ?!

# 358
  • Пловдив
Аз съм ходила при нея. По-скоро тя е нумероложка отколкото врачка.Казвала ми е неща който се сбъдват с времето. Доволна съм от нея.

# 359
Аз съм ходила при нея. По-скоро тя е нумероложка отколкото врачка.Казвала ми е неща който се сбъдват с времето. Доволна съм от нея.

Може ли да споделиш каква й е цената ?!
 Да, видях, че е нумороложка, какво точно говори т.е. за какво ?!
 Знам какво е нумерология, но не ми е ясно тя като си смята числата с предположения ли ги казва нещата или с някъв вид точност ?!
 Т.е. да не е като хороскопите по вестниците и телевизията?!

Общи условия

Активация на акаунт