Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 070
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 90
Айде и аз за Ивелина.....
Пращам СМС и питам :кога ще имам собствено жилище?

Веднага отговор:До края на годината(2009)

Да ви кажа ли дали позна или сами ще се сетите Mr. Green

още сме си в старата панелка

# 91
  • Лондон/Пловдив
Някой има ли впечатление от едно момче от Асеновград гледа казва се Радо ,аз не съм била при него .Бях се запътила преди 4 години когато правихме опити за бебе ,моя приятелка влезна при него и аз чаках да ме извика след нея .Това момче не ме прие при него казало на мойта приятелка ,че друг път ще ида сега нямало нужда .Като се прибрахме в Пловдив минахме през аптека и тя ми купи тест за бременност и познайте бях бременна .А сега ми кажете да му вярвам ли или не . Сега имам доста въпроси измъчват ме много неща ,мъжът ми замина за чужбина да работи и незнам кога ще се съберем пак заедно ,та се чудя дали да не ида пак при него.

# 92
Аз си мисля,че един "гледач"или врачкаили както там ги наричат
не би могъл да познае на всеки един човек.Има хора със различна аура и различна
енергия.Щом вече си установила ,че този човек може да ти познае-пробвай пак Peace
Разбира се винаги имай едно на ум.
Другото което знам е ,че един свестен екстрасенс никога не би ти казал ако предстои
нещо лошо.

# 93
Cherry Mom, ами пиши му адреса  и телефона на този Радо в Асеновград, ще отида и ще ти кажа впечатления после. Според мен щом без да те види дори е знаел за какво отиваш и ти е казал така значи познава все пак нещо,но дали всичко ще ти познае...Питай тази твоята приятелка сбъднали ли са й се нещата, които е казал!!!

# 94
  • Лондон/Пловдив
Лошото е че му нямам адреса нито телефона това беше преди 4 години .Знам ,че все още гледа там една позната ще ходи другата събота .Аз като исках телефона не го дава ,но ще ми запази час ,явно момчето и е казало да не го дава на никой .Ще видя като иде тя в съботата какво ще и каже и ще преценя след това дали да ходя или не .

# 95
# 96
Лошото е че му нямам адреса нито телефона това беше преди 4 години .Знам ,че все още гледа там една позната ще ходи другата събота .Аз като исках телефона не го дава ,но ще ми запази час ,явно момчето и е казало да не го дава на никой .Ще видя като иде тя в съботата какво ще и каже и ще преценя след това дали да ходя или не .

Искам да те попитам, когато си ходила преди 4 години. На твоята приятелка с която си била, всичко ли което и е казал се е сбъднало.
Моля те за конкретен отговор. Благодаря ти предварително Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 97
ами ще ти кажа какво е станало
когато твоята приятелка е влязла той е усетил и твоя проблем защото тя мисли за него и за това е отговорил на твоя въпрос
и при положение че само това те е вълнувало той за това е казал че няма нужда да влизаш
аз ходих при една в търново става въпрос
познава доволна съм
и тя ми вдигна чашата с кафе и каза името на бившия на моя много добра приятелка , която не можа да дойде с мен
каза че са се разделили и така нататъка и други неща , но ставаше въпрос че всъщност тя имаше проблем и ми говориха за нея
аз нямах проблем или не чак такъв по това време, моите неща не бяха толкова важни
така че моят съвет е да отидеш пак при този от асеновград
и тя защо не ти дава телефона
ако ти звъннеш няма да те върне би трябвало да усети че имаш проблем
аз така съм звъняла и веднага са ме приемали
да не говорим че и в 10 вечерта съм ходила на гледачка Simple Smile

# 98
върви с твоята приятелка за какво ще записваш час
не би трябвало да те върне
ако не е далеко върви с нея
аз ако съм няма да чакам
нали ти е наложително можеш ли да чакаш

# 99
мислите ли че гледача може да си губи силите от време на време
ходих при една и винаги ми е познавала
но съм забелязала че в някакъв период нещо и става и ми казва само неща , които ми се случват така или иначе в живота и сама мога да си ги позная
и като мине време после пак ми казва смислени неща
та се чудех нямам нищо в живоата което да ми се случи за да ми го каже
не може да ми види бъдещето
защото знам че не всеки път може всичко да се види
някой път се вижда много някой път много
или губи сили
...

# 100
мислите ли че гледача може да си губи силите от време на време
ходих при една и винаги ми е познавала
но съм забелязала че в някакъв период нещо и става и ми казва само неща , които ми се случват така или иначе в живота и сама мога да си ги позная
и като мине време после пак ми казва смислени неща
та се чудех нямам нищо в живоата което да ми се случи за да ми го каже
не може да ми види бъдещето
защото знам че не всеки път може всичко да се види
някой път се вижда много някой път много
или губи сили
...

може да зависи от различни фактори, но ако се развива ясновидеца правилно, би трябвало според мен да се засилват способностите, а не да се губят

# 101
  • Sofia
.Аз като исках телефона не го дава

Не се учудвам, някой хора си мислят, че като имат координати на някой ясновидец все едно имат нещо безценно ooooh!

Зная също, че някой ясновидци просто не искат да гледат на някой хора и ги връщат.

# 102
  • Лондон/Пловдив
За моята приятелка дали е познал незнам чесно да ви кажа аз като забременях и ни се разделиха пътищата ,а лошото е че и нямам телефона като си изгубих лятото телефона и всички номера си затрих #Cussing out. Ще чакам до другата събота и ще реша дали да ходя ако момичето което ходи е доволно ще ви пиша .Ще се опитам да взема телефона пак.А за това ,че не ме е приел да ми гледа е защото съм била бременна и не е хубаво до колкото знам  а така или иначе въпроса ми беше един защо не забременнявам .И аз много се учудих като не ме прие ,но 1 час след това вече знаех отговора -имах 2 чертички  Crazy

# 103
това са глупости, че като си бременна не трябва да ходиш
това беше момент , в които лесно разбирах дали гледачката познава или не
при положение че до 6 месец корема ми беше равен
а след това зимата с палтото не си личеше
но бързо разбирах кой става и кой не

# 104
понякога наистина връщат хора и не желаят да им гледат
защо?
мен до сега не са ме връщали
но са ми казвали че ако човека е лош или се занимава с магии или някакви не добри дела и за това

Общи условия

Активация на акаунт