Ясновидци (врачки) - втора тема

• 791 656
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 75
  • плевен
А вие защо искате ясновидци да ви предсказват бъдещи събития? И това с какво ще промени живота ви?

аз лично от любопитство, а ако имам проблем да разбера дали и как ще се разреши Peace

# 76
   Относно Гюла от Трилистник да се включа и аз.Не съм я посещавала аз, а майка ми и чичо ми.Преди години майка търсеше голяма апартамент в определен район и дълго време не намираше.Въпросната Гюла и каза датата на коята ще спим в новия апартамент.Това беше преди 18г. Преди две години чичо ми си беше скрил една много голяма сума и не помнеше къде я е прибрал.Майка го прати при Гюла и тя му каза точно къде са му парите.Той не вярваше, но много го беше яд че не ги намира и ей така отиде при нея на майтап.Прибра се и си ги намери, после ходи да я почерпи дори Mr. GreenТа, явно понякога познава жената.

# 77
когато знаеш какво ти предстои можеш да избереш дали да се случи или не от теб зависи

и аз така с моите приятелки

обаче до гробове не сме стигали

ами вие търсихте ли прилеп?
ходихме до едни пещери

една приятелка се раздели с нейния и ни хвана разговори , в които си говорим как ще му слагаме пята вода да се върне при нея
и беше откачил напрвово много се издънихме
обади и се и каза дай я тая вода да я изпия пак няма да се върна при теб

но това сме го правили за бъзик по-скоро незнам какво сме си мислили
където викаш да си запълваме свободното време

# 78
има някой които познават много , но за изчезлани неща
въпросният Яким , от Русе, за който ми казаха че е починал ,(не съм се убедила лично) чух от много места че помагал за изчезнали неща
откраднати изгубени и назовавал направо къде са под дървета на пътя на 100 км захвърлени неща и т.н.
може би се развиват в дадена област

ами има някой гледачи при които трябва да отидеш с проблем , а не просто да си гледаш

# 79
  • Sofia

ами има някой гледачи при които трябва да отидеш с проблем , а не просто да си гледаш

аз също съм с такива наблюдения. някой могат да ти помогнат само ако конкретно попиташ за проблем, наскоро четох за такъв случай с намерена открадната кола.

# 80
До момента не съм ходила на врачка, но имам проблем с приятеля си. Измъчвам се, защото много го обичам. Каквото е по силите ми, е направено, но нямаше ефект... Искам просто да разбера дали този човек е спрял да ме обича, за да се откажа от опитите си пак да се съберем, или пък има шанс отново да бъдем заедно.
Разгледах старата тема, само че там не публикувате координатите на тези, от които сте доволни, затова ще ви помоля да ми изпратите адреса и телефона на тези гледачки, от които сте доволни (по възможност на териториите на София).

# 81
Здравейте, искам да попитам хората знаещи и сигурни във възможностите на някоя врачка или ясновидка в София и ако е възможно да ми дадете адрес и телефон чрез който мога да се свържа. Благодаря ви предварително надявам се да ми помогнете да намеря някоя честна жена която познава и може да ми помогне за моя проблем. Благодаря

# 82
Аз също съм посещавала доста такива жени, но истината е, че съм попадала само на две жени които ми познаха неща и назад в миналото и занапред.
Тези жени не са известни, нямат реклами и опашки от хора пред вратата.
Едната гледаше на кафе, с триста зора я накарах да ми гледа-позна ми всичко.
Другата бе от Поморие, гледа на икони, казва се Радка, но бе много стара и не зная дали още е жива жената.
Истински даровитите не се рекламират, това съм забелязала.

# 83
Здравейте, може ли да напишете координатите на тази Гюла от Трилистник! А това село Трилистник е близо до гр.Раковски, Пловдивска област?

# 84
Ata абсолютно съм съгласна с теб
склонна съм да вярвам на тези , които не са известни , нямат реклами
днес ходих на една нова
казаха ми че много познава
имаше 5-6 човека да чакат
всичките казаха , че са доволни и за това пак са дошли
да спомена , че на мен не ми взе пари
каза нищо не ми оставяй
незнам дали е познала , защото чакам нещо да се случи и тогава ще разберем
но защо не ми взе парите
а тя взема колкото и оставиш
едната жена каза единия път нямала пари и тази и казала , влез не се притеснявай знам 4е нямаш пари нищо ела не ти искам парите

а съм ходила и на такива дето с калкулатор са ми смятали колко съм питала колко да ми вземат

# 85
Pilic, пиши координатите на тази жена при която си ходила - в кой град, адрес, телефон ако имаш!
Благодаря предварително!

# 86
pilic,сподели координатите на тази жена  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Да се посмеете малко Joy

"ЯСНОВИДКА" НОМЕР 1 ОБРАНА
Пловдивчанката Ивелина Христова, която стана победителка в риалитито "Ясновидци", е била ограбена от сръчни крадци. В съня си тя имала известни сигнали, виждайки ръце, които се протягат към златните й бижута, но превратно ги изтълкувала като предстоящо повишаване на цените на златото на световните борси.
Вероятно грабителите са я проследили, когато веднага отърчала до бижутерния магазин и купила четвъртинка злато под формата на обеци треперушки, две кила картофи и четири моркова за супа.
Образувано е производство срещу неизвестен извършител, но следователят е подписал протокола с "особено мнение".
- Как неизвестен? – каза той за "Зловинар". – Нали е ясновидка номер 1, възможно ли е да й е неизвестен крадецът...
Представителят на МВР отказа да потвърди съмненията, че Ивелина сама си е организирала кражбата на пари и златни бижута. Ченгетата са прибрали и един от морковите, който е нахапан от човек с обратна захапка.

http://www.novinar.net/news/iasnovidka-nomer-1-obrana_Mjg5NDsxNg==.html

# 88

В съня си тя имала известни сигнали, виждайки ръце, които се протягат към златните й бижута, но превратно ги изтълкувала като предстоящо повишаване на цените на златото на световните борси.

Ха!Е ,бива ли така? Joy

# 89

В съня си тя имала известни сигнали, виждайки ръце, които се протягат към златните й бижута, но превратно ги изтълкувала като предстоящо повишаване на цените на златото на световните борси.

Ха!Е ,бива ли така? Joy
                     rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт