Ясновидци (врачки) - втора тема

• 788 042
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 60
днес по нтв шоуто на иван и андрей участваше някакъв , който  предсказа това онова
изтървах му името накрая
някой гледа ли го
той каза че 80 процента могат да се предскажат нещата и съм съгласна
и че всеки може да си промени съдбата до някъде
и с това съм още по съгласна

където и да ходите не питайте , чакайте да ви говорят
и ако не споменат това което искате да знаете питайте чак накрай
макар че добрата гледачка ще знае за какво сте там и ще ви говори най-вече за това а не за други глупости да запълва времето
не отговаряйте на въпроси , поне не директно

леенето на куршум помага
аз се уплаших много с колата и ме беше страх да паркирам макар че има парктроници и всякакви екстри
ходих да ми леят куршум и не вярвах че ще ми помогне
нослед това бях по уверена от всякога
но не знам никой от бургас
ходих при туркиня
мисля че са най добрите
те са по вярващи и имат страх

# 61
днес по нтв шоуто на иван и андрей участваше някакъв , който  предсказа това онова
изтървах му името накрая
някой гледа ли го
това май беше Божидар Караджов, за който ставаше въпрос в предната страница Thinking

# 62
  • Sofia
да той беше, аз затова попитах.

# 63
Пак успяхте да ме провокирате да напиша още нещо.
Усмивка! , ти разбра ли какво означават думите" Има възможност да стане и по - рано от очакваното "? Означават, че ако направиш изчистването и защитата, които тя предлага, това ще стане до няколко месеца. От теб зависи! То бъдещето няма как да бъде предсказано съвсем точно, така както миналото и настоящето. И синоптиците бъркат понякога прогнозите, но никой не ги нарича шарлатани, нали? Ясновидката откъде да знае дали аз утре ще изям  ябълка или  банан, след като аз още не съм решила кое ще изям.
Да, скъпо е! Качествените услуги струват скъпо, и марковите дрехи са скъпи, но ги предпочитаме. Аз рискувах много, когато платих на М.А. цялата сума, а сега се радвам че живота ми се преобърна на 180 градуса в положителна посока.
Като напишете в гугъла М.А. ще ви излезе едно интересно видео и една статия за нея, под която има 14 коментари. И само два от коментарите са против нея, но не са ходили при нея, а се възмущават, че взима скъпо.
Дори тя направи така, че тези пари да ми се възвърнат многократно. И ако книгата на М.А. не ви хареса, то тогава никоя друга ясновидка или ясновидец няма да ви хареса. Нейното биополе е изследвано от специалисти и то е няколко пъти по-голямо от това на обикновен човек. Дори другите ясновидци ходят при нея , за да ги изчиства и съветва.
Предаването "Ясновидци" е направено за шоу, а не реклама. Това са начинаещи ясновидци, които се пробват, лутат се, не бива да ги обиждаме. С много ходене при такива можете да насъберете отрицателна енергия и да ви навредят без да разберете.

# 64
В връзка с темата - общо взето, не би трябвало да се разглеждат ясновидските услуги като поръчка на пица по телефона - плащаш си и ти се доставя това което си си поръчал... Имам предвид сериозните хора със способности, че за съжаление има хора, които не са наясно даже какво могат и какво правят е друг въпрос.(и не са просто мошенници)
Но все пак във Вселената има толкова много фактори, и немалко неща в някои случаи може да зависят и от самия човек и неговите постъпки и решения.
И много неща зависят и от нашия начин на живот, слабости, грешки и начин на мислене. Това може да е  доста некомфортно като концепция, но има ли промяна в нас, това може да промени и събитията в живота, много по-надеждно от ритуали за късмет.
Повдигайки нивото на собствената си енергия, може да се променят и събития в живота. На мен поне, за това ми помогна и настройка по рейки.  
Друг метод може да е използване на капки по д-р Бах... bouquet

# 65
Много ми хареса сравнението с пицата... Laughing
Разбира се, че има много начини и методи. В продължение на 8 години пробвах какво ли не, но не успях да променя живота си сама.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 10:56 от Инера

# 66
В продължение на 8 години пробвах какво ли не, но не успях да променя живота си сама.

може да зависи от различни неща, доколко е тежка съдбата, доколко е подходяща избраната техника и доколко интензивно се прави, отделно и росова карма ако има. В случая изледване на хороскопа може да даде пояснителна информация.

# 67
Здравейте отново! С Миахаил Наков така и не можах да се видя...Или никой не ми вдига телефона. Последно си бях запазила час за него за преди 3 седмици,но заради лошото време не дойде нито едната нито следващата седмица, а днес така и не можах да се свържа. Май не е трябвало да ходя при него, знам ли и аз!!!

# 68
Пак успяхте да ме провокирате да напиша още нещо.
Усмивка! , ти разбра ли какво означават думите" Има възможност да стане и по - рано от очакваното "? Означават, че ако направиш изчистването и защитата, които тя предлага, това ще стане до няколко месеца. От теб зависи! То бъдещето няма как да бъде предсказано съвсем точно, така както миналото и настоящето. И синоптиците бъркат понякога прогнозите, но никой не ги нарича шарлатани, нали? Ясновидката откъде да знае дали аз утре ще изям  ябълка или  банан, след като аз още не съм решила кое ще изям.

Извинявай, обаче аз не съм съгласна с теб  / не се заяждам - просто обменяме инфо /
 Аз също не знам утре дали ще ям банан или ябълка, но "ТЯ " би трябвало да знае , защото ...
 аз може да искам да си купя банани, но точно в този момент в магазина може да няма банани, а да има ябълки -
 съответно да си купя ябълките .

# 69
Инера , не съм съгласна с това че трябва да си платиш за да стане
и то тези крупни суми точно
това са алчни хора , и не виждам с каква добра енергия биха ме заредили
но е вярно , че като се ходи при неспособни хора ти пращат отрицателна енергия и ти объркват всичко това го знам от опит
а що се отнася да си промениш живота си зависи единствено от теб самата
човек сам си променя съдбата , и от него зависи дали ще му се случват хубави или лоши неща
тези които вървят с рекламите са точно хората с отрицателна енергия и само искат да ти вземат парите
и като има 100 000 глупака просто да пратят един смс или да посетят ей така да видят дали познава
те им пълнят джобовете
тези които познават не ги знаят много хора
дори не вземат пари
те дори не искат да гледат

# 70
ябълките и бананите ми напомнят за следното
една ' много добра гледачка ' , на таро , ми вика брак виждам , две деца момче и момиче
и аз викам кога
и тя вика ами за напред говоря в бъдещето
и аз викам кога
и тя вика абе напред бе момиче
и аз викам , ясно ама кога
то всеки се жени всеки има деца искам да питам кога
е кога кога когато стане много питаш
.....
нищо че нещата вече се случваха тя ми говореше за незнайното бъдеще напред
двусмислен отговор има всеки от нас и за това ходи някъде за да му помогнат с точния
така че тея по рано от очакваното и разни такива глупости са абсолютни пунта мара и трябва да си много зле за да им повярваш
предпочитам да ми кажат не мога да ти дам точен отговор , не да ме лъжат

# 71
pilic
Много, много  съм съгласна .

айде да ви разсмея малко :
Преди години си спомням с една приятелка отиваме при гледачка , и тя жената ни посреща така :
тя - каже момиче, какво искаш да ме питаш .
аз - ами интересуваме бъдещето ми
тя - задай ми точен въпрос
аз - ок - кога ще си купя кола ?! / съответно на мен ми е светнала вече лампата, че "тя " идея си няма защо съм там /
тя - ами , момиче, от теб зависи  #Crazy
аз - ми как ще зависи от мен, очаквам едни пари, обаче не знам кога точно ще ги получа и съм тук, за да получа точен отговор
тя - като му дойде времето, имай повече търпение . вие младите сте много нетърпеливи, искате всичко на момента . hahaha Joy

# 72
хахахха
Усмивка , къде я намери тая!!!?

не е зле да си разказваме такива работи

на мен единия път ми викат смърт виждам , на по възрастен човек
и аз супер се притесних
и викам ама как кой
и после и казвам ами аз имам малко проблеми с на моя приятел родителите
и тя вика
аааааааааа , ами значи това е
баща му иска да умреш , ще се опита да те убие
може да е малко грубичко
ама е доста смешно и глупаво незнам от къде го измисля
има някой с доста голямо въображение

# 73
pilic вече не помня къде съм е намерила.
Още като бях ученичка и студентка и си имах една леко луда приятелка, която постоянно ме мъкнеше с нея по разни гледачки ... баячки, ходжи и тем подобни екстрасенси ...
и от тогава се зарибих и ми беше станало като хоби .
Тогава бяхме свободни момичета, в смисъл без никакви ангажименти и си бръмчахме постоянно по такива места -
един вид се забавлявахме в свободното време / а ние имахме доста такова /

Но за толкова време, не е имало човек, при който да сме ходили и да ни е познал .
Като изключим обичайните неща, за който всеки може да налучква .

Имам доста забавни спомени .
Няма да забравя един познат ме замъкна при Гюла от Трилистник / дърта мангалка /

Като взе да ми обеснява как да си разваля магията -
трябваше да заровя 9 яйца на пресен гроб, като преди това да взема вода от три извора, ...
нещо се правеше на пълнолуние ....
едни черни кокошки, едни чудеса ... мале ... къв смях беше тогава  hahaha Joy
ама не си спомням целия ритуал ...  newsm78

обаче и до ден днешен като се сетя и си умирам от смях . hahaha Joy

Същата ми приятелка един ден реши да прави магия за любов с една гледачка .
Мале ... като се сетя ...  Whistling
тръгнала в един студ през януари, вън - 20 градуса, камък се пука, сняг, лед, виелици ...
ама тя върви и търси плодно дърво, та да зарови под него едни дървени лъжици, щото гледачката така и казала ...
и аз се чудя - от къде плодно дърво в тоя кучешки студ ...  ooooh!

Е как не се намери поне една ясновидка да ми познае !

# 74
А вие защо искате ясновидци да ви предсказват бъдещи събития? И това с какво ще промени живота ви?

Общи условия

Активация на акаунт