Ясновидци (врачки) - втора тема

• 792 439
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 930
Привет Дами,не съм влизала един ден и гледам тук се развива сериозна дискусия,Аз съм Мира8,  писах за Севинч и после Nial ме пита защо съм избрала ясновидец  като лекарство за депресията си пред психотерапевт или хомеопат. Ето и моя отговор;
1.Не съм избрала кой да е ясновидец, а Севинч, за която вече обясних,че според мен е ценно явление и призван човек.
2.Аз  самата  съм психолог и работя като психотерапевт
3.Въпроса на Nial ми се струва(вероятно неволно)ПРОТИВОПОСТАВЯ различните школи и техники и напрежението в последвалите отговори е логично.
От опита си като терапевт и житейския ми такъв на губене и намиране мисля, че човек е свободен, не само свободен а просто длъжен да търси и експериментира за себе си  и хората който обича най-добрия вариант.И мисля че  всеки интуитивно може да прецени кое работи за него и кое му вреди.....
А колкото до различните школи Да,има големи разлики.Но има една основна прилика всички те имат ангажимента да работят почтенно,умно, с цялата си енергия и воля за доброто на хората. Без това,независимо  от школата: класически медицина,хомеопатия,психотерапия,ясновидци и т.н помощта губи от силата си и е вече форма на  злупотреба.

Ето по този критерий избирам(старая се да избирам:))професионалиста, от който търся  помощ.
Поздрави и успех,Мира8

# 931
Mirа8,
а как психотерапевтирахте други хора, след като вие самата сте била с неотработени невротични проблеми.?!?!
Условието един психотерапевт да практикува е да мине през своя собствена психотерапия която да е успешна!!!

Какво се случи при Севинч?!
Тоест това еднократно посещение в какво се изразява - разговор или приемо-предаване на някаква енергия?

# 932
Благодаря

# 933
Аз посетих в Пловдив Нели Мицева,жената е нумеролог и астролог,останах многоооооооооооооо по.доволен от  всички посетени от мен врачки ,баячки и тн.  Получих доста по-конкретни насоки и съвети , а характеристиката за дома и здравето ми беше перфектна!
А колко взема и със записване ли е? newsm78
Да , в нета име телефонът на Нели Мицева.. Взима 20 лева

# 934
Mirа8,
а как психотерапевтирахте други хора, след като вие самата сте била с неотработени невротични проблеми.?!?!
Условието един психотерапевт да практикува е да мине през своя собствена психотерапия която да е успешна!!!

Какво се случи при Севинч?!
Тоест това еднократно посещение в какво се изразява - разговор или приемо-предаване на някаква енергия?

Simple Smile Колко много въпроси.......По времето, когато се чувствах нестабилна не съм работила с хора.
Да, едно от условията за терапевтична работа е психолога да е минал собствена терапия.
И аз съм имала такава. Няма условие терапевта никога вече да няма проблеми:) Житейските кризи са част от развитието ни  и могат да бъдат отлична школа,когато човек ги преработи.
Търся Севинч по различни поводи. в зависимост от нуждите ми и преценката й. Понякога  само говорим,съветвам съм се с нея, от делови въпроси (когато си купувахме къща например) до важни житейски избори. И да и енергийна терапия и предсказания. Севинч има подробен сайт, в който можеш да намериш доста информация и да си изградиш впечтление и усещане за нея.
Успех. Мира8

# 935
Паралелни светове някой можели да даде логическо обяснение за тях.

# 936
Паралелни светове някой можели да даде логическо обяснение за тях.

какво значи логическо обяснение на паралелни светове?
Освен физическия свят има и други светове, за да вижда човек в тях, трябва да има развити ясновидски способности(които може да се развиват).

# 937
Как са подредени и къде са те. Вселената е огромна за нас но силата на мисълта е в нас. Това ли са ясновидските способности.  Логика.

# 938
Как са подредени и къде са те. Вселената е огромна за нас но силата на мисълта е в нас. Това ли са ясновидските способности.  Логика.

1. Физически свят - материя
2. Етерен свят - касае силови течения, жизнени енергии, елементи (земя, вода, въздух, огън)
3. Астрален свят - касае чувства и емоции.
4. Ментален свят - мислите
5. Причинен свят - причините за нещата
6. Будхически свят - света на душата.
7. Атмичен - света на Духа

Човек има тела, отнасящи се към по-висши светове. Свръхсетивното познание касае преминаване от една степен на съзнание към друга. За да става това съзнателно, трябва да се премине обучение. Някои хора го могат от малки или по наследство (в някаква степен), но това може да е знак за работа в минал живот. Дори в този случай съзнателното развитие може да е ценно. Смята се, че има различни степени на ясновидство, най-висшите ясновидци могат да проникват и в причинния свят, това е доста по-високо ниво от виждане на аури и цветове.

# 939
" Психотерапията е осъзнаване" - тц, интересно схващане , Ивет...а сетих се, сигурно психотерапевтите са осъзнали, че нищо не знаят Laughing това си е голям напредък за тях...
А ти, Nial, знаеш ли изобщо защо пишеш в тази тема?
Чудя се кой сложи това заглавие " Ясновидци (врачки)" ? Може би трябваше да бъде феномени ( ясновидци). Защото истинският ясновидец е феномен, който може всичко : да вижда минало, настояще и бъдеще, да въздейства енергийно, да прави точна диагностика и да лекува физическото тяло с билки и други природни средства, да може да лекува неизлечими и трудно лечими болести.

# 940
Силата на мисълта насочена с доброта дава Светлина. Затова всеки човек има право на свободна воля. Знаели някой какво е паралел.

# 941
Силата на мисълта насочена с доброта дава Светлина. Затова всеки човек има право на свободна воля. Знаели някой какво е паралел.
това, което се смята, е, че  по-висши светове се препроникват - по-висшите проникват по-долу намиращите се.
В този смисъл условно може да се използва приблизително думата "паралелни"

# 942

Защото ми доставя вселенско удоволствие  Grinning

# 943
Mira8 Peace

Nial hahaha

# 944
" Психотерапията е осъзнаване" - тц, интересно схващане , Ивет...а сетих се, сигурно психотерапевтите са осъзнали, че нищо не знаят Laughing това си е голям напредък за тях...

Интересно ли е схващането ми!?
То определя нещата такива каквито са, а не е моя прищявка.

Добре показваш, че не знаеш нищо за психотерапията!
Преди 8-9 и повече години психотерапевтите са биле доста малко в България.
Имаш висше и го проучи казваш психотерапевта при който си ходила.....как го проучи,  това сега което го има в интернет като информация тогава го е нямало.
Явно е че си попаднала на неопитен все още или бизнесиграч или пък фалшивТерапевт, или пък на човека всичко си му е било ОК но вероятно нагласата ти е била да дойде всичко наготово!

Правилна е поговорката "една птичка пролет Не прави"......От един психотерапевт Не можеш да знаеш какво е психотерапия!
Има едно най-малко 20 психотерапевта в България опитни които наистина са на много високо ниво. И доста още по-млади които са високо мотивирани за постигане на практически успех с конкретния клиент и бъдещи практически успехи!

Разбира се има и такива БИЗНЕЗиграчи които представа си нямат от практиката в областта!
Насочили са се само в теорията и обучителната сфера...и провеждане на всякакви курсове щото там е по лесно и парите са повече........  
И един такъв ТЕОРЕТИК като вземе да провежда терапия с действителен клиент, вероятността да се получи късо съединение е голяма защото професионалната му практическа интуиция е на ниво НУЛА!!!
В днешно време човек само ако иска МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ ИСТИНСКИ ПСИХОТЕРАПЕВТ, материали за проучване от опит на други хора с него много!
Искам само да кажа че нямам никаква финансова изгода от рекламиране на психотерапия, финансовото ми задоволяване идва от областта "строителство, архитектура, геодезия"

На мен ми е интересно едно нещо!?
Нали шефа горе-Висшия Разум е изпратил душите да трупат опит на Земята, и да си учат уроците!
Е какво научаване на урок е да ходиш за най-малкото нещо при ясновидец да ти подсказсва какво щяло да стане? То е като  подсказването в училище и преписването, и те лишава от изграждане на собствени навици опит и осъзнавания......и блокира малко или много активното съзнание /съзнаваното/ да се разширява! Разширяването на активното съзнание идва от СЪЩИНСКОТО СЪЗНАНИЕ/несъзнаваното/!
И когато един ден отиде душата там горе в другите светове и почне да дава анализ какво е правила през последния си живот  истината ще лъсне че са и подсказвали....и уроците са останали НЕотработени и налични...........ИИИИИИ айде пак долу да се работи върху същите уроци без да се напредва значително!

Искам да кажа че всичко това го говоря като човек който е посещавал около десетина даже и повече  от така наречените феномени главно заради здр. проблеми ....всичко това преди 1995 година,  когато съм била под 20 годишна възраст. И ама абсолютно нито един не ми е въздействал по какъвто и да било начин .....нито оздравяване, нито енергии ....нито каквото и да било ми е въздействало и предсказано.
Е да,  до такива като Кочовска и Ванга НЕ съм стигала..........за там НЕ мога да споря.
Но все пак трябваше поне един от тези 10-15 да направи нещо нали след като се пише феномен!

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 05:58 от Ивет

Общи условия

Активация на акаунт