1.Не съм избрала кой да е ясновидец, а Севинч, за която вече обясних,че според мен е ценно явление и призван човек.
2.Аз самата съм психолог и работя като психотерапевт
3.Въпроса на Nial ми се струва(вероятно неволно)ПРОТИВОПОСТАВЯ различните школи и техники и напрежението в последвалите отговори е логично.
От опита си като терапевт и житейския ми такъв на губене и намиране мисля, че човек е свободен, не само свободен а просто длъжен да търси и експериментира за себе си и хората който обича най-добрия вариант.И мисля че всеки интуитивно може да прецени кое работи за него и кое му вреди.....
А колкото до различните школи Да,има големи разлики.Но има една основна прилика всички те имат ангажимента да работят почтенно,умно, с цялата си енергия и воля за доброто на хората. Без това,независимо от школата: класически медицина,хомеопатия,психотерапия,ясновидци и т.н помощта губи от силата си и е вече форма на злупотреба.
Ето по този критерий избирам(старая се да избирам:))професионалиста, от който търся помощ.
Поздрави и успех,Мира8

Колко много въпроси.......По времето, когато се чувствах нестабилна не съм работила с хора.