Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 973
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 960
Аз съм ходила при леля Бойка от Перник,жената ми каза за неща,за които няма как да научка,за бъдещето не знам дали ще познае.Но за леля Искра от Бистрица съм говорила само по телефона,но честно казано такива глупости ми наговори и въпроси от рода,госпожица ли си,брат ли имаш,на майка ти приличаш.Нищо общо.Ако има някои мнения за тях нека да ги сподели. Simple Smile

# 961
има различни видове ясновидци - за диагностиката може и с информация от друго същество или Учител или ясновидеца със собствената си способност да вижда аурата и органите като скенер може да намира болестта. Имам съм случаи и за двата начина.

Ивет, за Надя Андреева от с. Камено е интересно, може ли подробности, сайт, др. ?

Може вече и да си ги видял, те тези линкове и други излизат веднага след търсене в гугъл.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=195124 … mp;sb=5&part=

http://nadia-andreeva.hit.bg/

Нали НЕ твърдя че може да лекува със сигурност само посочвам какво пише.......

# 962
Всъщност това  е много обнадеждаващо. Реално хората ако са излекувани и доволни то те сами ще направят нещо за нея. Имам позната, която живее в провинцията , един човек и  подари апартамент в София. Ами нормално, той като е жив ще си работи и ще си купи нов  Laughing Смешно е защото хората плачат за жилище и ипотеки и какво ли не, а тя живееща в почти мизерия получи апартамент. Хората с дарба имат силна помощ. Колкото по-малко искат , повече получават.

# 963
Момичета,
регистрирах се тук, за да си споделя и аз впечатленията от Виолета от Хасково.
С две думи - много съм разочарована. След всичко, което прочетох тук, си мислех, че наистина е добра, но ... уви.
Изброи буквите от азбуката, но така и не улучи точно тези, които трябва Laughing
Естествено това я притесни,  та премина към описание на бизнеса, който аз нямам newsm78
Като разбра, че и тук не е улучила, премина към описание на баща ми, който изкара пияница  #Crazy, на майка ми - тя пък невротичка  #Crazy и т.н. След това описа човека, за който би следвало да се омъжа - около 50 годишен, чужденец, нищо че аз  вече съм омъжена за 35 годишен чистокръвен българин, което й казах впоследствие. Joy Joy
И за капак, ми каза, че имам направена магия и ако ТЯ не я развали, ще съжалявам. Развалянето й естествено е на стойност 150 лева.

# 964
Между другото лично аз ходя при една жена тук в София, и да Ви кажа никак не е зле. Е, не познава на 100%, но става, а пък и не говори за магии, които трябва да разваля. Та ако някой се интересува, ще му дам телефона.

# 965
Здравейте,

търся телефона на Кеазим Ходжата от Лозенец. Моля ,Ви помогнете ми наистина съм в много трудна ситуация. Благодаря Ви предварително!

# 966
Този Маарем ходжа го гледах в предаването на Венета Райкова Joy ,нищо,важното е ,че той си вярва hahaha
А за Али Шуган най-после да видя мнение от някой,който е ходил bowuu

Molya,dai kordinati na coveka ,po telefon li se zapisva ili se hodi na myasto?

# 967
Този Маарем ходжа го гледах в предаването на Венета Райкова Joy ,нищо,важното е ,че той си вярва hahaha
А за Али Шуган най-после да видя мнение от някой,който е ходил bowuu

Molya,dai kordinati na coveka ,po telefon li se zapisva ili se hodi na myasto?
Друг някой беше писал,че е ходил при Али Шуган,аз не съм,но ето сайт с тел. за контакти: http://www.magiite.com/za-kontakti/

# 968
Здравейте,регистрирах се току що и то единствено за да изкажа благодарности на Севинч-НЕВЕРОЯТНА ЖЕНА.Искрено и благодаря

# 969
Може ли да споделиш нещо повече за Севинч,познава ли или тя задава само въпроси?Ако можеш по конкретно да кажеш за нея. Simple Smile

# 970
beki55,
моля те дай ми координати на тази жена от Поморие-име,телефон,адрес.Авансово благодаря.

# 971
 Тази тема доста интересно върви.
 Аз така й не прочетох някой, който да познава и за пореден път се убеждавам, че няма такива хора .

Ивет , поздравявам те за постовете ти  Peace

# 972
Относно Севинч - аз  ходих при нея съвсем скоро. Наистина жената е с висок морал и много се впечатлих, че въпреки че е от малко селце в планината и сигурно няма кой знае какво образование, говореше много интелигетно. Жената е с много позитивна енергия, успокоява. Сеанса протича по следния начин: казваш си името, годините, мен ме пита и какво работя. За разлика от много други тя не казва ще се случи това и това, а по-скоро ти дава някои насоки и те оставя ти сам да прецениш кой път да поемеш. Някой беше писал тук, че човек сам си определя съдбата. Явно и според Севинч е така. Казва ти какъв цвят ти е аурата, което наистина е важно. И най- накрая ти прави много точна диагностика и енерготерапия. Казва ти някои билки ако искаш да пиеш. От енерготерапията или от какво не знам, но след сеанса с нея се чувстваш много спокоен, та чак ти се доспива. При мен беше много интересно, че аз по принцип пуша, но след като излязох от къщата й почти цял ден не ми се пушеше, чак привечер и то една две цигари, а нормално привършвам кутията по това време на денонощието. Ако имате наистина проблеми - посетете я, но не очаквайте чудеса ако не сте готови да работите върху себе си след това. Аз лично също не знам дали ще успея да изпълня това което тя ми каза, но поне ще опитам, дано има ефект върху мен и живота ми.
Надявам се, че бях изчерпателна.

# 973
Колко взима Севинч?

# 974
При нея наистина е колкото оставиш.

Общи условия

Активация на акаунт