Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 472
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 270

за сега намерихме телефона на леля Искра - 0898495412

Някой свързал ли се е с леля Искра от с. Бистрица, този номер е невалиден, някой ако има познати ще съм благодарна, ако открият нещо..
Какво ли не пробвах из нета, но няма никаква информация за нея, а за селото е много оскъдна

# 271
Обичат да си скалъпват статии, като глухонямата пророчица Магда - такова животно няма!

Аз и преди казах, че е въпросната 'пророчица' е художествена измислица, но никой не повярва.

# 272
Момичета чух за един мъж в Пловдив,който много познавал, но не гледа масово. Бил много набожен, но нито знам име, нито къде се намира. Някоя от вас ходила ли при някой мъж-гледач в Пловдив. Бил около 50-те. Мой далечен познат един път спомена, но не пожела да ми каже координатите му,а и т.к. не сме вообще близки не посмях и да настоявам повече. Всичко, което му казал се сбъднало във времето. ???

# 273
Момичета чух за един мъж в Пловдив,който много познавал, но не гледа масово. Бил много набожен, но нито знам име, нито къде се намира. Някоя от вас ходила ли при някой мъж-гледач в Пловдив. Бил около 50-те. Мой далечен познат един път спомена, но не пожела да ми каже координатите му,а и т.к. не сме вообще близки не посмях и да настоявам повече. Всичко, което му казал се сбъднало във времето. ???

Аз не съм чувала за такъв човек в Пловдив, но естествено не мога да знам всичко .
 И мен ме интересува този човек .

# 274
Здравейте на всички от форума, Grinning
случайно попаднах на тази тема търсейки и аз добър ясновидец при когото да ида за нещо като консултация. Прочетох цялата тема и реших да се обадя на Мирела от Пловдив, и да си запиша час. Тъй като живея в София си записах час за тук. Какво беше обаче учудването ми когато ми каза секретарката и, че таксата и за София е 50лв, и да нося колкото мога повече снимки на мои близки. Както и вие обсъждате в темата тези, които искат повече пари не винаги са добри. Сега се чудя дали да рискувам да ида и да видя дали ще ми вземе 50лв и ще ми наговори куп щуротии или да си остана със съмненията и 50лв в джоба. Дали някой друг се есвързвал с нея и има ли още някое мнение за нея освен на момичето публикувало телефона и.

# 275
Iris, по-добре изобщо не ходи при нея.
Ами то от километри личи, че повече се интересува от дебелината на портфейлите на хората, отколкото от ясновидството /ако изобщо е ясновидка!/

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 08:19 от krem-karamel

# 276
Момичета едно допълнение за незнайния гледач от Пловдив - гледа освен на кафе и на някакви метални топки, които ти давал да подържиш в ръката си и после като ги вземел почвал да ти говори. Живее в къща, но в кой квартал не знам.
Ако някоя от вас е ходила нека даде координати, ще бъда много благодарна. Човека е изпитан, както казах този познат каза, че всичко което му е казал се случило в последствие с точните детайли които му бил описал човека. Аз съм изумена, честно казано!!!Човекът бил набожен, тарифа за гледане няма - колкото оставиш.

# 277
 Embarassed Много се извинявам на всички, имах в предвид Мариела от Пловдив , не Мирела както съм написала преди това.

# 278
  • София
Здравейте,

Понеже не нямам и секунда време да изчета цялата тема, искам да ви попитам - някой ходил ли е при Лаура Вардеварян?
Отзиви, мнения - очаквам ви момичета  Praynig

# 279
И на мен Ангелина от Люлин нищо не ми позна.Наговори ми куп измишльотини,от които,разбира се, нищо не се случи.
Моля,ако някой отиде при Мариела от Пловдив,да сподели впечатления.

# 280
Здравейте на всички от форума, Grinning
случайно попаднах на тази тема търсейки и аз добър ясновидец при когото да ида за нещо като консултация. Прочетох цялата тема и реших да се обадя на Мирела от Пловдив, и да си запиша час. Тъй като живея в София си записах час за тук. Какво беше обаче учудването ми когато ми каза секретарката и, че таксата и за София е 50лв, и да нося колкото мога повече снимки на мои близки. Както и вие обсъждате в темата тези, които искат повече пари не винаги са добри. Сега се чудя дали да рискувам да ида и да видя дали ще ми вземе 50лв и ще ми наговори куп щуротии или да си остана със съмненията и 50лв в джоба. Дали някой друг се есвързвал с нея и има ли още някое мнение за нея освен на момичето публикувало телефона и.

какви 50 лева
лелеееее

# 281
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
понеже не е от твоя град , може и по телефона
пиши ми какво е станало
аз и приятелките ми сме много доволни
ot wsi4ki kydeto sym bila , tazi wsi4ko mi pozna, za razlika ot drugi

# 282
  • Хасково
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
пиши ми какво е станало
Bi li kazala neshto za tazi jena, ot koi grad e?

# 283
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
пиши ми какво е станало

Уникална женица, обадих и се и останах с много добри впечатления за нея. И наистина познава Simple Smile

# 284
  • София
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
пиши ми какво е станало

Уникална женица, обадих и се и останах с много добри впечатления за нея. И наистина познава Simple Smile

И аз да попитам:
- от кой град е
-на какво гледа
-по телефона може ли да ти гледа или си уговаряте час за при нея
-колко взима, и ако те консултира по тел как става плащането

Общи условия

Активация на акаунт