Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 424
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 285
ИНЕРА,моля те изпрати ми името и тел.на твоята ясновидка на лични.

# 286
10 lewa wzema
kaza 4e moje i po telefona
ina4e e ot ruse

# 287
# 288
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
понеже не е от твоя град , може и по телефона
пиши ми какво е станало
аз и приятелките ми сме много доволни
ot wsi4ki kydeto sym bila , tazi wsi4ko mi pozna, za razlika ot drugi

Уникална женица, обадих и се и останах с много добри впечатления за нея. И наистина познава Simple Smile
Може ли да ми обясните как може да ми гледа . Само по телефона ли

# 289
А как й се плаща на тази жена ако ти гледа по телефона?

# 290
Да Кажа че има човек който наистина помага на хората и това е Кирил Слатински.Кабинетът му се намира в Кв.Орландовци ул.Босилеградска 14 (пряка на Мара Бунева) и приема от 10:00-18:30ч. от понеделник до петък или може да се свърже с него на телефон 0896718553.

# 291
  • Sofia
Да Кажа че има човек който наистина помага на хората и това е Кирил Слатински.Кабинетът му се намира в Кв.Орландовци ул.Босилеградска 14 (пряка на Мара Бунева) и приема от 10:00-18:30ч. от понеделник до петък или може да се свърже с него на телефон 0896718553.

Ето какво казва гугъл за него - продава кремчета:  ooooh! #Crazy
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=alternhealt&Number=19 … amp;sb=5&vc=1

# 292

за сега намерихме телефона на леля Искра - 0898495412

Някой свързал ли се е с леля Искра от с. Бистрица, този номер е невалиден, някой ако има познати ще съм благодарна, ако открият нещо..
Какво ли не пробвах из нета, но няма никаква информация за нея, а за селото е много оскъдна

На леля Искра телефона намерих, като се обади на услуги в Дупница, от където ми дадоха телефона на пощата в с. Бистрица.
От пощата жената даде телефона, като казах, тогава, че предпочитам мобилен. Би трябвало да има и домашен телефон, така че, който реши да се обади и да пита за домашен.
Мобилния тогава работеше без проблем, сега нямам идея защо не работи.
Жената от пощата беше много любезна, /ако и вие сте много извинителни, любезни и т.н. едва ли ще ви откаже / Simple Smile))) в селото всички познават леля Искра.
От София се стига много бързо. 60 км. са.
Селото е изключително красиво Simple Smile
Който и да питате къде живее ще ви упъти.
Жената е много мила и любезна, изключително лъчезарна.
Аз останах доволна. Наистина говори много позитивни неща, което те зарежда.
Записала съм си разговора с телефона /така правя винаги, за да си имам всичко и да си сравня след време/, тъй като трае около час. Тя говори доста неща, много подробно, чак в повече... за вас, за разни близки и т.н. чак по едно време ви се иска да кажете - дайте да стигнем до най-важното Simple Smile))))... но тя така или иначе стига и до него. Можете да питате и за други хора, аз носих снимки. Макар, че гледа на кафе, може да ви каже и за други хора.
Познава, като, за да ви кажа с точност трябва да мине поне година... и да пиша отново, за да кажа дали тези неща са се случили.
Определи много точно какъв човек съм, какъв характер, разни предишни заболявания, вкл. от дете имах от фигурното пързаляне травма на коляното, а миналата година си увредих сама малкия пръст на ръката, като почти година се борих да го оправя и най-накрая успях - сега няма и следа вече... но тя примерно казва - какво си си направила на малкото пръстче на ръката... и подобни всякакви ги познава.
Сега... има разни дребни неща, които примерно не ми се вързаха  с някого - да речем  близък с проблем със щитовидната жлеза но вече отминал... най-близката ми приятелка има хашимото, но го лекува в момента, като един от хормоните е влязъл в граница, но не още всички... т.е. за някои неща - да, може да има такива, но примерно не се сещам в самия момент. Но нещата пряко свързани с мен си бяха така.
За личните неща, ще ви пиша по натам, когато и каквото се случи...
но като цяло не съжалявам, че отидох, защото е слънчева, зарежда те с позитивизъм, а и самото село е изключително местенце... в подножието на Рила.
Ходихме три момичета. Едната ми приятелка не остана доволна, но пък и тя дойде скептично настроена относно Simple Smile
Аз лично останах доволна.

# 293
за Joey
pylna ti e kutiqta

обади се на тази жена
0886 309915

казва се нана
понеже не е от твоя град , може и по телефона
пиши ми какво е станало
аз и приятелките ми сме много доволни
ot wsi4ki kydeto sym bila , tazi wsi4ko mi pozna, za razlika ot drugi

Уникална женица, обадих и се и останах с много добри впечатления за нея. И наистина познава Simple Smile

РАДВАМ СЕ ЧЕ СИ ОСТАНАЛА ДОВОЛНА
ОБАЧЕ ЖЕНАТА ИМА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ И НЕ Е УДОБНО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА
ДАЖЕ МИ СЕ СКАРА ЧЕ СЪМ И ДАЛА ТЕЛЕФОНА В САЙТ ЗАШОТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГЛЕДА НА МНОГО ХОРА , А САМО НА БЛИЗКИ
ЩЕ ПОМОЛЯ ДА НЕ Я ПРИТЕСНЯВАМЕ
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 294
Здравей masun,
би ли разяснил/а в какво се състои помощта на Кирил Слатински. Изобщо не става ясно за каква помощ иде реч.

# 295
Здравейте!
Прочетох темите и не видях да е коментирано за Адем от София.
Приемал някъде близо до Централна гара. Записвало се от предния ден,
защото имало голям интерес за него.
Някой има ли повече информация за него?

# 296
  • Sofia
Здравейте!
Прочетох темите и не видях да е коментирано за Адем от София.
Приемал някъде близо до Централна гара. Записвало се от предния ден,
защото имало голям интерес за него.
Някой има ли повече информация за него?

този беше някакъв измамник доколкото си спимням.

# 297
Sega , ходила съм при Адем преди няколко години. По точно баба ми ме води . Нищо което ми каза не ми се сбъдва. Аз когато ходих приемаше в една кооперация срещу втора градска болница. Но те съветвам да не ходиш.

# 298
Vaflichka, Voltarena   bouquet 
Благодаря Ви за информацията!

Видях в темата кратък благоприятен отзив за Стефка Златкова
(0888354793) от Велико Търново
Още подробности има ли някой за нея да разкаже?
С какво се занимава и къде се намира точно?
Как е записването? На какво и как гледа - за минало и бъдеще ли?

# 299
  • Parsberg
Аз съм ходила при Стефка няколко пъти.Тя гледа на снимка и си казваш само рожденната дата.Не знам какво да ти кажа да ли познава или не.Някои неща от миналото познава но др.не.за бъдещето също.Имам смесени чувства но като цяло не съм много доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт