Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 372
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 375
Добре, де ами леля ви Искра тогава как е познала на други хора неща, които няма как и от къде да знае?

Виж, аз не споря, нито казвам нещо против твоя пост.
 Само споделям какво ми се случи .

Но тук искам да споделя нещо ...
 Случвало ми се е да ме води приятелка при гледачка, която според нея мн. познава.
 Отиваме двете и какво се случва - жената се опитва да налучква, а моята приятелка си казва всичко ...
 Естествено, че в този случай тя е доволна.
 Но като дойде моя ред  да ми гледа и аз като не отговарям на нито един нейн въпрос се вижда ясно, че нищо не познава.

Един човек , който има самочувствието, че вижда бъдещето не трябва да задава въпроси.
 Това е много важно .
Аз винаги когато ходя някъде да ми гледат - МЪЛЧА.
И ако ме попитат - Какъв е проблема ?!
Аз отговарям така  - Вие ми кажете, нали за това съм при Вас .
И много често ми се казва- имате направена магия, за това не мога да ви гледам.
Трябва първо да е развалим и тогава ..... Whistling ooooh! Joy hahaha

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 12:26 от Усмивка !

# 376
  Магия за мълчание ли Joy Joy Joy

# 377
Joy Joy Joy
 Права си, но там е работата, че  на срещата с тази жена аз мълчах, само тя говореше.

# 378
Мислех че търсите помощ от гледачки да ви помогнат по-ясно да видите възможните варианти за решението на проблем за да можете да направите информиран избор, а от повечето от казаното до тук излиза че се опитвате да ги тествате дали ще познаят миналото или още по-малко бъдещето, което зависи предимно от самите вас. Досега на мен са успявали да ми "познаят" някои неща, но те са от сорта на лесно предвидимите и то от ясновидки които са ме познавали с години, така че не го броя за съвсем достоверно.

# 379
Мислех че търсите помощ от гледачки да ви помогнат по-ясно да видите възможните варианти за решението на проблем за да можете да направите информиран избор

Защо всеки си мисли, че за да отидеш на гледачка задължително трябва да имаш проблем и да търсиш помощ?! newsm78
 Много странно !?

Стандартния въпрос на повечето гледачки е точно такъв :
 Какъв е проблема ?!

Но, много странно ме гледат когато отговоря :
 - Аз нямам проблем !
 Следва втори въпрос :
 - Тогава защо си тук ?!
 - За да чуя бъдещто си - без значение дали зависи от мен или от някой друг .

Най - много ме дразнят ясновидките, който задават въпроси ....
За съжаление повечето са такива .... шарлатанки .... за пари ....
И обикновенно ставам и си тръгвам без да оставям и лев, защото те се подиграват с хората, особенно с тези,  който наистина имат проблеми и търсят решение и спасение .

# 380
Да, извинявай, пропуснах че има и такива просто от любопитство. Вероятно първо питат за проблема, защото повечето хора са там с проблем, малко ще са тези да раздават пари от любопитство като се подразбира че ще има немалко шарлатани.

# 381
Да, извинявай, пропуснах че има и такива просто от любопитство. Вероятно първо питат за проблема, защото повечето хора са там с проблем, малко ще са тези да раздават пари от любопитство като се подразбира че ще има немалко шарлатани.

Не разбирам тона ти ?! newsm78
 Но въпреки това ще ти обесня, че моят отговор " Аз нямам проблем " е вид проба .
 Защо аз трябва да й казвам какъв ми е проблема или каква ми е болката ?!
 Защо ?
 Именно това правя аз - провокирам , за да открия ИСТИНСКИЯ / ТА !

# 382
Аз пък не разбирам ти какво не разбираш в това което казвам. Или смяташ че 99% от отиващите при ясновидец са от чисто любопитство там и е супер странно защо са те попитали за проблем? Случая с теб ми прилича 100% на този с един мой приятел от студентските години. Искаше да го заведа на всички ясновидци които познавах за да ми докаже че никой нищо не може да му познае. Така и стана. От около 10 човека никой нищичко не му позна, а на едно място дори ни изгониха от вратата преди да сме казали и дума. А немалко хора твърдяха, че същите са им помогнали много.

# 383
Усмивка, извинявай за неудобния въпрос, но все пак: Какво очакваш да получиш от "истинския ясновидец", ако допуснем, че някога попаднеш на такъв?
И с какво по-точно би се променил живота ти след отговорите, които един "истински ясновидец" може да ти даде?

# 384
 Grinning  тук е станало весело

# 385
Аз пък не разбирам ти какво не разбираш в това което казвам.

Не съм казала, че не разбирам какво казваш, а не разбирам тона ти, т.е. защо се дразниш и го приемаш лично .
 Всеки си има проблем и болка, т.е. си има причина да посети гледачка, но не е приятно да се подиграват , нали ?!
 Както примера с леля Искра - за мен това си е чиста подигравка . Да ме извинява жената, ама нещо не се получи .

Ако ти си доволна от някой, който ти е познал и помогнал - сподели го - може да помогне и на някой друг .

Не мисля, че казвам нещо лошо, за да реагираш така - тази тема е за обмяна  на опит и всеки си споделя личниите впечатления .

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 07:12 от Усмивка !

# 386
Усмивка, извинявай за неудобния въпрос, но все пак: Какво очакваш да получиш от "истинския ясновидец", ако допуснем, че някога попаднеш на такъв?
И с какво по-точно би се променил живота ти след отговорите, които един "истински ясновидец" може да ти даде?

Карамелче, не е неудобен въпросът - ще ти отговоря и то с точен пример лично за себе си .
 Преди няколко години / 2006 г. / мъжа ми започна да има проблеми с ухото , след като обикаляхме доста  специалисти УНГ, правехме изследвания  и сменяхме доста лекарства - проблема си му оставаше .
 Тогава една приятелка ми даде кооридинати на няколко гледачки .
 Питала съм на доста места точно за този проблем и на всякъде ме успокояваха, че всичко си е ОК и че това " неразположение " негово ще отмине .
 Няма да се спирам в подробности, че някой даже искаха да ми развалят магия срещу определана сума ....
 До тук чудесно звучи, нали ?!
 да, до м. април 2009 г. когато се наложи спешна операция в транспортна болница в София .
 Наложи се трапанация на средното ухо ...
 Лекарите буквално се бореха 6 часа с живота му .
 Благодаря на Бога, всичко мина нормално, той е жив и здрав , и дори се запази слуха му .

Питаш ме какво очаквам да получа от ясновидеца - ИСТИНАТА за бъдещето , защото когато човек има проблем и болка  не иска някой да го лъже и да го обира .
 А живота няма как да ти се промени от това, че си отишъл да се допиташ до някоя гледачка .

Според мен никой не отива на гледачка от хубаво, и най - малко в този момент иска да му се подиграват и да плаща за това  , нали ?!

# 387
Цитат
Един човек , който има самочувствието, че вижда бъдещето не трябва да задава въпроси.
 Това е много важно .

Стефка от Търново специално подчерта в смисъл, че истинския ясновидец не задава въпроси, а отговаря, и че тя така прави. (а тя даже няма фиксирана такса - колкото и оставиш)
Но също разбрах, че може да има хора на които трудно им се гледа. Понякога може на някои хора да не е позволено да знаят неща за бъдещето си, за да не избегнат едни или други кармични събития. Желанието всичко да знаем и да ни е ясно може да е много "логично", но всеки ли има право на това?

# 388
...Лекарите буквално се бореха 6 часа с живота му. Благодаря на Бога, всичко мина нормално, той е жив и здрав и дори се запази слуха му.
Питаш ме какво очаквам да получа от ясновидеца - ИСТИНАТА за бъдещето, защото когато човек има проблем и болка не иска някой да го лъже и да го обира. А живота няма как да ти се промени от това, че си отишъл да се допиташ до някоя гледачка. Според мен никой не отива на гледачка от хубаво, и най-малко в този момент иска да му се подиграват и да плаща за това, нали?!

Ами ето, че ти сама си си отговорила на въпроса - че за тая работа си има лекари, а не ясновидки и врачки Peace

И друго - Един ясновидец НЕ МОЖЕ да ти каже истината, защото няма как да я знае. Може да ти каже само това, което вижда за теб, а пък дали то отговаря на истината, само живота ще покаже дали е бил прав или не...
Истината - чистата и абсолютната - само Господ я знае. Не и ясновидеца Naughty

# 389
...Лекарите буквално се бореха 6 часа с живота му. Благодаря на Бога, всичко мина нормално, той е жив и здрав и дори се запази слуха му.
Питаш ме какво очаквам да получа от ясновидеца - ИСТИНАТА за бъдещето, защото когато човек има проблем и болка не иска някой да го лъже и да го обира. А живота няма как да ти се промени от това, че си отишъл да се допиташ до някоя гледачка. Според мен никой не отива на гледачка от хубаво, и най-малко в този момент иска да му се подиграват и да плаща за това, нали?!

Ами ето, че ти сама си си отговорила на въпроса - че за тая работа си има лекари, а не ясновидки и врачки Peace

И друго - Един ясновидец НЕ МОЖЕ да ти каже истината, защото няма как да я знае. Може да ти каже само това, което вижда за теб, а пък дали то отговаря на истината, само живота ще покаже дали е бил прав или не...
Истината - чистата и абсолютната - само Господ я знае. Не и ясновидеца Naughty

Истината я знаят Духовните Учители, но в наше време не са толкова много живите на физически план и не върви да се запишеш на сеанс за 30 лв при тях Hug

Общи условия

Активация на акаунт