Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 986
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 600
  • Parsberg
За Стара Загора има една жена Огняна се казва и е много добра .Имам координатите и ако искаш ми пиши на лични ще ти ги дам.

# 601
Запазиха ми час при Радо от Асеновград за другата седмица,но до тогава искам да отида още някъде.

# 602
  • София
Много ясно, няма да губиш ценно време, я - всеки ден на врачка!!!

# 603
Не прави чест на никого да се надсмива над проблемите на другите. Неприкосновено право на личен избор е всеки да търси своя път... докато го намери сам или с чужда помощ.

# 604
  • София
Неприкосновено право на личен избор е всеки да търси своя път... докато го намери сам или с чужда помощ.
Именно!!!
Аз помагам.

# 605
Aбсолютно съм съгласна с yahoo  Hug !

# 606
  • sofia
 Напоследък достигна инфо до мен за следния 4овек

http://zdrave.zvkedri.com/lech_Robert.htm

Линка е доста интересен и събуди в мен любопитство newsm78

Основно със здравословни проблеми се занимавал,семейни също....Не е вра4ка или гледа4ка,но искам да питам:някой да е ходил и да има отзиви.
Това ,което знам е,4е няма тарифа и 4е всеки оставял колкото прецени.

МНого е дълга темата и не из4етох вси4ко.Съжалявам ако е коментиран Hug

# 607
  • София и Морето от време на време

Основно със здравословни проблеми се занимавал,семейни също....Не е вра4ка или гледа4ка,но искам да питам:някой да е ходил и да има отзиви.

Съпруга ми от време на време ходи при човек със същото име. Ще го попитам и ще го помоля да сподели, ако иска.

# 608
Неприкосновено право на личен избор е всеки да търси своя път... докато го намери сам или с чужда помощ.

Много точно казано. Когато нещо е нужно някому, то има смисъл за него и му дава някакъв ориентир- има защо...

# 609
  • София

Много точно казано. Когато нещо е нужно някому, то има смисъл за него и му дава някакъв ориентир- има защо...

По пътя си всеки човек среща различни хора - едни го подкрепят, други го предизвикват. И едните, и другите са част от живота му и му помагат.
Решенията ги взема сам.

Лавендер, снимката на този човек ужасно ми напомня за един руснак, който преди години се подвизаваше в България. Лекарите казваха, че е уникален диагностик, но дотук. Самият той правеше разни странни неща, от устата му излизаше пара, някакъв странен газ. Аз лично мислех, че е фокус, но с очите си съм го виждала. Той твърдеше, че е прана.
Вероятно просто имат прилика двамата. За този Роберт не зная нищо.

# 610
  • sofia
Доколкото успявам да проникна в съдържанието на статията,не е руснак.На снимката е доста по-млад.Би трябвало да е около 60 г.

Странно,о4аквах доста мнения,при така активната тема.Но явно наистина е непознат newsm78

# 611
за мен е много под въпрос сайта на който е разположена рекламата...
Твърдо не на "Анастасия-манията"! Crazy ooooh!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 01:12 от Vox populi

# 612
Линкът не е активен вече  Thinking !

Няколко страници по-напред се коментираше Мира от Айтос! Някой щеше да дава координати  newsm78 ! Какво стана  Rolling Eyes ?

# 613
моя проблем се оказа много сериозен , аз съм от Пловдив. Ходих първо при тОНИ В тРАКИЯ /КАРТИ ТАРО/ позна много неща - и уж беше фасулска работа ама нищо , и оттам като тръгнах- Марин, Динка от Коматево, онази жена в Трилистник,ходжа в Куклен, ходжа от Падина, Джамиле от Изгрев, Желязко от Кокорево,Венета от Хасково, Найме и още  и още ....  но проблем си има макар че съм по спокойна. Запознах се с един свещеник -много ми помогна -вярвайте ми , Чете ми няколко пъти Василиеви, Киприянови и други молитви -казвам ви щях да полудея. Проблема ми не е решен  но се надявам Бог скоро да вразуми този. Иначе съм убедена че нещо ми правят - имаше дрехи които изчезваха от къщи зеа по ден,два или три - така че вярвам че има хора които се занимават с магии но в случая -правила съм каквото ми кажат ама уж фасулска работа за всички а никой не помага . Публикувала съм историята си в Розали- мнения мноооого  последното беше някой да ни направи восъколеене - да ама кой . иначе телефони на почти всички които изброявам мога да публикувам при Радо, Анастасия и Махмуд не съм ходила-Веселина Здравчева уж помагала ама не на всеки

# 614
  • София и Морето от време на време

Съпруга ми от време на време ходи при човек със същото име. Ще го попитам и ще го помоля да сподели, ако иска.

Давам думата на съпруга ми да сподели за Робърт - оказа се, че е същия човек.

Да ходих при него 4-5 пъти и съм доволен. Имам здравословен проблем, на който получих отговор, също така и на житейски въпроси, свързани с мен. Препоръката ми е че си струва да се отиде при него и че човек ще намери отговори на въпросите си.

Общи условия

Активация на акаунт