Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 887
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 975
Тази тема доста интересно върви.
 Аз така й не прочетох някой, който да познава и за пореден път се убеждавам, че няма такива хора .

Ивет , поздравявам те за постовете ти  Peace

Има,  има хора със ясновидски и лечителски способности но са  малко!
Писах ти на лични нещо!

Аз НЕ страдам от "Синдром на психологичното високомерие", отворена съм и към езотериката.
Отворена съм но НЕ чрез сляпа вяра както някои, малко повече ги филтрирам нещата защото има и големи глупости, ама ГОЛЕМИ.
До като има някои хора които страдат от "Синдром на Духовното високомерие и нарцисизъм", въобразили си че са същества от висшия духовен свят с мисия да вразумят простосмъртните.
Ако някой търси такава дигноза в регистъра НЕ няма, мое лично творчество е!

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 18:33 от Ивет

# 976
Ивет , след като се отвори към езотериката ли разбра, че само с психология не става ? Или си го знаеше ?
...иначе хубаво творчество проявяваш, за отварянето ти към езотериката ще ти трябва обаче повечко Wink

# 977
Ивет , след като се отвори към езотериката ли разбра, че само с психология не става ? Или си го знаеше ?
...иначе хубаво творчество проявяваш, за отварянето ти към езотериката ще ти трябва обаче повечко Wink

Къде съм казала че само с психология НЕ става, нямам такова изречение.!!!!
Напротив само с психология става.
Психологията е достатъчно условие за да има човек здрава чувствителност!
Но езотериката НЕ е достатъчно условие според мен!

# 978

Никога НЕ искам да стигам твоето знание,  за мен то е вредно......поне това за което говорихме вчера .....кармата.
Прочела съм го отдавна, за мен то е вредно.
Човек Не може да се рамкира така и да си слага граници.......ама то било карма.
Това е някаква вредна зависимост ...добре според мен!

# 979

Никога НЕ искам да стигам твоето знание,  за мен то е вредно......поне това за което говорихме вчера .....кармата.
Прочела съм го отдавна, за мен то е вредно.
Човек Не може да се рамкира така и да си слага граници.......ама то било карма.
Това е някаква вредна зависимост ...добре според мен!

кармата може да я има независимо дали я признаваме или не, и може да бъде прочетена от опитен астролог, дори не само от ясновидец, не всеки психотерапевт би могъл да направи това, особено ако за него мисловната дейност е просто електрични импулси в мозъка! След като кармичните проблеми са локализирани може да се подходи съзнателно и целенасочено към тяхното преодоляване. Ако една жена има квадратура на Венера и Плутон, може да е много сексуална и привлекателна, но да има проблеми с връзките, друг ако има квадратура на марс и луна - може да има стомашни и здравословни проблеми, трети може да има напрегнати аспекти на меркурий и оттам - на ментално ниво. И според случая може да се предпише конкретна езотерична/лечебна/бихейвиористична програма според конкретния напрегнат аспект. Има методи за кармична корекция на различни нива, както и методи за общо кармичнo коригиране. Но трябва съзнателна и целенасочена работа, с един ритуал или талисман може да не е достатъчно.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 20:25 от Vox populi

# 980
Vox populi,
Астрологията никой НЕ може да докаже че е истинска наука, на много места е представена като псевдонаука. Тъй че понятието опитен астролог отпада...съжалявам това е моето мнението!
А с 13-тия  зодиакален знак и изключената планета....още повече се объркват нещата.....
Квадратури, планети за мен това е като гледане на боб.
Не отричам че Астрологията може да помогне....може чрез внедряване на градивни подсъзнателни програми, и което както вече веднъж казах е чиста проба психология.

Бъркаш психотерапевт с невролог. С електричните импулси се занимава невролога, а не психотерапевта.

В психотерапията кармата е еквивалент на  Биографията/биографична заложеност която предопределя конституционални предпоставки/.
До като за езотериката кармата е рамкиране, Вера кочовска се сещам как каза че не можела да се променя кармата с големи усилия я накараха да каже че поне малко може....за мен това вредно/демотивиращо.
То психотерапията смята че човешката личност е пластична и таван на градивната личностната промяна не е редно да се слага!

Принципно НЕ споделям методите които защитаваш, но ти се възхищавам за едно!!!
Излъчваш спокойствие, уравновесеност.....което е рядко явление сред духовните! Принципно НЕ признавам Астрологията, но ти ако се занимаваш с това можеш да помогнеш на посетителя чрез личните си качества във взаимоотношенията с него!

- Някой може да се намери да каже за по горе , ама ти от Кочовска ли разбра....не не съм само дадох пример с нея...

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 21:20 от Ивет

# 981
Vox populi,
Астрологията никой НЕ може да докаже че е истинска наука, на много места е представена като псевдонаука. Тъй че понятието опитен астролог отпада...съжалявам това е моето мнението!
А с 13-тия  зодиакален знак и изключената планета....още повече се объркват нещата.....
Квадратури, планети за мен това е като гледане на боб.
Не отричам че Астрологията може да помогне....може чрез внедряване на градивни подсъзнателни програми, и което както вече веднъж казах е чиста проба психология.

Бъркаш психотерапевт с невролог. С електричните импулси се занимава невролога, а не психотерапевта.

В психотерапията кармата е еквивалент на  Биографията/биографична заложеност която предопределя конституционални предпоставки/.
До като за езотериката кармата е рамкиране, Вера кочовска се сещам как каза че не можела да се променя кармата с големи усилия я накараха да каже че поне малко може....за мен това вредно/демотивиращо.
То психотерапията смята че човешката личност е пластична и таван на градивната личностната промяна не е редно да се слага!

Принципно НЕ споделям методите които защитаваш, но ти се възхищавам за едно!!!
Излъчваш спокойствие, уравновесеност.....което е рядко явление сред духовните! Принципно НЕ признавам Астрологията, но ти ако се занимаваш с това можеш да помогнеш на посетителя чрез личните си качества във взаимоотношенията с него!

- Някой може да се намери да каже за по горе , ама ти от Кочовска ли разбра....не не съм само дадох пример с нея...

астрологията касае изчисления  и системи за тълкуване на изчисленията, а не да се внушава на клиента нещо! Simple Smile
(има различни астрологични школи)
едно са личните качества за общуване, друго е конкретната информация за хора, които никога не съм виждал на живо.
определено нещата са по други. Heart Eyes

# 982
Ивет ,  не съм защитавала кармата  Wink аз не вярвам в карма. Аз вярвам в себе си, и това което ще си надробя сега  Peace За себе си съм приела, че нямам карма. Съгласна съм, че е демотивиращо и вредно да си мислиш, че си грешен. Сигурно ме бъркаш с друг  Peace това няма значение. Ще ме напарвиш фен на психотерапията.

Вече е открито, че може да се променя наследствеността, пък една карма ли не може  Wink

За астрологията нямам наблюдения и нямам мнение. Моето езотерично знание, е чисто интуитивно и нямам книги на тази тема.

# 983
Здравейте,

търся телефона на Кеазим Ходжата от Лозенец. Моля ,Ви помогнете ми наистина съм в много трудна ситуация. Благодаря Ви предварително!

# 984
И аз не вярвах,че астрологията може да бъде толкова точна наука,докато не ми направиха личен хороскоп и докато не се видяха неща,които нито един ясновидец не ми е познавал до сега.Благодарение на астролога на когото попаднах си дадох отговори на много от въпросите,които винаги съм си задавала.Това ми спести излишните притеснения покрай ходенето при "ясновидец",който дори и да вижда нещо пак не би могъл да ми представи точно нещата.Що се отнася до психотерапевтите имам добро отношение към тях,но ефекта от тях е временен(а и много зависи кой доколко си разбира от работата)
Желая ви хубав ден на всички newsm76

# 985
кой е въпросния астролог?

# 986
кой е въпросния астролог?
пратих ти ЛС.

# 987

javkatap ,не мога да ти отговоря на второто ЛС не си си изчистил кутията,казах ти за кого става въпрос,ако проявяваш интерес направо се свържи с него.

# 988
Ивет ,  не съм защитавала кармата  Wink аз не вярвам в карма. Аз вярвам в себе си, и това което ще си надробя сега  Peace За себе си съм приела, че нямам карма. Съгласна съм, че е демотивиращо и вредно да си мислиш, че си грешен. Сигурно ме бъркаш с друг  Peace това няма значение. Ще ме напарвиш фен на психотерапията.

Да тук съм направила грешка.
Говорих с теб за дисковата херния че с енергия не се лекуват подобни проблеми,  при напълно здрав човек преди случката ...породена от житейска случка(катастрофа, падане, непремерено вдигане на много тежък предмет)
Да,  кармичното обяснение ми го даде raliko. За това се извинявам!

# 989
И аз не вярвах,че астрологията може да бъде толкова точна наука,докато не ми направиха личен хороскоп и докато не се видяха неща,които нито един ясновидец не ми е познавал до сега.Благодарение на астролога на когото попаднах си дадох отговори на много от въпросите,които винаги съм си задавала.Това ми спести излишните притеснения покрай ходенето при "ясновидец",който дори и да вижда нещо пак не би могъл да ми представи точно нещата.Що се отнася до психотерапевтите имам добро отношение към тях,но ефекта от тях е временен(а и много зависи кой доколко си разбира от работата)
Желая ви хубав ден на всички newsm76

Това е нормално!
За същия този астролог ще се намерят и хора които да кажат че НЕ им е познавал.
Един астролог има и верни и грешни прогнози.
Няма астролог който изобщо нищо да не познава, .......случайности, теория на вероятностите  и най лошия и неопитен  астролог все на някого нещо е познал.

Психотерапията няма за цел както при зъболекаря клиента да седне на един стол и зъболекаря да действа. Тоест зъба се  прави без участието на клиента.
Целта на психотерапията е терапевта да помогне на клиента си ТОЙ САМ ДА СИ ПОМОГНЕ! Тук резултата НЕ зависи само от терапевта както е при зъболекаря, резултата зависи 50/50 и от клиента и от психотерапевта [/b]

Общи условия

Активация на акаунт