Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 828
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 990
Цитат
Vox populi : астрологията касае изчисления  и системи за тълкуване на изчисленията, а не да се внушава на клиента нещо!

Ти може и да не извършваш дейност по внушение.
Но има хора които са лесно внушяеми и податливи на манипулация.

И такива хора като ти чуят прогнозата и особено пък ако те почувстват теб като авторитет,  те се автохипнотизират по предсказанието ти.   Тоест НЕ им внушаваш ти нещо, те си самовнушават
Ако предсказанието е добро, проблем няма.

Всяко внушение от друг човек е всъщност САМОвнушение.
Всяка хипноза е автохипноза.
Внушението е един вид хипнотизиране!  

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 16:44 от Ивет

# 991
Що се отнася до психотерапевтите имам добро отношение към тях,но ефекта от тях е временен

Toва въобще не е вярно! По скоро бих казал, че масово е валидно за врачките. Леят ти днес восък, утре пак си при нея за нов или при някоя друга.
Целта на психотерапията е да провокира осъзнаване на закономерностите и моделите в живота на човек. В резултат на тази яснота, човек е свободен да взема решения, да действа и да живее щастливо. Той определено няма нужда през месец да се допитва до врачалеси за нова насока в живота.

Изглежда вие наистина не знаете какво е психотерапия, какво може да направи тя за човек...

# 992
Що се отнася до психотерапевтите имам добро отношение към тях,но ефекта от тях е временен

Toва въобще не е вярно! По скоро бих казал, че масово е валидно за врачките. Леят ти днес восък, утре пак си при нея за нов или при някоя друга.
Целта на психотерапията е да провокира осъзнаване на закономерностите и моделите в живота на човек. В резултат на тази яснота, човек е свободен да взема решения, да действа и да живее щастливо. Той определено няма нужда през месец да се допитва до врачалеси за нова насока в живота.

Изглежда вие наистина не знаете какво е психотерапия, какво може да направи тя за човек...

Е сега трябва да се признае че всяко стадо си има мърша.
Бизнес играчи има и в сферата на психологията/психотерапията, има и такива на които целта им е да ходиш колкото се може по дълго без да се интересуват от реалните резултати на клиента си.
Но пък си е лековата наивност да отидеш при случаен психотерапевт, предварителното проучване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

И това което правят психолозите то НЕ е психотерапия.....то е нещо си друго.
Психотерапия се извършва единствено и само от психотерапевт!!!

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 19:23 от Ивет

# 993

Никъде не твърдя,че изобщо има някакъв ефект и от ходенето по "врачки",а що се отнася да психотерапевтите вече казах,че много зависи на какъв ще попаднеш.Не искам да засегна никого,но все пак знаем как се завършва психология в днешно време в някои"добри"бг университети.Не се и съмнявам,че има и много добри психотерапевти,но както някой спомена трябва предварително задълбочено проучване  Wink

# 994
Ивет , съгласна съм с това което пишеш Peace   ,просто винаги има изключения Wink

# 995
Астрологията си работи,друг е въпроса дали можем правилно да я четем.И при нея субективния момент е голям-все пак картата се разчита от човек с определен манталитет,морал емоции...
Карма  съществува,но и лична воля също.Някои неща от кармата можем да променим,към други трябва да се нагодим.
Важното е ,когато имаме проблеми да участваме активно за тяхното решаване,не да чакаме Астролога,Ясновидеца или Психотерапевта наготово да ни ги реши  bouquet

# 996
Астрологията си работи,друг е въпроса дали можем правилно да я четем.И при нея субективния момент е голям-все пак картата се разчита от човек с определен манталитет,морал емоции...
Карма  съществува,но и лична воля също.Някои неща от кармата можем да променим,към други трябва да се нагодим.
Важното е ,когато имаме проблеми да участваме активно за тяхното решаване,не да чакаме Астролога,Ясновидеца или Психотерапевта наготово да ни ги реши  bouquet

newsm10

# 997
# 998
Bibita,какво означава това newsm78

# 999
А какво ли са правили нашите баби и дядовци, без  психотерапевт  newsm78

# 1 000
А какво ли са правили нашите баби и дядовци, без  психотерапевт  newsm78
Joy Joy Joy разчитали са на врачки и баячки естествено Laughing

# 1 001
А какво ли са правили нашите баби и дядовци, без  психотерапевт  newsm78

Винаги е имало психотерапия, само дето в миналото не се е казвала така.
В България психотерапията НЕ е възникнала в началото на деветдесетте, а доста по отдавна........прекъсната е само за 30-40 години през комунизма. Човечеството през цялата си история е имало ЧУВСТВА И МИСЛИ, винаги е имало някакви техники в тази посока но под друго име!
Д-р Тодор Първанов(психиатър-психотерпевт) от сайта "Портал за съзнателен живот" го обяснява  добре това!

# 1 002
Нямам телефон! Разбрах за нея от една от камериерките в хотела, в който работех! Не е някоя от рекламираните! Ata, ако намериш наистина някаква информация прати, моля те на ЛС Simple Smile !
Ата-ако имаш телефон и адрес на Хикмет от Айтос моля те да ми ги изпратиш на ЛС.Спешно е.Предварително благодаря.

# 1 003
Здравейте,

търся телефона на Кеазим Ходжата от Лозенец. Моля ,Ви помогнете ми наистина съм в много трудна ситуация. Благодаря Ви предварително!
Много е спешно,моля Ви помогнете ми

# 1 004
Здравейте,

търся телефона на Кеазим Ходжата от Лозенец. Моля ,Ви помогнете ми наистина съм в много трудна ситуация. Благодаря Ви предварително!
Много е спешно,моля Ви помогнете ми

Аз съм ходила при него преди 4 години и изхвърлих всичко за което платих около 200 лв. Rolling Eyes
тогава живееше в Овча Купел , нямам представа къде е в момента ,

ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ИВАН РУШЕВ , не само че не помага , но на мен се опита да ми навреди и то като си платя 100 за някакъв маймунски амулет с който според самозвания падали всички магии , къде падат е друг въпрос . Поръчах амулета още в момента в който му звъннах за да си продиктувам данните започнаха неприятностите ми с които няма да Ви занимавам , все пак тъпа и упорита изчаках нещата да се влошат и отидох да си го взема на 17 в понеделник , нещата около мен продължиха надолу + болки и тежест в слънчевия сплит , снощи не се сдържах и го отворих вътре един лист с едно заклинание на Папа Лъв което всеки може да прочете нейде из интернет написано неграмотно и неправилно на латиница , от другата страна някакви йероглифи или нещо което прилича на египетско писмо с множество ковчези в него в същото в станиолче увити леща , кимьон и 2 зърна тамян ??? Whatever .... за мен това беше жива гавра няма да коментирам отношението му и цинизма и простащината с които Буквално ме заля... Постановката беше че това е амулет който се изготвя по специални тибетски правила / тибетска леща може би   Mr. Green / и естествено не го прави той а някакъв си професор от Ленинград  чието име беше смотолено за нещо като Добросердев ??? Такъв няма. В мига в който изхвърлих всичката простотия ми олекна и реших да го споделя , Хора Пазете се от Вампири и Идиоти дори и това да са уж хора с Реноме , Ванга би се обърнала в гроба ако можеше да го види този нещастник , не ходете при Иван Рушев ако искате да сте здрави и бодри. Това от мен . Хубав ден на всички ,

На опитите ми да го открия по телефона не вдига известно време след което си  изключи апарата.

Общи условия

Активация на акаунт