Ясновидци (врачки) - втора тема

• 786 828
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 005
Защо избра точо този човек? Иван Рушев?

# 1 006
 afwitch  Предлагам черен и бял списък на ясновидците Peace

# 1 007
и какъв е той?

# 1 008
Означава , че  ще чете и  следи темата  Simple Smile

# 1 009
Означава , че  ще чете и  следи темата  Simple Smile
Благодаря,Винце  bouquet-много се бях задертила,пфууу

# 1 010
И аз мерси, Винце! Heart Eyes  Laughing
Сори за офф-а.

# 1 011

Като този за фризьорите в Красива мама  Laughing

# 1 012
Означава , че  ще чете и  следи темата  Simple Smile
Благодаря,Винце    bouquet -много се бях задертила,пфууу

Joy

Викаш си, ахаааа... ей сега ме записват тук тайно ... и после ще ме докладват някъде... hahaha

И аз сори за офф-а...

Hug

# 1 013
Винцееееее  Laughing #2gunfire

Покрай темата та се сетих за нещо- досега само една дама -ясновидка ми е казала нещо вярно.Но беше преди около 15 години и вече не и знам координатите.Казва се Желязка-Жени,живее в Меден рудник,Бургас,а после си направи офис до Краснодар.Но това пак казвам е информация от преди 15 години...
Веднъж заведох и една позната-лекарка,по невярваща и от мен и буквално зяпна ,когато жени и каза нещо,което е знаела само тя и мъжа и.
Някой чувал ли е за нея нещо

# 1 014

Случайно попаднах на името му това което ме убеди да отида е че е имал контакт с Ванга и тя е признавала способностите му , но сега като се замисля ... май той го казва това за себе си... и това че е човек с някакво образование посветен на изкуството , уви когато се срешнах с него осъзнах че той вероятно е просто един аутсайдер в областта си .

# 1 015
afwitch  Предлагам черен и бял списък на ясновидците Peace

Подкрепям  Peace

# 1 016

Случайно попаднах на името му това което ме убеди да отида е че е имал контакт с Ванга и тя е признавала способностите му , но сега като се замисля ... май той го казва това за себе си... и това че е човек с някакво образование посветен на изкуството , уви когато се срешнах с него осъзнах че той вероятно е просто един аутсайдер в областта си .

Много хора твърдят, че имат контакт с Ванга, че тя ги е обявила за свои наследници и т.н.

Интересно ми е, кое води, кое мотивира човек (в случая вас) да посети някой, на когото попада "случайно" и как лесно се дават 200 лв. ? След това пък го обявяваме за аутсайдер, за енергиен вампир и т.н.

Определено не съм защитник на въпросния господин. Задавам този въпрос, по този начин, защото наистина искам да разбера кой е движещият механизъм, който води човек до някой случаен и как човек бърка и дава сума пари.

Вие сте се опарила твърде леко. Както знаем наскоро осъдиха Тотка Тотевкса, защото е взела 60 000 лв. за лечение на миома.

Този същият въпрос, който задавам на вас бих поставил и на госпожата посетила Тотка Тотевска, но тя не е потребител в този форум.

Аз виждам много общо в двата случая. Освен това те не са единствени. Ежедневно хора посещават други хора, бъркат в джобовете си и дават определени суми, а после казват че са били излъгани, че врачките злоупотребяват с човешкото нещастие. Защо се случва всичко това?

# 1 017
...

Определено не съм защитник на въпросния господин. Задавам този въпрос, по този начин, защото наистина искам да разбера кой е движещият механизъм, който води човек до някой случаен и как човек бърка и дава сума пари.

Как и кое мотивира кората да се  бъркат и дават пари ли... ами като вземе  че  им  познае  много лични   неща, дето само те си ги знаят и никой друг, то вече са впечатлени... и  бъркат и дават луди пари.  Mr. Green  

# 1 018
Tук описаният случай не е свързван с познаване. 

# 1 019
Tук описаният случай не е свързван с познаване. 

Аз писах общо, като цяло... какво евентуално мотивира хората да хвърлят пари по врачки и гледачки, а  не за конкретен случай...

Общи условия

Активация на акаунт