Ясновидци (врачки) - втора тема

• 793 014
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 035
темата заприлича на помия...Защо някой не пусне нова тема, че тази доста се проточи. Пък дано новата тема да я направим по-чиста и приятна за общуване Wink

Аз не виждам никаква помия... Хората по принцип не гледат с добро око (и с право според мен) на такива, които се представят за ясновидци, гадатели, феномени и пр.
Други пък, които по някаква причина са очаровани от определени ясновидци, смятат че върху тях "незаслужено" се излива помия Joy

Ако въпросната Мария Асенова и тем подобни, познаваха всичко, досега да са спечелили поне няколко шестици от тотото. Но като им гледам цените, си викам, че по един или друг начин шестиците си ги печелят... Ако трябва и парите от джоба на хората ще измъкват (о, и дотам биха стигнали)...

# 1 036
afwitch Предлагам черен и бял списък на ясновидците Peace
Ами аз отдавна предложих да има и тема "Черен списък на ясновидки и врачки", но никой не се осмели да открие Confused

Горният пост ми е до болка познат...И тази тема трябваше да е затова, да благодарим на всички ясновидци, които са ни спасили от най-лошото и които са незаменими. Безкрайни благодарности, че попаднах на точния човек и си оправих живота!
Шегуваш се, нали? Кой е този ясновидец, който оправя човешки животи? Всички биха искали да знаят hahaha

Даааа, ами когато човек не поеме отговорност за личния си живот и не се  захване със себе си, то явно разчита на  някой друг  да му го оправя...или да му го разваля... Laughing

# 1 037
Истинския Ясновидец е и творец на мисълта към доброта. Той е по-нисък от тревата и няма е личната облага. Смирен и вярва в Еволюцията на човека. Подвластен е и той какъв  ще бъде утрешния ден. Проверява истина ли е това което казва и збъдва ли се то. Избрал е сам своята съдба и товара който носи. Малцина са в пътя към Христа. Кове се там съдба човешка.

# 1 038
На мен Еленко ми направи много хубаво впечатление.Но аз не разбрах той да е ясновидец,мислех,че е психолог или психотерапевт

# 1 039
На мен Еленко ми направи много хубаво впечатление.Но аз не разбрах той да е ясновидец,мислех,че е психолог или психотерапевт

Предполагам за Еленко Ангелов става въпрос?
Психолог и психотерапевт е, да. И аз не съм останала с впечатление да е ясновидец.
Занимава се и с восъколеене.
И аз съм с добри впечатления от него

# 1 040
Паралелни светове някой можели да даде логическо обяснение за тях.

Паралелните светове са по високите нива на съзнание. Не са на светлинни години от нас, а са в нас и около нас.

# 1 041
Винце ,  малко офф, ама разложката ти шупла ми хареса много , ще я пробвам  Peace

изобщо, тоз дет може да готви и другите светове го приемат, а тоз дет не може да се научи  Mr. Green

ще кажете , че няма общо с темата ама има. Ванга е препоръчвала на жените преди кариерата и децата да се научат да готвят на мъжете си  Wink

# 1 042
Притча:
" " " Имало едно време, някога си, един човек, на който Господ помагал винаги и във всичко.
С каквото и да се захванел човека, все добре се получавало.
Но един ден станало наводнение.
Близката река придошла и заляла селцето, в което живеел нашия човек.
Настъпила пълна какафония.
Всички търсили начин да се спасят.
Само нашия човек си стоял кротко и мирно.

Нивото на водата се качвало с бясна скорост.
Нашият човек се качил на покрива.
И тогава минала една лодка с хора. Хората му извикали да се качи при тях за да се спаси..
А той им махнал с ръка, да продължават.
А наум си мислел = мен Господ ме обича и няма да ме изостави.

Водата продължавала да се качва.
Вече стигнала до кръста на нашия човек.
Минала втора лодка. И сценката се повторила - отпратил ги и им казал че господ го обича и ще го спаси от наводнението.
А след това и трета лодка минала и нея отпратил.
Водата продължавала да се качва.
Скоро щяла напълно да залее нашия човек.
Чак тогава той се притеснил и се замолил на Господ.

Господи, защо ме изоставяш? Цял живот си ми помагал. И точно сега, когато имам огромна нужда от теб, точно сега ли, ще ме оставиш?
И Господ се появил пред него и му казал:
Как още да ти помогна? Три лодки ти изпратих. А ти на нито една не пожела да се качиш. " " "

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 17:34 от Ивет

# 1 043
Ивет, какво имаш предвид с публикуването на тази приказка?

Помощта от Бога и от висшите светове може да касае и ново по-дълбоко осъзнаване и разбиране, не само външни събития.

# 1 044
Ивет, какво имаш предвид с публикуването на тази приказка?

Това имах предвид: "Не следвай никого, следвай само Себе си!"

Човека от притчата ако следваше себе си щеше да се спаси......

# 1 045
Няколко пъти питах за Селена......и имаше мнения НЕ се занимавай с нея, но без обяснения защо.

Някой може ли да каже нещо за нея от личен опит?!

# 1 046
За притчата на Ивет:
веднага се сетих за следната поговорка:"Помогни си сам,за да ти помогне и Господ",а ясновидеца не е Господ  Mr. Green
Иначе въпросната Селена за пръв път я чувам!

# 1 047
Ивет , Селена ми изглежда знаещ човек. Пише умни и задълбочени неща. Чела съм неща от нея във вестници на тази тематика.  Не я познавам и нямам лични наблюдения  Peace
Само и се чудя на акъла, умна жена пък се разправя из форуми с разни незнаещи Laughing

# 1 048
Ако някога имам импулс да ползвам услугите на ясновидец или врачка или маг направо не знам как бих могла да си избера към кого да се обърна-честно казано отвращавам се от арогантността и грубото отношение на тези,които съм гледала по тв-това са откровени измамници,криещи липсата на способности зад стена от агресия .
Нека всички,които вярват на такива шарлатани се замислят-колко от излъчваните по тв гадатели са открили изчезнало дете ??Много е лесно да говориш имагинерно и да даваш акъли,но конкретни постижения аз лично не съм видяла!Моля,който знае да ме обори с примери.
 Скоро по Господари на ефира видяхме за каква безочливост и престъпна алчност иде реч!Визирам някаква си Тотева май беше-една дебела противна лелка,която за чест на прокуратурата си получи заслуженото!

# 1 049
SunnYtooo , има всякакви, според собственото си ниво на енергетика ще привлечем и врачка или врач  Peace Ако сме алчни и злобни, то точно такъв врач/ка ще получим и няма що да се сърдим. Ако сме помагали цял живот на хората безусловно,  врачката ще ни помогне с една среща. Трябва да се спазват някои неща  Peace Природата го изисква просто, кои сме ние та да се правим на по-големи от нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт