Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
С чубричка са много приятни гевречетата, Лабрекс.
Полин, пак си ни показала вкусотия.  Hug
Аз пък да ви кажа, утре ще водя мъжа ми в Метро. Намислила съм да си купя 25кг. брашно...  Joy Whistling

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 17:29 от lubopitko

# 316
Люби, Лабрекс, благодаря ви Hug!
Люби, какво ще правиш с 25г брашно бре Crazy? Дай някакво по-сериозно количество, нема се излагаме сега Mr. Green.
 Hug Heart Eyes

# 317
Люби, Лабрекс, благодаря ви Hug!
Люби, какво ще правиш с 25г брашно бре Crazy? Дай някакво по-сериозно количество, нема се излагаме сега Mr. Green.
 Hug Heart Eyes

Joy Joy Joy
Иначе през две седмици ходим до Метро, мъжа ми все мрънка, а така ще си "вържа гащите" за доста време.  Mr. Green

# 318
  • София
Любопитко и аз се замислих както си го написала са си 25 Грама(а сетих се че са килограма де)Но в първия момент викам какви 25 г  Joy аз сега замесих едни питки вътре със сирене,пекат се и после ще се хваля  smile3534

# 319
Ау, че съм блейка........... Joy hahaha ooooh! Blush
Веднага се редактирам. И се чудя защо Полин ме бъзика.  hahaha

# 320
Не съм правила скоро питка,но като гледам какви ги творите, ме изкушихте и аз да направя една  Hug

Царевична питка с топено сирене и траен колбас

# 321
Нордина, голяма красавица си измайсторила  bouquet!
Исках ти в другата тема една рецепта, но дали я пусна Thinking. Сега ще отида да видя Peace.

# 322
Момичета да ми помогнете да намеря рецептата за пита с много интересно оформление.В средата на тавата се слагаше едно гювече ,отгоре се разтилаше разточено тесто .Часта с гювечето се срязваше на кръст на няколко места и т.н.

# 323
Момичета да ми помогнете да намеря рецептата за пита с много интересно оформление.В средата на тавата се слагаше едно гювече ,отгоре се разтилаше разточено тесто .Часта с гювечето се срязваше на кръст на няколко места и т.н.

Короната на готвачката, за нея ли става въпрос?

# 324
  • София
Ето питките от които вече няма никой.За по мързеливо така другия път ще плета http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17679734

# 325
  • забравих си мисълта...
Didolinaa, питката ти е разкошна   bouquet  bouquet  bouquet. То и аз в последно време правя само хляб, че ме мързи, да си играя, но пак става вкусно, а твоята питка като я гледам си е и пухкава и въздушна и със сигурност и вкусна, какво недоволстваш пак.

# 326
  • София
Ами моите все нямат такъв хубав вид,нещо плетенето ми куца,но да иначе поне на вкус са си супер  Peace

# 327
  • Варна
Месите ли, месите - страхотни красоти сте показали  bouquet

Моя милост почива два дни и след това е пак на пангара  Wink

Адашке, пробвай оформянето на Стаси - има го на първа страница на темата.
Ще видиш колко лесно става, а после след изпичането резултата е страхотен  Peace
А като гледам как си ги наредила като мъниста еднакви тези топчета - аз пък така никога няма да ги докарам сигурно - затова и само навъртам де, че така по-не си личат кусурите  Wink

Лю ще ме умориш с тези 25 гр.  hahaha - да не забравиш да си вземеш една кафена чашка да ти ги сложат вътре  Laughing
Како Вени ти обаче като верен страж не ни изпускаш от поглед  Wink Hug

# 328
Или по- добре напръстник...  Laughing Joy

# 329
  • София
Или по- добре напръстник...  Laughing Joy

newsm78 Извинете ама с 25 кг. брашно пък какво може да се направи бе - ми то до никъде, дока го погледнеш и уйде та се не виде.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт