Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 655
  • 860
  •   1
Отговори
# 390
Ади е отговорила....

Аз да си кажа - взех си кода и си валидирах картата. Сега да видим дали ще ми отблокират парите - пишеше в мейла нещо за някакъв минимум. Има ли такъв всъщност? Защото аз в тази карта не поддържам сериозни суми, т.е. около 5 лв. имам в нея.

# 391
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
И аз съм от получилите картичка за 8-ми март без надписи, понеже бяха на кирилица. Отговориха ми, че не поддържат такъв шрифт, при разпечатването, добавили са тази информация в сайта /не съм проверявала/ и ми върнаха парите за картичката  Simple Smile.

# 392
запис и от мен заинтригувахте ме!

# 393
  • Варна
Отдавна не съм ви следила, Zl-76, какви глупости са ти говорили в банката ooooh!
Кодът от ПП се вижда на е-банкирането, и аз съм към ПИБ. Виж на Справки --> Картови авторизации ****PAYPAL--*EXPUSE .............. GB - Преди PAYPAL ти е кода.
И на мен ми взеха 1.50 Е и $1. Еврото бързо го върнаха, а долара след доста време, не помня точно колко. Защо обаче на stenly и удържат всеки път по $1  Thinking
~*~Мис Каприз~*~ , защо да имат пари в ПП баланса, не е нужно. Може да се плаща с пари от картата чрез ПП без да се прехвърлят там. А когато се върнат в ПП баланса блокираните 1.5 Е и $1, могат да се използват и за покупки в други валути, при мен поне така стана.

# 394
При мен го няма - не го виждам - има много цифри, но не и този код .

# 395
  • Варна
хм странно, може нещо да са променили, моята карта я регистрирах преди няколко месеца.

Подготвям си едни снимки за вадене, ама малко ме стреснахте с лошото качество в предните страници...

# 396
хм странно, може нещо да са променили, моята карта я регистрирах преди няколко месеца.

Подготвям си едни снимки за вадене, ама малко ме стреснахте с лошото качество в предните страници...

Аз получих скоро - чудесни са моите - глася една поръчка и аз ...

# 397
И аз и мои познати получиха скоро- нямаме забележки

# 398
  • Варна
Поуспокоихте ме Simple Smile То и без това няма да ги дам във фото Laughing

Да питам тези, които поръчаха мечета, как излиза снимката върху тениската на мечето- като щампа ли е или по друг начин? Изобщо добре ли станаха?

# 399
Получих фотокнигите - супер са

# 400
  • Варна
tina vn Мерси за отговора  Peace Дано и моите пари се върнат някак си. Аз ще се повторя, но все пак а обясня, че 2 пъти ми взеха по 1$ пли плащане на поръчката през ПП преди картата да е регистрирана,после 1$ като си регистрирах картата и 4-ти път като плащах пак във фотобокса. Понеже и аз не бях чувала за такова чудо и такси ходих до ДСК, но тъй като служителката не била плащала нищо в Интернет не можах да разбера  Thinking

# 401
  • Пловдив
stenly , това че служителката не е плащала по интернет теб не те грее.Тя не е сложена да обяснява какво може ,а какви са усолвията на банката.Аз изпаднах в същата ситуация онзи ден.отивам да си получа картата в ПИБ и я питам какви са  таксите , а тя измуча , че не знае ooooh!.А какво знае и тя не знае Naughty

Досега съм плаща с дебитна карта на прокредит без регистрация в пей пал и не са ми удържали нито стотинка за каквото и да е.

# 402
Момичета,колко ще е доставката на книжката,дето сега е намалена на 9.99

# 403
Съжалявам,но пак съм аз.По-бясна отвсякога,днес си получих снимките и познайте пак същата мацаница както ви описах понапред.Досега всичко си беше наред снимките супер качество,но уви вече 4 поръчка мазила  Cry  Crossing Arms Дайте съвет

# 404
 Rolling Eyes Добре де, доста момичета се оплакаха от качеството на снимките, някои нали писаха, какво ви отговориха? 
 Blush може и в мен да е вината да съм го пропуснала, ама...уж чета наред.

Този код за 30 безплатни снимки хваща ли се на всеки THIRTYFREE ? Само аз ли съм каръкът, на който не са го пратили и като го сложа ми казва, че не е мой или нещо такова, не помня...
7х5 снимки, нали така?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт