Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 772
  • 860
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Аз съм плащала на 3 акаунта.

# 301
Да се похваля, че получих първата си поръчка от 50 бр. снимки. Мнооого съм доволна, качеството е страхотно Peace Пуснах поръчката във вторник и днес са при мен-супер бързи, браво Peace
И да питам на колко акаунта може да се плаща с една карта?

На много - аз на 29! Просто направих услуга на приятели.

И моите 50 безплатни с кода са в пощата  Peace

# 302
Аз съм плащала на 5-6 акаунта(напълно реални)

# 303
Днес пак ми отговориха за моите некачествени снимки и са ми пратили един безплатен адрес, но който да върна несполучливите да разследват случая и да ги копират отново. Дали от БГ пощи ще разрешат такова безплатно изпращане? А ето го и цялото писмо от тях:
Hi,

Thank you for your email.

I am extremely sorry to hear that this error has been made. Please send back the item using our free post address, marked for my attention and quoting the reference number of this email so that we can investigate the problem and reprint it for you.

Our Freepost address is:

F.A.O. Zelalem
Reference# 100309-001481
Freepost RRJA-ZRXL-HXKE
PhotoBox Ltd
843 Coronation Road
London
NW10 7QH

Please get back to us if you need more assistance or information.

Best regards

# 304
На една приятелка бяха пуснали чужди снимки - тя им писа - провери в пощата - 13 лв. и искаха. Май не им ги прати обратно.

А вчера на една друга приятелка - поръчала 600 снимки и ги доставили с куриер - май Сити експрес каза.

# 305
Да, моите бяха 906бр, Сити експрес ги донесоха до вкъщи.

# 306
Благодаря Ви, момичета! Peace

# 307
  • у нас
И аз се възползвах от кода за безплатни снимки и днес ги получих, а вчера получих друга поръчка, която пуснах в неделя.  Peace

Междудругото удължават срока за фотокнигите  Peace Сега виждам, че вече има възможност да се пише кирилица (онзи ден като пробвах, не ми даваше). Тези, които са си пускали картичка от падащ списък ли сте избирали кирилицата(която всъщност не е излязла на картичките) или просто си пишехте от клавиатурата? Чудя се ако попълня фотокнигата дали ще излязат надписите на кирилица и дали този шрифт е нов или аз не съм го забелязала предния път(макар че ги опитах всички и никой не пишеше на кирилица)?

# 308
И аз се възползвах от кода за безплатни снимки и днес ги получих, а вчера получих друга поръчка, която пуснах в неделя.  Peace

Междудругото удължават срока за фотокнигите  Peace Сега виждам, че вече има възможност да се пише кирилица (онзи ден като пробвах, не ми даваше). Тези, които са си пускали картичка от падащ списък ли сте избирали кирилицата(която всъщност не е излязла на картичките) или просто си пишехте от клавиатурата? Чудя се ако попълня фотокнигата дали ще излязат надписите на кирилица и дали този шрифт е нов или аз не съм го забелязала предния път(макар че ги опитах всички и никой не пишеше на кирилица)?

Шрифтът който аз използвах си беше от падащото меню, myriad pro - нищо не излезе при отпечатването.

# 309
  • у нас

Шрифтът който аз използвах си беше от падащото меню, myriad pro - нищо не излезе при отпечатването.

о, значи да не поръчвам тогава. Що не съм го видяла  Rolling Eyes Тамън се зарадвах, че много бързо отреагираха на писмото за искането на кирилица. А вчера имаше нови опции добавени във фотобокса и си помислих, че наистина може да са решили нашия проблем. Crossing Arms

# 310
Днес пак ми отговориха за моите некачествени снимки и са ми пратили един безплатен адрес, но който да върна несполучливите да разследват случая и да ги копират отново. Дали от БГ пощи ще разрешат такова безплатно изпращане? А ето го и цялото писмо от тях:
Hi,

Thank you for your email.

I am extremely sorry to hear that this error has been made. Please send back the item using our free post address, marked for my attention and quoting the reference number of this email so that we can investigate the problem and reprint it for you.

Our Freepost address is:

F.A.O. Zelalem
Reference# 100309-001481
Freepost RRJA-ZRXL-HXKE
PhotoBox Ltd
843 Coronation Road
London
NW10 7QH

Please get back to us if you need more assistance or information.

Best regards

Какво стана Рени, върна ли некачествените снимки?
в моята поръчка също има 6-7  мн. кофти снимки  тъмни има и зърнисти...нещо  не мога да разбера...тези които ги оправях с програмките са добре... някой... но има 2 от корегираните ,мн. зърнисти...
 smile3518

# 311
 newsm78
Момичета, некачествените снимки с каква резолюция са ви? Колко на колко пиксела...че и аз си имам една зърнеста, но то си беше ясно, в сайта си ми показа червено личице, пък и снимката не беше повече от 600 на нещо си пиксела и е просто зърнеста, вината си е в мен, просто исках снимката Wink

# 312
И аз мисля че некачествените снимки са ви с лоша резолюците. Днес си получих 100те снимки от промоцията. Много съм доволна!
Пък и няколко снимки не мисля, че са проблем дори вината да е във Фотобокса в което се съмнявам.

# 313
И аз си ги получих днес - доволна съм - 1 към 1 са с екрана на компа.  Peace

# 314
  • Велико Търново
И аз мисля че некачествените снимки са ви с лоша резолюците. Днес си получих 100те снимки от промоцията. Много съм доволна!
Пък и няколко снимки не мисля, че са проблем дори вината да е във Фотобокса в което се съмнявам.
Не е вярно това  Naughty Имам професионален апарат с идеална резолюция, просто фотобокса пускат автоматично всичко без да настройват допълнително и от там идват по-некачествените снимки. За без пари толкова  Mr. Green Въпреки някоя друга лоша снимка, аз съм доволна като цяло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт