Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Честити месечинки!Нямам много настроение да пиша, Маймунче, диагнози по нета нали знаеш, че не се поставят, по нета човек може само да се вкара във филм.
Миласара, верно нервите са ти дошли в повечко, не може така  ooooh!
Ние днес сме на теглене  Blush

# 106
Добро утро, момичета   food010
Днес времето е прекрасно, мисля да се възползваме от него...
  Nature SunnyГледам и тук има болнички...и ние минахме през една сополива одисея с цвят зелен покрай каката...но вече сме добре.
Пожелавам на болничките бързо оздравяване  bouquet
МаймунчеHug, дано не е сериозен този обрив, все пак лекар да го види...кожата е най-калпавия орган...а бебешката кожа пък съвсем  Confused
Варненките, айде в Морската, аз днес там ще се подвизавам, ако някой иска да се видим да звънка  newsm68
На Месечинковците - честито!!!   bouquet   bouquet   bouquet Да са ви живи и здрави децата, и вие заедно с тях!!!
В предната тема гледам - за диети пак сте приказвали...аз покрай празниците солидно се бях охранила, благодарение на Марулкините рецепти...но си казах "стига  Naughty " , че бях качила за 2 месеца повече отколкото през цялата бременност...Сега се върнах към стария си режим - ограничавам количеството храна просто и почнах да се връщам към нормалното си тегло...  Peace
Слънчев ден на всички   Nature Sunny

# 107
Хей момичета благодаря за поздравите-честито и на другите ни съ-месечинковци!
Цветен прашец-бебка е сладур голям
Миласара-стегни се мамо!С теб сме Hug
Фелисити-и от мен Praynig
Стискам палци на всички сополанковци да се оправят, а на мамите от Д-р Куйн да остане само -тръпката със Съли-така ли се казваше дългокоското
Маймун-пиши като се върнеш;Емили-да се отчетете и Вие
Лени-какво стана?

# 108
  • София
Ем, едно рамо от нас, няма да се тревожиш, всичко ще е наред  Heart Eyes Hug Чакаме да споделиш как е минало.
А4, как вървите със захранването? С тез алергии вече в чудо се видях - това не давай, онова не давай...ми то остана да яде горкото само тиква, картофи и пащърнак, ега ти...

# 109
Фелисити-въведох-тиква,тиквичка,картоф,пащърнак,алабаш,броколи,карфиол,царевица
сини сливи,круши,ябълка,боровинка,вишна,праскова,грозде,манго
пуешко,заешко;глутен-яде по 1 сухар в кърма сутрин+овес каша следобед
Каша-безмлечна ябълка,оризова,овес+правя и кисел също
Онзи ден дадох пилешко-днес вратлето е изринато Cryможе и нещо от претопляне да е,ще видим
Иначе няма да давам жълтък до годинка,сирена-млека-масло може би към 10тия нещо козе ще пробвам,но ще видим
Страх ме е да отида да я претеглят-че една дребка ми се вижда

# 110
Честити месечинки   bouquet

# 111
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКА НА КОНСТАНТИН НА ТАНИ, МИМЕТО НА МИКИВИ И ЕМА НА А-4! Почнаха на 8 месеца да ни сттават бебетата, ей! Laughing

# 112
  • София
Здравейте и от нас!Бръмбарко засега изглежда по-добре,не е топъл,да видим как ще е до края на деня. PraynigБръмбарка кихна два пъти и сега я дебна. Peace
Честити месечинки бебоците на Тани,А4,Микивл! Ей,скоро вече няма да са бебоци!  Whistling

Карелия,и при нас драмата започна с кашлицата на баткото.За щастие,той се размина само с 2 дни кашляне,в които му давах вит.Ц,Осцилококцинум и Хомеожен (това е за кашлица и се дава на 1ч.).Стискам палци бързо да се оправяте! Hug
Медула,ммм,това ми е любимия доктор! Wink Добре ще се получи разпределението. Thinking
Маймун  Hug
Емили,така е - в повечко ми идват нервичките.Подозирам,че това,че съм си в къщи от края на 2005г. си казва думата. Peace Успех и те чакаме да кажеш добрите новини. Hug

# 113
  • Canada
Медулке, тоз лудия доктор ще ни побърка децата... Crazy
Миласара, хомеожен сме ползвали много, но той е за гърло - не за кашлица... Thinking newsm78 Надявам се и при нас да мине бързичко... Praynig

# 114
Мила, как сте, смъкнахте ли температурата?
Маймунче, аз също не бих чакала, ами право на доктор. Да пишеш какво е станало.
А, Емили, застраховала си се значи, после да не искаш хонорар, че да преотстъпваш пишоците Laughing.
Сафо, кой беше този филм, гледала съм го, но не мога да се сетя?
Медула, огласих квартала от смях с тези няколко възрастови групи Joy.
Джил, Карелия, айде и вие да се оправяте.
А4, честита ви месечинка. Изследванията са й ок, баща ми го пратих до педиатърката и е казала, че всичко си е ок.
Честити месечинки на всички бебчета Hug.
Оф, ей, сега се килна бебка и се дрънна в лаптопа и сега има една червена линия точно на слепоочието, до окото Cry.

# 115
  • Кърджали
Добър ден! Малко не съм вясвала тук.
Гледам има понастинали бръмбарчета. Миласара, да се оправя бързо бързо бръмбарчето.
Маймунче, дано притесненията ти се окажат необсонавни и този обрив да е нещо леко.
Кати е добре, обикаля стаята като ненормално/ и често спира за почивка точно пред телевизора.Пуснала съм в фейсбука клипче как обикаля.Сега интересното и е опитите да се изправя, ама пусто му, не и достига акъл да се хване за нещо високо,а така от ниското се опитва. По цял ден ми кашля, ама нейното е изкуствено, за привличаве на вмимание.  След малко мисля да я мятам навън на разходка, че времето си е баш пролетно. Ей такова време най обичам - нито студено, нито прекалено топло.
Иначе взех и чайчето на ХИП Лека нощ, и о чудо на чудесата - Кати пропи Laughing Тия дни, оп точно нощи, взе да се пробужда нощем, снощи ми разказа играта.До един и половина е събуждаше на всеки час, и то със рев. направо страх ме беше да заспя.

# 116
  • София
Карелия,така е,ама понеже при нас кашлицата беше от гърлото,та затова. Peace

# 117
Здравейте и от мен! Да се запиша преди да сте преполовили темата. Малкото свободно време, което имам използвам да ви попрочета, ама аха да пусна и аз един пост и трябва да ставам... после, като седна пак - няколко нови страници за изчитане и ето го омагьосания кръг, превръщам се само в читател. Blush
При нас накратко - Маги е видимо добре. Гери също се оправя, почти няма признаци на болест. Ивчо обаче, още кашля, уж отхрачващо, но ме притеснява това, че като го държа под мишницата и усещам нещо като хрипчета. А уж е чист надолу, според лекарката. Смениха му капките с коларгол, но нещо не виждам полза от тях. Синекодът го заместиха с Флудитек. От време на време вдига малка температура, но подозирам вината да е в зъбките, които все чакаме всеки момент да пробият.

Мила, бързо оздравяване на бръмбарко! Последните две седмици като ме питат как съм, отговарям, че избягвам да се замислям по въпроса - така или иначе ние нямаме право да се разболяваме и да не сме добре, горе главата -  винаги си ми давала вид на спокоен и уравновесен човек. Не се поддавай точно сега, позитивизъм му е цаката. Hug

Честити месечинки на празнуващите днес! Живи, здрави и усмихнати дечица! Heart Eyes

Времето навън наистина е прекрасно и ми се иска да изведа маймунчетата на въздух, а така ме е страх да не ги простудя - единия още се възстановява, а другият не е дооздравял. Ще видя как ще е към 14ч, дано няма вятър, пък може да се престраша.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 11:59 от strelche®

# 118
  • Canada
Ох Стрелче, ти преживя много покрай дечицата... Дано вече всички да оздравеят и да не те тревожат повече... Hug

Мамчета, някой поръчвал ли е парфюми от www.fragrancedirect.co.uk ? Интересува ме дали парфюмите идват с кутийка или са без, че нещо не мога да разбера... newsm78

# 119
Карелия от този сайт не съм поръчвала, но по принцип ако не пише, че е тестер идват с оригинална опаковка. Тестерите в повечето случаи също са с кутия, но обикновенна от кафяв картон, Поръчвала съм от ягодка и feelunique.com. За тях мога да гарантирам. Но тук ценита са уоу и малко почвам да  newsm78.

Мисля, че имаше тема за този сайт. Потърси я, може да има повече инфо.

Общи условия

Активация на акаунт